Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Onnea Katan 8-vuotias tyyliblogi!

Jos joku olisi sanonut minulle kahdekasan vuotta sitten marraskuussa vuonna 2014, kun ensimmäinen blogiteksti julkaistiin, että kirjoitat blogia vielä vuonna 2022, niin tuskin olisin uskonut häntä. Enhän minä mitään elinkaarta blogille ollut ajatellut, päivä kerrallaan mentiin ja mennään nytkin, mutta kyllä kahdeksan vuotta on pitkä aika ihmiselämässä. Kahdeksaan vuoteen mahtuu paljon tapahtumia, niin blogin elämässä, yrityksen elämässä ja henkilökohtaisessa elämässä.

 

Minulta kysytään usein, mistä aiheesta kirjoitin ensimmäisen blogitekstini? Ensimmäinen blogijulkaisun otsikko oli ”Miinus 5 kg”. Aloitin heti raflaavasti, koska tiesin, että kaikki mikä viittaa laihduttamiseen, kiinnostaa ihmisiä. Itseasiassa blogijulkaisuusa en anna onhjeita lahiduttamiseen, vaan kerron alusvaatteista ja lähinnä sukkahousuista, jotka ovat tärkeitä juhlapukeutumisessa ja tottakai myös arkipukeutumisessa. Edelleen loistavat sukkahousut ovat olemassa. Denieri vahvuus on vain vaihtunut 50 den 66 den. Mutta muuten sheippaava housuosa on sama, jollei parempi. Eli ns. Rolls Royce sukkahousut löytyvät täältä.

Tapaan sanoa, kun puhun asiakkaiden kanssa sukkahousuista että kahta en vaihda ja toinen on niistä 66 den sukkahousut massukkatuella 🙂 Toinen jääköön arvailujen varaan 🙂

 

Katsoin juuri, että tämä blogipostaus on 1700. postaus! Aika hauskaa yhteensattuma, että tasan vuosi sitten kun blogi täytti 7. vuotta oli blogijulkaisuja tasan 1500! Eli 200 postausta on tullut lisää 365 pävän ja 52 viikon aikana. Tästä laskeekin nopeasti, että blogijulkaisuja on tullut lähes 4 viikossa. Se on paljon, kun ottaa huomioon että tämän lisäksi teen täysi päiväisen työn liikkeessä, hoidan verkkokauppaa ja häärään kaikkien asioiden kimpussa mikä koskee liiketoimintaa.

En lähde kertailemaan blogin syntyä, koska olen kertaillut sitä edellisissä synttäripostauksissa. Jos haluat lukea edellisvuosien postauksia, niin ne löytyvät yläpalkista kohdasta ”Tyyliblogi” ja oikealta palkista ”Blogiarkisto” eli sieltä löytyy joka kuukaudelta blogijulkaisut. Jokaisen vuoden marraskuulta löytyy Tyyliblogin synttärijulkaisut.

 

Tämä blogi toimii itselleni jonkin sortin päiväkirjana. Välillä kun mietin, mitä olemme touhunneet esim. joku kesä, niin otan vanhat blogitekstiti esille ja katson. Minulla on aikakauseja, kun runosuoneni kukkii huomattavasti enemmän, kuin toisina aikoina. Olen huomannut, että keväisin ja lähinnä kesäisin minulla on enemmän asiaa myös Instagramin puolella storeissa kuin talvella. Laitan esim storeihin enemmän henkilökohtaisia juttuja ja saankin paljon palautetta, että niitä toivotaan enemmän. Tuntuu, että talvella on elämä pimeässä ajamista työn ja kodin väliä ja siinä välissä tekee töitä. Elämässa ei tapahdu sen kummempia tai ei ainkaan yhtä paljon kuin kesällä. Toisaalta mietin, että tarviiko elämässä sen erikoisempaa tapahtua, arki on arkea meillä kaikilla.

 

Kirjoitin vuosi sitten, kun blogi täytti seitsemän vuotta että seitsemäs vuosi on mm. parisuhteessa kriisivuosi. Lupasin, että en aio kriiseillä blogin puolella ja sitä en ole tehnytkään. Olen jatkanut kuten edellisinäkin vuosina, hyvään postaustahtiin ja erilaisilla teemoilla sekä arkisilla ja juhlavilla asupostuaksilla unohtamatta reissupostauksia.

Minulla on rasittava luonne, varmasti myös läheisilleni ja tietty myös itselleni. Rasittavia luonteenpiirteitä on varmasti monia, jos mieheltäni kysytään 🙂 Yksi, jonka voisin mainita on se, että kun johonkin ryhdyn, niin olen täysillä mukana. Esimerkiksi tämä blogi, on itselleni tärkeä asia, että hoidan sen hyvin. En kestä hutilointia tai ns. ”vasemmalla kädellä” hoitamista ja tähän liittyy se, että sunnuntain postauksen pois jättäminen on ”katastrofi”. Koitan pinnistellä muistiani ja sanoisin, että kahdeksan vuoden aikana on ollut alle 5 sunnuntaita, kun blogia ei ole julkaistu. Näinä sunnuntaina olen saanut heti aamusta viestejä, että ”Blogia ei näy, onkohan tietokoneessa jokin vika?” tai ”Eikö tänään tullut blogia?”. Ihania olette, samalla tavalla olette koukussa kuten minä 🙂 Tämä luonteenpiirteeni aiheuttaa välillä stressiä, varsinkin kesälauantaisin, että ehdin tekemään viikonlopun blogijulkaisun ja viettämään aikaa mieheni tai perheeni kanssa. Minähän en tee blogipostuksia ”pankkiin” joista sitten julkisen niitä vaan teen yhden kerralla ja kirjoitan sen vasta julkaisua edeltävänä päivänä. Tähän vaikuttaa meidän hektinen ala.

 

Katan Tyyliblogin lisäksi meitä voi seurata Instagramissa, Facebookissa, You Tubessa, Pinterestissä ja uutena kanavana olemme avanneet TikTokin. Meidät löytää kanavista nimellä dopphelsinki.

Minusta on jopa liikuttavaa katsoa kahdeksan vuoden takaisia postauksiani. Muistan kuinka ahkerasti harjoittelin valokuvausta, blogin kirjoittamista ja kaikkia teknisiä asioita mitä siihen liittyi. Sukelsin ihan uuteen maailmaan ja kyllä minä voin suomalaisella nöyryydellä sanoa, että olen ylpeä itsestäni että tsemppasin vaikka välillä itkukin pääsi, kun jouduin umpikujaan, koska tietokoneet olivat itselleni silloin hepreaa. Silloin 8 vuotta sitten täytin 48-vuotta ja nyt täytän 55-vuotta. Jos katan Tyyliblogi elää vielä 8 vuotta lisää, täytän 63-vuotta. Nyt täytyy todeta, että vuosiluku 2030, kun se toivottavasti tapahtuu, kuulostaa super kaukaiselta. Ei mietitä asioita sinne asti, vaan yritetään elää hetkessä, turhia hötkyilemättä.

Asuni löytyy liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

 

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

16 kommenttia

 1. Onnittelut vuosipäivän johdosta. Ihanaa, että jaksat blogia ylläpitää, siitä suurkiitos. Alusta asti olen seurannut ja saanut hyviä, kauniita asuvinkkejä.
  Ihanaa joulunaikaa koko Doppin poppoolle.

  • Hei Satu! Kiitos ja kiitos pitkästä taipaleesta 🙂 Huikeeta, että olet seurannut blogia jo 8 vuotta! Minua ilahduttaa, kun blogista saa vinkkejä ja inspiksiä omaan puketumiseen. Kiitos ja samoin sinulle, ihanaa Joulun odotusta! terveisin Kata

 2. Onnea blogin vuosipäivänä! Olen seurannut sitä melkeinpä alusta saakka, kun se tuli tutuksi jo vuosia sitten Vaasan liikkeessä asioidessa. Moni vaate on teiltä ostettu blogin johdosta tai yhdistelty omia vaatteita sen mukaan.

  • Hei Koo! Kiitos 🙂 Mahtavaa kuulla! Kiva kuulla, että olet saanut asuvinkkejä ja löytänyt itsellesi kauniita ja toimivia asuja. Mukavaa viikkoa ja kiitos kun olet matkassamme, Kata

 3. Onnittelut pitkästä blogitaipaleesta. Olet ainoita kirjoittajia, joita enää on aktiivisena. Moni vuosia kirjoittanut on lopettanut muutaman vuoden sisällä. Arvostan ja seuraan tätä perinteistä blogiasi, en niinkään näitä uusia somesovelluksia.

  • Hei Minna! Kiitos 🙂 Näin se taitaa olla. Silloin 2014 kun aloitin, niin oli useita ns. aikuisbloggareita ja itsekin seurasin heitä. Mutta sitten seuraaminen jäi, koska illat menivät oman blogin tekemisessä. Moni on varmasti siirtynyt pelkkään Instagramin käyttöön, se on huomattavasti nopeampaa tekijälle, kuin blogin kirjoittaminen. Se on varmasti ollut monella syy, ajan puute. Mutta blogi on syvällisempää kuin muut somealustat ja siksi pidän siitä. Me jatkamme blogilla, itsekin pidän blogeista 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 4. Paljon onnea ja kiitokset ihanasta blogista!
  Olen seurannut blogia ainakin kuusi vuotta, pitääkin lukea ihan vanhimmat kirjoitukset myös kuten edellä kommentoitiin.
  Blogi on kiva aamun ja päivän piristys. Ei tarvise olla postausta joka päivä, silloin voi kurkata verkkokaupan uutuuksia tai kuvia.

  • Hei Anni! Wau, kuusi vuotta on pitkä aika 🙂 taidan itsekin ruveta lukemaan postaukset alusta, en ole niitä paljoa lukenut, sen jälkeen kun olen ne julkaissut, selaillut joskus hakiessani jotain tietoa. Kiva kun blogi on piristys ja varmasti 3-4 blogipostauksen viikkotahtia mennään 🙂 Kiitos kun pysyt mukanamme, terveisin Kata

 5. Lämpimät onnittelut ihanasta blogista.
  Tätä on ollut ilo seurata. En muista, mistä alunperin blogiisi löysin, mutta useamman vuoden olen mukana kulkenut. Ja kuljen edelleen. Toivottavasti jaksat tehdä postauksia vielä pitkään. Näistä saa niin paljon iloa ja voimaa jokaisen päivään.

  Kiitos ja paljon onnea tuleviinkin vuosiin❤

  • Hei Eilamari! Kiitos paljon 🙂 Varmasti jaksan, kun palaute on niin ihanaa. Positiiviset kommentit ovat arvokkaita ja arvostankin niitä suuresti. Ihana kuulla, että blogi tuo iloa ja voimaa! Kiitos, kun seuraat, terveisin Kata

 6. Onnittelut merkkihetkestä ja kiitos jälleen kerran ihanasta blogista! Postauksesi huokuvat energiaa ja hyvää mieltä, joka välittyy meille blogin seuraajille – ehkäpä ne juuri siksi ovat niin suosittuja. Olet selvästikin luonteeltasi helposti innostuva ja tarkka toimissasi, pyrit hyvään lopputulokseen. On ilo seurata, miten tämä kannattelee sinua työssäsi ja samalla levität meihin muihin myös energistä ”keijukaispölyä”. Rentouttavaa viikonloppua sinulle Kata! Muistathan levätä myös….

  • Hei Marianne! Kiitos, ihana kommentti 🙂 Loistavaa kun blogista huokuu tekemisen meiniki ja hyvä mieli 🙂 Jep, tarkka olen ja saman on perinyt Gabi. Se on hyvä piirre asiakaspalvelussa, asiat hoidetaan eikä jätetä puolitiehen. Hih, hihi ihana sana energistä keijukaispölyä! Jatkan sen levittämistä ja iso kiitos kun pysyt mukanamme, terveisin Kata

 7. Aloin seuraamaan blogiasi pari vuotta sitten. Vinkin siihen sain Anna-lehdestä– ihana lehti, joka tuli äidilleni ja jo lapsuudenkodissani luin sitä. Edelleen ilahdun yhtä paljon uudesta lehdestä. Tämä blogi tuo saman kutkuttavan odotuksen tunteen. Tiedän ja voin luottaa siihen, että blogisi piristää, voimaannuttaa ja saa katsomaan omaa pukeutumista uusin silmin. Vanhempi poikani asuu Helsingin keskustassa ja aina kun käyn heidän luonaan ohjelmaan kuuluu käynti Doppilla. Poikani tietääkin sen, että ensin Doppiin, sitten ihanaan kahvilaan ja sen jälkeen muuta ohjelmaa.
  Jostain kumman syystä huomasin vasta äskettäin, että vanhempia blogitekstejä löytyy pidemmältäkin ajalta arkistosta. Nyt suorastaan odotan, että pääsen tarinassasi eteenpäin, kun aloitin ensimmäisistä teksteistä ja etenen kuukausi kerrallaan kohti tätä päivää. Hektinen opettajatyöpäivä nollautuu kummasti ja löydän taas itseni, kun saan hetken kauneuden ja kivojen tarinoiden parissa. Mieheni totesi yhtenä iltana, että taidat olla koukuttunut tuohon blogiin : )) Kaunis kiitos sinulle ja tyttärellesi siitä, miten saatte meidät naiset kukoistamaan-pukeutuminen on paljon enemmän kuin pelkkää pukeutumista. Se on itsensä löytämistä ja arvostamista.

  • Hei Susanna! Kiitos kauniista kommentistasi 🙂 Ihana kuulla, että kuulumme osana ”Helsinki rutiineitasi”. Tekstejä on paljon, täytyisi itsekin ruveta lukemaan niitä uudestaan. Sieltä voisin itsekin saada inspiraatiota ja ideoita mitä ottaa uudestaan esille. Olet oikeassa, pukeutuminen on paljon enemmän kuin pelkät vaatteet. Oikeat vaatteet ja sellaiset missä itse viihtyy ja tuntee itsensä kauniiksi nostaa mm. itsetuntoa. Ja itsetunto on niin tärkeä asia, silloin sen varsinkin huomaa kun se rupaa rapistumaan. Kiitos kun seuraat ja tervetuloa taas seuraavalla reissullasi meille 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 8. Kaunis muistelukirjoitus vuosien varrelta.Harmoninen asukokonaisuus.

  • Hei Annamaija! Kiitos, ihanaa kun tykkäsit 🙂 Mukavaa iltaa, Kata