Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Äidin ja tyttären tyyli; väri-inspiraationa seepra hame

Olen odottanut tämän seepra hameen saapumista kuin kuuta taivaalta. Kun näin hameen ensimmäisen kerran, niin siinä olisi voinut lukea ”Katan hame”. Siis hameen malli ”laiha ja laskeutuva” ja hameen väritys ”beige/musta” ja hameen materiaali ja helppohoitoisuus iskevät minuun täysillä. Minun ei tarvitse aamu-unisena kuin ojentaa käsi siihen kohtaan vaatehuonettani, missä yläosat roikkuvat, niin kaikki sopivat tähän hameeseen.

Teimme Gabin kanssa kivan stailausvideon tämän postauksen tuotteista käyttäen väri-inspiraationa seepra hametta. Videolta näkee postauksen tuotteet hyvin. Stailausvideo löytyy tämän postauksen lopusta!

 

Katan asu 1.

Yhdistin seepra vekkariin Erinda silkki/stretch paidan. Paita on tyylikkään hillitty, koska silkin pinta on matta. Nauhan saa kauluksesta irti, joten silloin paidasta kuorituu perusmallinen kauluspaita. Kun paitaa hoitaa hyvin ja pesee sen villa/silkki pesuaineella, pysyy paita lähes ikuisena. Näin talvella on kiva saada jotain lämmikettä paitisten päälle ja tässä toimivat liivit loistavasti. Teddyliivi on söpö ja sen voi oikeastaan pukea mihin vaan, myös mekkojen päälle. Seepra hameesta sen verran, että se on kapean mallinen ja vyötärönauhassa on kuminauha takana, edestä vyötärönauha on silea. Jotta hame on helppo pukea päälle, on sivussa vetoketju. Jalassa minulla on suosikki saapikkaani, Lyssat.

 

Gabin asu 2.

Samaan värimaailmaan seepra vekkarin kanssa kuuluu Veni kuosimekko. Nämä kevyet viskoosi kuosimekot ovat aina suosittuja kauniiden kuosien ja monikäyttöisyyden johdosta. Näitä mekkoja voi käyttää kesät talvet ja ne sopivat moniin eri tilaisuuksiin. Nämä on myös helppo pakata mukaan reissuun. Tällaisen mekon voi pukea esimerkiksi päiväasuksi kaupunkilomalla ja ilta-asuksi rantalomalla. Puimme Veni kuosimekon päälle Doppwoman mallistomme mustan merinovillaisen Bonita liivin. Bonita liivi on todella pukeva ja se sopii kauniisti mekkojen päälle ja toki myös erilaisten paitojen ja housujen kanssa. Bonita liiviä löytyy tämä musta sekä beige ja tummansininen. Tummansininen on uusi väri tähän tuoteperheeseen ja sen kuvaamme verkkokauppaamme ensi viikolla. Liikkestä se jo löytyy. Iso muhkea huivi, olan yli puettava Mini laukku ja mustat saappaat kruunaavat Gabin lookin.

 

Katan asu 3.

Doppwoman mallistomme Ciara kietasuneule on loistava tuote, kun haluaa pukea jotain lyhkäistä joko paidan tai mekon päälle. Varsinkin, jos mekon helma levenee alaspäin tai mekko/hame on A-linjainen, kaipaa se kaverikseen pientä ja siroa yläosaa, joka ei tule mekon helman päälle, vaan loppuu vyötärölle. Tämän asian ajaa juuri Ciara kietaisuneule. Me puimme Ciaran alle meidän kummankin kestosuosikki paidan eli Lulaksen. Jalassa minulla on loistavat Zella malliset housut, joidenka lahkeet käänsin yhden kerran. Näin sain asuun enemmän actionia ja nuorekkuutta. Kyllä, pelkällä lahkeen kääntämisellä voi asuun olla suuri merkitys. Kaulassa minulla on muhkea ruutuhuivi, päässä muhkea pipo ja kädessä tyylikäs musta laukku, joka menee olalle.

Asumme olisi pysynyt harmonisena mustalla tai beigellä pipolla, mutta halusimme ettei asumme olisi liian ennalta arvattava ja siksi yhdistimme asuihin rosat ja vaaleansiniset pipot, jotka sopivat asuihin kauniisti

 

Gabin asu 4.

Harmaat farkut ovat minusta upeat beigen väristen saappaiden kanssa. Värit sopivat kauniisti yhteen. Gabilla on päällä myös Lulas paitapusero. Lulas paitis on minun luottotuote, nappaan sen päälleni usein kun puen jalkaani skinny farkut. Pidän siitä, kun se on pidempi pepun alle ja se reiluus antaa kivan kontrastin kapeille housuille. Gabilla on Lulaksen päällä muhkea Rastina neuletakki. Rastina neuletakissa on ihan uusi väri, kullan beige. Rastina toimii myös mekkojen päällä ja näitkin sen Veni mekon päällä minun viime lauantain postauksessa, joka löytyy täältä. Mini laukku mustana, iso raitahuivi ja pipo fleece vuorella takaavat reippaan ja nuorekkaan lookin.

Katso stailausvideo TÄÄLTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Kivoja ja nuorekkaita comboja! Ihanat värit!

    • Hei Marianne! Kiitos, minustakin kivoja ja toimivia arkisettejä. Mukavaa päivää, Kata

  2. Gabin asu 4. minusta ihanan leikkisä ja nuorekas!

    • Hei Tiina! Jep, niin minustakin. Peruselementtejä ja aina niin toimivia! Mukavaa päivää, Kata

  3. Katan asu 1 paras yhdistelmä.Asut 3 ja 4 sekavia.

    • Hei Annamaija! Kiva kun tykkäsit 🙂 Seepra hame on kerrassaan ihana! Mukavaa päivää, Kata