Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ennakkotilaus: Sammy neulemekko

Nyt saa ennakkotilata kivaa Sammy neulemekkoa. Neulemekko on arkimekko, jonka kanssa puetaan paksummat sukkahousut ja reippaat kengät, mutta kyllähän neulemekolla ”pikkukyläilytkin” hoitaa 🙂

Neulemekko toimitetaan ennakkotilauksen tehneille ensi viikon v. 47 aikana. Ennakkotilaus loppuu torstaina 17.11            klo 9.00.

 

Beige sävy on kaunis melerattu sävy, joka ei taita keltaiseen

 

Sammy neulemekko

Sammy eulemekossa on O-kaula-aukko ja hihat ovat pussimaiset. Hihansuissa on leveät rannekkeet. Malliltaan mekko on aavistuksen, muutaman sentin, sisäänotettu vyötärön kohdalta. Lantiossa on muutama sentti enemmän tilaa kuin rinnanympäryksessä. Selkäpuolelta mekko on suoranmallinen. Minulla on mekosta päällä koko S.

Sammy neulemekossa ei ole villaa!

 

Minulla on kaulassani pehmoinen 100% villaa oleva Deluxe huivi. Pidän Dayn kuvioiduista villahuiveista, koska ne eivät ole liian paksuja ja ainakaan minua ne eivät kutita.

 

 

Katso Sammy neulemekon esittelyvideo TÄÄLTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

    • Huomenta Annamaija! Jep ja tosi kätevä mekko ja aina style 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata