Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Dittemarie mekko vaaleilla ja tummilla asusteilla

Dittemarie mekossa on ihana väritys! Mekossa oleva keltainen ja vaaleanpunainen eivät mekosta paljoa pomppaa, mutta läheltä katsottuna ne näkyvät. Dittemarie on taas sellainen mekkomalli, joka käy kaikille vartaloille.

 

Kuvasimme mekon kaksilla asusteilla. Tässä minulla on jalassa beiget korkkarit ja kädessä on persikan värinen laukku. Vaikka vaaleanpunainen on sävyltään hailakkaampi kuin laukun persikka, niin laukku sopii mekkoon ihanasti. Välillä haluan hakea jotain muuta, kuin juuri sitä täydellisesti ja liian varmasti sopivaa settiä. Beiget korkkarit tulee olla jokaisen vaatekaapissa. Ne ovat ne ”ihokorkkarit”, jotka pidentävät säären linjaa ja saavat ne näyttämään siroilta ja sutjakkailta.

Mekkoon voisi yhdistää beigen väristen korkkareiden kanssa myös luonnonvaalean Vigun Clutchin

 

Dittemarie kuviomekko

Dittemarie kuviomekossa on kaunis väritys. Mekon kaulus niskasta on O-aukkoinen joka aukeaa edestä V-malliseksi. Hihat ovat vajaamittaiset ja hihansuissa on kuminauhat. Hihat voi pitää suorina tai nostaa hieman ylemmäs, jolloin ne saa pussille. Mekko levenee A-linjaisesti alaspäin ja loppuu juuri polvien alapuolelle. Lantion kohdalla on tilaa. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on yhden koon reilumpaa kokoa kuin normaalisti.

 

Tässä minulla on mekon kanssa mustat asusteet aurinkolaseista lähtien. Tämähän on kaunis ja harmoninen, takuuvarma stailaus. Ja hyvähän se on, takuuvarman ei tarvitse olla tylsä.

 

Kummanko värisistä asusteista sinä pidät?

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Kaunis kuviomekko mustien asusteiden kanssa ehdottomasti paras vaihtoehto.

    • Hei Annamaija 🙂 Jep, ihanat värit mekossa. Mustat toimivat aina 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Musta on yksi suosikkivärini, mutta tämän mekon kanssa mustat asusteet tumtui liian helpolta js varmalta valinnalta, vaikka stylet ovatkin. Tykkäsin beiget korkkarit sekä persikka laukku miksauksesta; säväytti ja teki asusta chicin.

    Mekko sopii monelle ja värimaailma on pehmeä sekä hillitty. Kiva jippo laittaa värit pallukoina liikennevaloina postauksen viereen. Helpottaa värien hahmottamisessa ainakin minua.

    • Hei Jaana, juuri näin, joko varma tai ei niin varma valinta. Kumpikin toimii. Kiva kun tykkäät liikennevalo pallukoista 🙂 Minustakin ne ovat kivat, niin näkee tuotteiden värit hyvin. Mukavaa iltaa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *