Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Esittelyssä syksyn 2017 kevytuntuvatakit kuvina ja videona

Tämä päälläni oleva Part Twon kevytuntuvatakki on jo klassikko. Takkia on ollut mallistoissa jo useita vuosia. Tälle syksylle, perusvärejen lisäksi, valmistettiin viini ja taivaansininen. Kauniin vahvoja sävyjä molemmat. Olen tehnyt kevytuntuvatakista kattavan postauksen reilu vuosi sitten ja löydät kaikki tiedot kyseisestä takista TÄÄLTÄ!

 

 

Farkkumekon matsku on 64 puuvillaa, 33 polyesteriä ja 3 elastania

Tämä farkkumekko on pitkästä aikaa sellainen farkkumekko, joka on todella mukava päällä. Farkkumekko tai -hame voi olla joskus kovahko ja tönkkö. Varsinkin farkkumekoissa on tärkeää, että ne eivät kiristä harteista. Tämä farkkukangas on ohutta ja siinä on stretchiä, siksi sitä on niin kiva käyttää. Mikään ei estä pukemasta tätä mekkoa housujen kanssa ja jättää farkkumekko kokonaan auki eli käsitellä sitä neuletakin tavoin. Alle voi pukea topin. Farkkumekossa on reilut sisäänotot edessä sekä takana eli se istuu kuin hansikas käteen.
Minulla on päälläni koko 34 eli mekko on normaalia/reiluhkoa kokoa. Ainakaan isompaa siitä ei kannata ottaa, kuin normaalisti käyttää.

 

Ihastelitko jo lippispipoani? Meille saapui iso kasa pipoja, hattuja ja pantoja. Tätäkin mallia löytyy useissa eri väreissä. Kuvaamme pipot teille lähipäivinä ja kaikki kuvat tuotetietoineen tulevat blogiin. Viime vuonna pipo ja hattumyyntimme oli todella vilkasta, mutta ei ihme. Nythän on kylmällä trendikästä kulkea pipo päässä eikä paljain päin.

 • Kevytuntuvatakki Part Two € 129,95 koot 34-44
 • Farkkumekko PBO € 179,00 koot 34-42
 • Ruutuhuivi Part Two 54,95 useita värejä
 • Lippispipo KN Collection € 89,00 useita värejä

 

 

Minun suosikkejani ovat Part Twon villa/cashmir huivit. Ne ovat pehmoisia ja lämpöisiä eivätkä ne kutita. Ne kestävät käytössä hyvin ja ne ovat sopivan kokoisia. Tykkään käyttää villahuiveja koko talven, myös sisällä. Minun suosikkiasuni keväällä oli hihaton silkkimekko ja kaulassani minulla oli beige villahuivi ihan toukokuulle saakka.
Pantoja tulee syksylle useita matskuja ja värejä. Tämä panta on suht´ ohut, vaikka se on tuplasti käännetty. Tässä on villaa noin 30 %, onneksi ei enempää, koska muuten en pystyisi käyttämään sitä. Se kutittaisi minua otsasta ja mikään ei ole sen ikävämpää, kuin kutiava otsa! Lisää pantakuvia tulee ensi viikolla.

Farkkupaita on samaa sarjaa farkkumekon kanssa ja se on yhtä mukava päällä kuin farkkumekko. Mutta tästä paidasta minulla on päälläni koko 36 eli tämä ei ole ihan yhtä reilua kokoa kuin mekko. Minä pidän mekon ja paidan rusetista, se tekee näistä tuotteista asiallisemman. Farkkumekot, -hameet, -takit ja housut ovat rentoja, mutta pieni yksityiskohta voi tehdä tuotteesta asiallisemman ja  näissä se on nämä nauhat kauluksessa.
Jalassani minulla on MACin Luxuryt eli samat kuin Gabilla oli punaisena viime viikon postauksessa.

 

 

 • Farkkupaita PBO € 139,00 koot 34-42
 • Huivi Part Two € 54,95 useita värejä
 • Housut MAC Luxury € 139,95 koot 00-44 sininen, punainen ja musta
 • Panta € 39,00 useita värejä
Teimme Ivonnen kanssa teille videon postauksen tuotteista. Painamalla nuolta pääset katsomaan sen!

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Upea untuvatakki! Mistä sitä olisi mahdollista ostaa vielä noissa mainitsemissasi perusväreissä? Tahtoisin kovasti juuri vaalean, kitin sävyisen takin, mutta Vaasan ja Helsingin liikkeestä loppu 🙁

 2. Hei Riikka ja kiitos viestistäsi! Ensi viikolla tulee kuvat pipoista ja hatuista:) Saappaat olen ostanut noin vuosi sitten Stadiumista. Mukavaa sunnuntaita! Kata

 3. Todella ihania nämä asut!! Olisiko mahdollista nähdä päähineitä lisää, kun on ollut nyt jo niin kylmiä aamuja. Onko noita pinkkejä saappaita myynnissä? Onko eri värejä?
  Ihania kuvia, kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *