Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mukavaa mutta tyylikästä!

Onko sinun mottosi, että vaatteiden tulee olla ihanan tuntuisia päällä, mutta niiden on näytettävä hyviltä? Tämä on minun mottoni. Minä en pue päälleni vaatteita enkä kenkiä, joissa on epämukava olla. Huomaan tämän asian korostuvan vuosi vuodelta eli samalla kun mittariin tulee lisää vuosia. Jos minulla on kaksi puhdasta paitaa henkarilla, niin käteni tarttuu ehdottomasti ensin siihen paitaan, mikä tuntuu hyvältä, missä on helppo olla ja mikä näyttää hyvältä.

 

Mightas housut

Mightas housut ovat super pehmoiset päällä. Housujen materiaali on joustavaa jerseytä. Housuissa on korkea vyötärö ja sivuissa on taskut. Housut ovat istuvat ylhäältä ja lahkeet kapenevat alaspäin. Housut eivät ole ihan tiukat eivätkä ihan kapeat, legginsimäiset housut. Vyötärönauhan sisällä on leveä kuminauha. Minulla on housuista päällä koko 34 ja Gabilla on koko 36. Housut ovat reiluhkoa kokoa ja jos on kapea lanteinen, niin housuista voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää, koska vyötärönauha venyy.

 

Iso kiitos sunnuntain synttärionnitteluista! Päivä meni töissä eli paikassa, missä olen erittäin mielelläni ja kakkupalat kävimme syömässä mieheni kanssa Fazer kahvilassa. Mies söi suklaaleivoksen ja minä söin porkkanakakkupalan. Kysyin Insta storyssä, että kumpiko pala on minun ja eniten ääniä sai suklaaleivos, mutta se oli tällä kertaa väärin. Olisin syönyt suklaaleivoksen, mutta söin sen jo pari viikkoa sitten eli siksi valitsin tällä kertaa porkkanakakun 🙂

 

Vena raitapaitis

Vena paitis on klassinen paitis pienellä fyrrykantti twistillä. Raidat ovat mustia. Paitiksessa on pussimaiset hihat, olkapäillä on pieniä rypytyksiä. Edessä nappilistan päällä on fyrrykantti, jonka sisälle jää napit. Malliltaan paitis on suora ja sen helma on hieman pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 34, paitis on reiluhkoa kokoa.

 

Gabi täytti 30-vuotta viikko sitten. Järjestimme hänelle yllätysjuhlat puolitoista viikkoa sitten lauantaina. Minun tehtävä oli saada Gabi pois kotoa, että miehet pystyivät tekemään juhlajärjestelyjä. Keksin, että varaan hänelle kampauksen ja meikkauksen Stockalle. Sanoin, että se on minun ja mieheni hemmoittelulahja hänelle, koska Gabi luuli, että hän on menossa illalliselle miehensä kanssa ravintola Savoyhin. Hieman Gabi oli ihmeissään, että tällainen järjestely ennen illallista, mutta kiitteli kovasti. Menin hänen kanssaan kampaajalle ja meikkaukseen ja istuin kuin tatti hänen vieressä, ettei hän pääse aikaisemmin kotiin kuin klo. 16.00.

Kun Gabi oli valmis, sanoin että tulen käymään heillä, koska mieheni on laittamassa heille lamppua kattoon, niin tulen katsomaan miltä se näyttää. Kun Gabi avasi oven, pärähti musiikki soimaan ja juhlaväki oli linnoittunut keittiöön ja lauloi Gabille englanniksi onnittelulaulun. Gabi oli ihan häkeltynyt ja hän ei ollut osannut yhtään arvata, mitä tuleman piti!

Vieraita oli noin 30 ja miehet olivat koristelleet kodin isoilla ilmapalloilla ja tarjottavana on juustoja, shampanjaa, glögiä jne. Me pidimme perheen kanssa juhlavieraille pienen tietovisan Gabin elämästä. Nuoret jatkoivat juhlimista ja me hipsimme mieheni kanssa kotiin hyvissä ajoin. Gabille jäi ihanat muistot yllätysjuhlista!

Viikko sitten tiistaina, juhlimme Gabia perheen kesken illallisella.

 

Dagna O-aukkoinen raita T-paita

Jos kaipaat vartalonmyötäistä ja ihanasti istuvaa t-paitaa, niin Dagna on juuri sellainen! Dagna on ns. vanhanajan ribbineuleseosta, joka näyttää kapealta mutta se venyy kun sen pukee päällensä. T-paidassa on loistava hihanmitta, kyynerpään yläpuolelle. T-paita on hieman pidempi, se ylettyy hyvin lantiolle. Gabilla on t-paidasta päällä koko S. T-paita on normaalia kokoa.

 

Victoria jakku

Victoria jakku on kevyt ja joustava jersey jakku, jossa ei ole vuorta. Jakku on klassisen mallinen, edessä on kaksi nappia ja edessä on taskut. Jakku on hieman slimmattu ja loistava ja kevyt jakku, vaikkapa neuletakin asemasta. Jakku on helppo pukea mihin vaan irtojakkuna ja pukuna Mightas housun kanssa. Minulla on jakusta päällä koko 34 ja Gabilla on koko 36.

 

Marlene raitapaita

Marlena paita on kiva ja rento raitapaita. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Kauluksessa on musta resori. Olkasaumat on hieman laskettu. Minulla on paidasta päällä koko XS. Paita on reiluhkoa kokoa.

 

Kun Gabi on minun ikäinen eli 55-vuotias, olen minä 80-vuotias. Kävin tapaamassa äitiäni Vaasassa vajaat viikko sitten. Äiti täyttää 86-vuotta tammikuussa. Hän on uskomattoman pirteä, hyvässä kunnossa ja täynnä elämää. Toivon, että olen saanut äitini geenit ja olen yhtä pirteä ja elämänhaluinen kuin hän, 30 vuoden jälkeen jos pääsen siihen ikään.

Katso videoesittely asuista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Kyllä ootte hyvä pari esitellessänne ihania
  kivan hintaisia tuotteitanne..
  Katson päivittäin puhelimesta sivunne..
  Ulosanti teillä selkeä ja turha tuotteen ylistäminen on pois..
  Kuitenkin kaikki oleellinen tulee selväksi..
  Hienoa bisnestä.
  Onnea ja menestystä täst eteenkinpäin.
  ja mukavia myyviä joukunalus päiviä..

  • Hei Annaliisa! Voi kiitos paljon, ihana kommentti 🙂 Ihanaa, kun seuraat! Mukavaa viikkoa ja joulun odotusta, Kata

 2. Paljon onnea Gabille! Kiitos myös asiantuntevasta ja ystävällisestä avusta asun valinnassa, jälleen kerran tuli kaunis ja pukeva yhdistelmä!

  • Hei Mia! Gabi kiittää :)) Ihan mahtavaa, että löysit ihanan asun! Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Lämpimät onnittelut molemmille! Erittäin monikäyttöinen ”housupuku” – olisipa samanlainen sinisenä 🤔

  • Hei Liisa! Kiitos paljon 🙂 Voi tuota ei ole sinisenä, mutta keväälle tulee varmasti sinisiä jakkuja ja housuja 🙂 Sinistä tulee taas paljon! Mukavaa viikkoa, Kata

 4. Sydämelliset onnittelut Gabille! 🤗 Teillä onkin ollut oikea synttärikuukausi!
  Olette kaunokaisia molemmat 🤩 Kyllä tuolla elämänasenteella ja geeneillä saavutatte korkean iän. Toivotan teille kaikille terveyttä, rakkautta ja pitkää ikää! ❤️ Doppille myös!
  Ja asut ovat taas aivan täyden kympin asuja!