Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Jalokivikauluksellinen mekko

Huomaatko, että täällä Helsingissä, jopa keskustassa on hieman lunta! Meillä kotosalla on suht paljonkin lunta jo, jopa niin paljon että lumikola on pitänyt kaivaa kesäsäilöstä. Meidän peltivene on vielä vedessä eli meri on täysin auki, mutta vene on lumen peitossa. Mies harjasi veneen lumen alta ja lähdimme veneajelulle.

 

Antoni mekon kauluksessa on pieniä jalokiviä 🙂

 

Jalokivikauluksellinen Antoni mekko

Antoni mekon materiaali on lähes sama kuin suosituissa Antoinett mekoissa. Antoni mekossa ei ole stretchiä, mitä ihmettelin, koska kyllä se hieman joustaa. Mekon kauluksessa on kauniit kivet. Edessä on napit ja muutama hiuslaskos pystysuorana. Mekko on vartolonmyötäinen vyötäröön saakka, jonka jälkeen helmaosa levenee alaspäin ja loppuu juuri polven alapuolelle. Mekon sivuissa on taskut. Selkäosassa on kuminauha vyötärön kohdalla, mutta se ei nappaa selkään kiinni. Kuminauha tekee selkäosasta istuvamman vyötärön kohdalta. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Mekon selkäosassa on kuminauha

 

Veneilysesonki on nyt lopuillaan mutta vielä eilen käväisimme Suomenlinnassa Valoran ja Jaden kanssa lenkillä ja syömässä Ravintola Adlerfeltissä. Koirilla oli pelastusliivit ja sitten olin käärinyt ne huopiin. Me olimme myös varustautuneet pelastuliiveillä, paksulla takilla ja pipolla sekä hanskoilla. Yllättävän lämmintä oli, koska tuuli ei ollut kovaa. Adlerfeltissä on hyvä ruoka. Ruoka on tuoretta ja hieman sellaista ”luonnonmukaista”. Laitoin postauksen loppuun muutamia kuvia eilisestä veneilystä.

Mies sanoi eilen, että häntä hieman vaivaa koska hän ei ole ostanut minulle syntymäpäivälahjaa. Vastasin, että se ei haittaa. Minulla ei juuri nyt ole mielihalua millekään, mutta kerron sitten, kun haluan jotain, niin saat ostaa. Ihan varmasti keksin pian jotain, mikä on ”pakko saada” ja mitä ilman ”ei voi elää”. Kukkia hän sanoi hakevansa minulle tänä aamuna ja keittävänsä kahvit. Se on hyvä, siihen olen tyytyväinen 🙂

Täytän siis tänään 55-vuotta. Huoh, pikkasen taas ikäkriisiä pukkaa…viimeksi se pukkasi kun täytin 50-vuotta ja sitä ennen kun täytin 40-vuotta…

 

Mekon esittelyvideo löytyy TÄÄLTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Veneilykuvia eiliseltä

Veneessä oli lunta.

 

Olimme varustautuneet hyvin.

 

Kiva kuva Jadesta.

 

Muita veneitä ei näkynyt.

 

Tämä Suomenlinnan satama on usein täynnä veneitä, ei kuitenkaan tänään 🙂

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

24 kommenttia

  • Kiitos paljon Tuulikki 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 1. Paljon onnea, Kata! Kauniit kuvat, ihana talvinen veneretki.

  • Hei Mia! Kiitos 🙂 Ihanaa kun tykkäsit, retki oli kovin luminen mutta kivat muistoto jää, kun on hieman erilaista veneilyä kuin kesällä. Mukavaa päivää, Kata

 2. Paljon Onnea Kata! Olet niin iättömän kaunis.

  • Hei Sisko! Voi kiitos, ihana kohteliaisuus 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 3. Minä lahjoitan tässä iässä hyväntekeväisyyteen’,synttari toivomukset. En tarvi lahjoja kun on kaikkea.

  • Hei Maritta! Hieno ele. Minäkään en halua mitään ns. turhaa tavaraa. Liika tavarapaljous ahdistaa, on vapauttavaa kun saa karsia ja laittaa tavaraa kiertoon. Mukavaa päivää, Kata

 4. Onnea syntymäpäivänä! Aikuisen naisen tyyli on varmuutta, huumoria ja elämäniloa, joka loistaa ulos päin! Blogissasi annat paljon vinkkejä, miten häivyttää ongelmakohtia ja korostaa hyviä puolia asusteiden ja vaatevalintojen avulla. Tyyli kuuluu kaikille!

  • Hei Leena! Kiitos 🙂 Hyvin kiteytetty! Oma tyyli on tärkeätä löytää, se helpottaa suuresti elämää ja tuo itsevarmuutta omaan tekemiseen. Tyyli voi olla mikä tahansa, pääasia on että se omannäköinen 🙂 Mukavaa päivää, Kata

  • Hei Aila! Kiitos 🙂 No jep, laitoin ikäkriisin roskakoppaan ja kannen kiinni 🙂 katsotaan pitääkö sitä kantta raotella taas viiden vuoden päästä, kun täyttää tasalukuja. Mukavaa päivää, Kata

  • Kiitos Leena 🙂 Syntymäpäivä oli iloinen, olimme liikkeessä ja söimme leivoksia 🙂 Mukavaa päivää, Kata

  • Paljon kiitoksia Maritta 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 5. Lämpimet onnittelut syntymäpäivänäsi ❤💐! Hyvälle elämälle ei ole ikärajaa – eikä ikärajaa myöskään tyylikkäälle ja muodikkaalle pukeutumiselle. Ikäkriisit tulevat ja menevät 😊!

  • Hei Marianne! Kiitos 🙂 Olet oikeassa, ne tulevat ja onneksi myös menevät. Ja kun mitään et voi asialle, niin sopeuduttava on. Ja äkkiähän tämän unohtaa, kun päivään saa taas matkaa kunnes se taas koittaa vuoden päästä 🙂 Minusta ”pahinta” ovat juuri nämä täys- ja puolikasluvut, niissä kun siirrytään ns. seuraavalle luvulle tai lähemmäs sitä. No, anyway eteenpäin vaan! Mukavaa päivää, Kata

 6. Hyvää Syntymäpäivää ! 😘❤️
  Tiedän tunteen! 🤗

  • Hei Maarit! Kiitos 🙂 Huoh, mutta minkäs voit…pitää vaan yrittää unohtaa tämä viheliäinen numero. Mukavaa tiistaita, Kata

 7. Näpsäkännäköinem pikkumusta.Ei tainneet koirat oikein innostua veneretkestä ilmeiden perusteella.

  • Hei Annamaija! No jep, eikö vain olekin 🙂 Hah, hah no ei ainkaan Valora nauti talvisesta veneilystä. Mutta huopien kääröissä oli lämmin 🙂 Mukavaa päivää, Kata