Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Te kysyitte, minä vastasin!

 

 

Tässä suurin osa kysymyksistä ja vastauksista. Mikäli sinulla on kysymyksiä minulle ja Gabille meidän ”Kauneus- ja ihonhoito rutiineista” tai niihin liittyvää, niin laita tulemaan. Seuraava aiheemme Tarinatuokiossa on juuri tämä 🙂

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Wau, ihan sanattomaksi menin, kun luin postauksen. Olet kyllä uskomaton pakkaus Kata! Ammattitaitoinen, auttavainen, hauska, iloinen, kaunis, muodikas, tyylikäs js voisin keksiä kuinka paljon sinua kuvaavia sanoja, mutta ennenkaikkea olet Suomen paras ja pirtein yrittäjä ja aivan mahtava blogin pitäjä. Kirjoituksiasi on ilo lukea sekä kuvia on ihana katsella.

    Iso kiitos ja hatun nosto, kun tietää sinun opetelleen kaiken itse ja vielä tekevänkin blogia itse kaiken muun yrittäjän töiden sekä arjen pyörittämisen ohella. Olet kyllä energinen ilopilleri.

    Toiveita ja kysymyksiä tuskin esitän teille Kata ja Gabi kauneus-js ihonhoito rutiineista, koska hoidatte homman kotiin kun ammattilaiset ja luonnollisina omina itsenänne: super kauniina ja säihkyvinä. Innolla jään odottamaan tuotostanne.

    • Hei Jaana, minä menen sanattomaksi kehuistasi! Iso kiitos sanoistasi. Blogi on vienyt paljon aikaa ja vie edelleenkin, mutta tästä on muodostunut jo sellainen vakiokalustus eli olisi aika järkyttävää, jos sitä ei olisi. Mutta en olisi ikinä voinut kuvitellakaan, että se täyttäisi 10 vuotta nyt syksyllä! Monet blogit ovat kuihtuneet pois ja ihmiset ovat siirtyneet pelkästään Instagramiin. Itsekin olen joskus miettinyt että pitäisikö Katan Tyylibloginkin toimia niin, mutta vielä en ole siihen valmis. Ehkä joku päivä, mutta ei vielä. Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *