Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Farkkusetti

Välillä on ihana palata perusasioiden äärille eli pukea jalkaansa täydellisesti istuvat farkut, valkoinen paitapusero ja päälle poncho neule. Valkoinen paitapusero ja farkut eivät petä koskaan!

 

Poncho neuleessa on O-kaula-aukko. Malliltaan se on neliön mallinen ja sivuissa on yksi nappi, jonka voi avata. Poncho neule on takaa hieman pidempi kuin edestä. Tällainen neule toimii myös mekkojen päällä.

Lulas paitapusero on yksi vaatekaapin kulmakivistä. Itse käytän sitä kesät talvet ja se pelastaa monta asua. Tykkään jättää sen roikkumaan housujen päälle, mutta jos minulla on alaspäin levenevä alaosa tai leveät housut, niin tapaan sitoa sen vyötärölle, varsinkin kesäisin.

Valkoinen Lulas paitapusero kuuluu minun vaatekaappini kulmakiviin. Välilä käytän sitä useastikin ja välillä menee aikaa kun se pääsee päälleni, mutta aina se toimii, myös uikkareiden päällä kesäisin!

 

Dream Kick farkuissa on korkea vyötärö, se ylettyy navan yläpuolelle. Farkut istuvat loistavasti ylhäältä vyötäröstä ja lantiosta. Lahkeet ovat hieman löysähköt ja ne levenevät aavistuksen nilkan kohdalta ulospäin. Farkut ovat vajaamittaiset, ne ylettyvät noin nilkkaluun kohdalle. Minulla on farkuista päällä koko 34, farkut vastaavat normaalia kokoa.

 

Jalassa minulla on Lyssa narusaapikkaat, jotka ovat pehmoiset ja niin hyvät jalkaan. Viimeksi eilen nämä saapikkaat olivat jalassani 13 tuntia ja jalat kiittivät.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

2 kommenttia

    • hei Annamaija! Se on helppo heittää mihin vaan ja ihanasti lämmittää 🙂 Mukavaa päivää, Kata