Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Punaiset housut 2/2

Nyt on vuorossa osa kaksi punaisista housuista. Gabilla on päällään kapeamman malliset housut kuin edellisen postauksen punaiset housut. Tämä housumalli on jo teistä monelle tuttu. Meillä on ollut kyseistä housumallia jo muutaman sesongin ajan mustina ja tummansinisinä. Tälle syksylle housuja tehtiin myös punaisina. Jos arvostat housuissa mukavuutta, niin näistä housuista ei mukavuus parane. Housuissa on vetoketju sivussa ja kaksi vetoketjutaskua edessä. Myös lahkeiden takana on vetoketju ja housut ylettyvät nilkkaan. Vyötärönauhassa on kuminauha vyötärönauhan sisällä. Voit sovittaa housuista yksi-kaksi kokoa pienempää kuin normaalisti käytät. Löydät vanhempia tekstejä samaisista housuista blogin sivupalkista kohdasta ”tunnisteet” ja sanoilla MAC Luxury.

Topin pohjaväri on musta

Koska housut ovat timmit ja istuvat, haluaa moni pukea hieman pidempää housujen kaveriksi. Topissa on vesiputouskaulus, joka ei ole liian avonainen eli sen alle ei tarvitse pukea toppia. Toppi on hieman vartalonmyötäinen, mutta ei makkarankuori. Pyöreä helma on edullinen vartalolle, se saa vyörärön näyttämään entistä kapeammalta.

 

Neuletakki kuuluu jo In Wearin klassikoihin enkä ihmettele miksi. Neuletakki on niin helppo vaate, se sopii kaikkeen ja on ihanan pehmoinen ja kevyt pitää. Neuletakissa on isot nepparit edessä ja taskut sivuissa. Neuletakki on kivoin ja rennoin, kun sen pitää auki. Tällaiset neuletakit kannattaa aina viedä tuulettumaan, niitä ei turhaan kannata pestä. Tämä neuletakki on reilua kokoa eli voit sovittaa siitä yhtä-kahta kokoa pienemmän koon, kuin normaalisti käytät.

 

Topissa on yksivärinen selkäosa

 

Nämä DAYn nylonkassit ovat käteviä. Niihin mahtuu yllättävän paljon tavaraa ja juuri tätä mallia, joka on ilman vetoketjua, on helppo käyttää kauppakassina. Kassissa on myös iso tasku edessä, jossa on DAYn logo. Kassia löytyy myös syksyisenä kukkaversiona.

Nahkasaappaat ovat Gaborin mallistosta ja sopivat näiden housujen kanssa loistavasti, koska housujen lahje on niin kapea, että sen voi laittaa saappaan sisälle. Tällaiset ratsastussaappaat ovat ikuiset, kun niitä hoitaa hyvin, plankkaa ja kiilloittaa sekä kesäksi laittaa varsien sisälle kovikkeet, jotta ne pysyvät suorina. Ja laatikko kannattaa aina ottaa mukaan, kun ostaa kenkiä. Ne on helppo säilyttää niissä, koska muuten kengät pölyyntyvät kaapissa.

 

Postauksen tuotteet:

  • Ancle Luxury MAC € 139,95 koot 00-42 punainen, tummansininen ja musta
  • Toppi Rinascimento € 89,00 koot S-XL
  • Neuletakki In Wear € 149,95 koot XXS-L
  • Nahkasaappaat Gabor € 205,00 koot 4-7 myös puolikokoja löytyy
  • Laukku DAY € 35,00
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Aina vaan vuodesta toiseen näitä kapeita. Jennifer Lopez käyttää
    usein leveitä housuja vaikka on lyhyt. Mutta käyttää korkeita korkoja.
    Suomessa ei uskalleta näyttää hyvältä. Katsokaa Lopezin kuvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *