Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Keskikesän juhla kolkuttelee ovella!

Niin, voitko kuvitella, että Juhannus on jo muutaman päivän päästä? Keväällä sitä ajattelee, että Juhannus on valovuosien päässä, mutta sitten se saapuu hiipuen ja pläjähtääkin eteen kuin salama kirkkaalta taivaalta. Mutta vaikka sanotaan, että Juhannus on keskikesän juhla, niin onko nyt oikeasti jo keskikesä? Minä en ole päässyt kesän makuun vielä täysin rinnoin, pääsen yleensä kesäfiilikseen tuossa heinäkuun alkupuolella, mutta en ihan vielä. Täytyy kyllä kuitenkin todeta, että onhan sää hellinyt meitä. Toki päivät olen liikkeessä sisällä, mutta mukavampi on tehdä töitä, kun aurinko paistaa ja ihmiset ovat iloisia. Säällä on suuren suuri merkitys niin omaan, kuin muidenkin jaksamiseen ja yleiseen fiilikseen.

 

Heitin talviturkkini pois lauantaina, kun pulahdin uimaan. Teimme treffit mieheni kanssa työpäivän päätteeksi Espalle ja kävimme syömässä. Mies oli tullut keskustaan veneellä, joten pääsimme kätevästi kotiin myös sillä. Mies rupesi touhuamaan kotiin tultuamme veneellä, hänellä on siellä TV projekti käynnissä. Minä puin päälleni mustan uuden uimapukuni ja pulahdin veteen. Se, mikä minua inspiroi mennä uimaan, oli uusi uimapuku 🙂 Minä en ole mikään vesipeto, koska minulla on mielessä käärmeet, minkit, norpat, isot kalat ja muutkin ötökät, jotka asustelevat vedessä. Tapaan tiirailla tarkkaan meren pintaa, ennen kuin uskaltaudun pienelle uinnille. Voin kertoa, että olen kerran nähnyt, siis noin kolmekymmentä vuotta sitten, käärmeen uimassa ja se näky saa ihokarvani vieläkin pystyyn. Näky oli mieleenpainuva ja näen sen aina silmissäni, kun menen mereen. Oletko sinä jo heittänyt talviturkin?

Avantouinnissa minua ei käärmeet ja muut meren elävät häiritse, koska näen vain jääpinnan. Talvella käärme ei vedessä voi tulla vastaan, koska sehän nukkuu jossain kiven kolossa eikä suinkaan uiskentele meressä

 

Me pakkaamme auton ja lähdemme Juhannukseksi Vaasan huvilalle. Gabi ja pojat plus ykköset tulevat myös Vaasaan. Lapsilla on vuosia ollut siellä aina paljon kavereita Juhannusta viettämässä ja niin tulee nytkin. Reissun kohokohta on myös äitini tapaaminen ja meidän suvun naisten treffit. Vanhin treffeille osallistuja on äitini, 86-vuotias lady ja nuorin on pari vuotias miehen alku ja me muut olemme jotain siltä väliltä.

Jos haluat seurata meidän Vaasan reissua, niin laitamme Instagramiin storyä mitä touhuamme. Valitettavasti storyjä ei voi jakaa tänne blogin puolelle, mutta Instagram postauksethan löytyvät etusivulta ja kohdasta ”Seuraathan meitä”. Toki pidemmät videot, jos vain ehdimme niitä tekemään, jaamme myös tänne blogiin 🙂 Muutama kiva aihe on takataskussa ja jos sinulla on toivepostauksen aiheita Juhannuksen ympärille, Vaasaan ja huvilaan, niin saa ehdottaa.

 

Kesäale alkoi eilen. Nyt kannattaa mennä verkkokauppa läpi tiheällä kammalla ja kotiuttaa omannäköiset tuotteet tai tulla visiitille liikkeeseen. Eilinen antoi taas osviittaa siitä, että ale tule loppumaan jälleen kerran todella nopeasti. Ja uutuksien peräänkin jo kysellään, niitä tulee päivittäin. Eilenkin saapui kuusi laatikkoa uutta.

Päälläni oleva Zabelle midimekko on kiireisen naisen mekko, koska sitä vain pidetään ja pestään. Sitä ei saa silittää, mutta eipä se rypisty kovemmassakaan menossa. Zabelle mekkoa löytyy pinkin lisäksi oranssi, beige ja musta. Mekko on pehmoinen ja joustava, reiluhkon kokoinen mekko eli siitä tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti