Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mitä pukea mustan housupuvun alle?

Setit kunniaan! Tällä setti sanalla tarkoitan asuyhdistelmiä, missä kaksi vaatetta kuuluvat samaan sarjaan. Setti voi olla neule ja neuletakki eli twinsetti, jonka esittelin viime viikolla Instagramissa ja facebookissa. Setti voi olla myös paita ja housut ja tällaiset setitit löytyvät viime viikon postauksista ja sitten setit voivat olla housut ja jakku. Tässä postauksessa settinä toimii upeasti laskeutuvat housut ja siihen kuuluva jakku. Yhdistimme settiin kolmea eri väriä.

Postauksen lopusta löytyy asuvideo tämän postauksen tuotteista

 

1. Vaaleaa setin alle

Anci röyhelöpaita on upea. Tällaiset paidat eivät kaipaa parikseen muuta kuin yksinkertaisen alaosan. Paidassa on V-kaula-aukko ja edessä on näyttävät röyhelöt. Pystykaulus on pukeva. Siinä on pitkät hihat ja rannekkeissa on kauniit napit, ne voi myös kääntää. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Paidan helma on pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 36.

 

Sharla paita on lyhyt ja siksi se on kiva yhdistää reilumpiin ja alaspäin leveneviin alaosiin. Paidassa on valekietaisumalli ja paidan sivussa on vetoketju. Hihat ovat täyspitkät ja ja rannekkeissa on halkiot eli ne voi kääntää jos haluaa. Paita loppuu noin vyötärölle. Gabilla on paidasta päällä koko 36, mutta se on reilua kokoa eli myös koko 34 sopii hänelle.

 

Amalie housut ovat upeasti laskeutuvat housut, ne ovat kevyttä ja helppohoitoista meteriaalia. Vyötäröllä on kuminauha ja vyotärö ylettyy navan päälle. Lantiossa on hieman tilaa ja sivuissa on taskut. Taskut eivät pullota, koska housut ovat aavistuksen löysähköt lantiosta. Lahkeet ovat kauttaaltaan ihan suorat ja laskeutuvat upeasti kengän päälle. Takana on viirutaskut. Minulla on housuista päällä koko 34 ja Gabilla on koko 36. Housut ovat hieman reiluhkoa kokoa.

 

2. Mustaa setin alle

Helmikauluspaita on kaunis. Sen näyttävyys tulee kauluksesta, jonka reunaa kiertää helmijono. Niskassa on nappi. Hihat ja paidan selkäosa ovat joustavaa viskoosia. Edusta on juhlavampaa materiaalia ja malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Helma on aavistuksen pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 36.

 

Postauksen kengät löytyvät täältä.

 

Mustassa Victoria paidassa on poolokaulus, joka on nyt hyvin trendikäs. Paidassa on hauskat hihat eli kyynerpään yläpuolelta rannekkeisiin asti on pussihiha. Malliltaan paita on suora ja helma on kauniisti pyöristetty. Gabilla on paidasta päällä koko 36.

 

3. Punaista setin alle

Fergia paidassa on näyttävä punainen väri ja se on yksinkertaisen tyylikäs. Paidassa on O-kaula-aukko ja pitkät hihat. Rannekkeet ovat leveät ja niissä on muutama kaunis päällystetty nappi. Ranneke käännetään kerran eli se tuo paitaan juhlavuutta. Malliltaan paita on suorahko ja se loppuu lantiolle. Paita on paksuhkoa viskoosia, eikä se ole läpinäkyvä. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Lavanna jakku on kevyt ja sen pariksi kuuluu Amalie housut, jotka löytyvät täältä. Jakussa on hieman löysähkö malli, mutta se ei ole iso oversize jakku. Edessä on kaksi nappia ja jakku ylettyy pepun alle. Malliltaan se on suorahko, muutaman sentin kavennettu vyötäröltä. Minulla on jakusta päällä koko 34 ja Gabilla koko 36. Jakku vastaa normaalia kokoa.

 

Tiedätkö kuinka viskoosituotteet tulee pestä?

Viskoosi tulee pestä kylmähköllä vedellä jonka tulee olla max. 30 astetta. Se tulee kuositella napakasti pesun jälkeen, katsottava että saumat ovat oikeilla paikoilla ja laitettava henkarille kuivumaan. Silitys tapahtuu puolikosteana tai sitten on käytettävä höyryä/vettä jotta sidos saadaan aukeamaan. Jos tätä ei tee viskoosi materiaalille, se kutistuu pesussa. 

 

Koto paidassa on upea punainen sävy. Paidassa on kaunis kaulus ja miehusta. Kauluksessa on solmuke eli se on näyttävä. Kaulus ei ole kiristävä. Niskassa on kaksi nappia. Paita laskeutuu kauniisti ja levenee aavistuksen alaspäin, joten lantiolle on tilaa. Hihat ovat puolipitkät ja paidan helma on pyöristetty. Paita menee arkeen ja pieneen menoon. Gabilla on paidasta päällä koko 36.

Koto paita löytyy myös luonnonvaaleana, joka on myös todella kaunis. Se paita löytyy täältä.

 

Katso video asuista TÄÄLTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Kiitos Kata sinulle kaikista näistä postauksista ja asukokonaisuuksista, joita olet esitellyt {> !
  Tänään isänpäivän lounaalla minulla oli ylläni viime keväänä teiltä ostetut mustat culottes housut ja verkkokaupasta teiltä ostettu pusero ja tunsin itseni NIIN tyylikkääksi ja kauniiksi ja nuorekkaaksi, että se nosti juhlatunnelman täyteen kymppiin!!! Kuvat, jotka jaat, antamat meille muillekin vision siitä, että näytämme hyvältä ja muodikkailta. Se on osa itsevarmuutta ja itsetuntoa! Kaikki me naiset tarvitsemme sitä!
  Punainen Koto -paita on ihana! Olen käyttänyt sitä nahkaisen Wook -hameen kanssa työpaikan juhlissa ja se oli kyllä nappi kokonaisuus! Sinulta Kata olen saanut rohkeutta tehdä pukeutumisessa erilaisia komboja ja nauttia niistä!
  Kiitos vielä kerran sinulle pukeutumisen inspiraatioista! Olet roolimalli ja esikuva monelle!
  Hyvää loppusyksyä ja alkutalvea sekä sinulle että Gabille!

  • Hei Marianne! Kiitos ihanasta viestistäsi 🙂 Se on näin, että kun tuntee itsensä kauniiksi niin itsevarmuus nousee kohisten. Itsevarmuus on todella tärkeä tunne, se heijastuu elämän moniin asioihin. Koto paidassa on upea punainen sävy! harvoin näkee niin intensiivistä sävyä 🙂 Ja Wook hame on itsellänikin melkein joka päivä päällä, loistava hame! Tiedätkö, sitä saadaan tammikuussa ihanassa greigen sävyssä eli kylmän beigen sävynä. Se on 10 myös! Niin mahtavaa, kun olet uskaltanut kookeilla jotain uutta. Se tuo iloa ja piristystä pukeutumiseen ja itseasiassa koko elämään, voi että olen iloinen siitä! Kiitos, ihanasti sanoit ja samoin sinulle! Terkuin Kata

 2. Onko liikkeessänne paksumpia housuja talveksi?
  Aika vähän taitaa olla vaatteita luonnonmateriaaleistakaan.

  • Hei Minna! paksumpia housuja ei ole ollut enään vuosiin ja tämä johtuu lämpöisistä talvista ja siitä että sisällä on ihmisillä korkea lämpötila. Housuissa on lähes jokaisessa stretchiä ja polyesteiä suositaan, samoin kuin viskosia ja syy siihen on se, että ne joustavat ja ovat pese ja pidä-housuja. Ihmiset eivät halua enään silittäö vaateita. Yläosista löytyy paljonkin 100% villaa, 100% cashmiriä ja 100% puuvillaa. Mukavaa iltaa, Kata

 3. Tyylikäs helmikauluspaita sekä Anchi röyhelöpaita.

  • Hei Annamaija! jep, ovat stylejä ja ajattomia 🙂 Mukavaa iltaa, Kata