Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ideoita vyön käyttöön

Vöitä ei ole näkynyt niin naisten päällä kuin kaupoissakaan hetkeen aikaan. Nyt asusteet, kuten vyöt, nostavat taas päätään. Vyöllä saa aikaiseksi eri ilmeitä asuille. Teimme vyövideon, miten pukea ja miten käyttää vöitä. Löydät videon tämän postauksen lopusta.

 

Ilian mekko

Ilian mekko on helppokäyttöinen ja tyylikäs kesämekko. Materiaaliltaan se on pehmoista, sametin tuntuista matskua mutta hieman paksumpaa, mikä on imartelevaa vartalolle. Malliltaan mekko on ihan suora ja siinä on halkiot sivussa. Mekossa on raglahihat ja kaulus tulee edestä suht ylös ja vastapainoksi se on selästä avonaisempi. Mutta rintaliivit eivät selkäosasta näy. Selkäosasta löytyy kuva DOPPshop vekkokaupastamme.

Katso alla oleva vyövideo!

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Joskus yksinkertainen on vaan kaunista; tämä postauksen mekko on juuri sellainen. Style pienine yksityiskohtineen: kaula-aukko sekä halkiot jippoina, mutta muuten vain helppo mekko. Todella kaunis mekko ja kangas on täydellinen; kuin pumpulia iholle.

    Vyövideota olenkin odottanut ja tätä nyt katselen silmä tarkkana. Kiva, kun teitte videon ja ehkäpä me naiset nyt rohkaistumme käyttämään vöitä. Aina ei tarvitse olla ampiasvyötärö, jotta vyötä voisi käyttää. Vyön voi asetella lantiollekin. Tuo pieni asuste saa ilmettä aikaan vaatteisiin ja itse ole aivan sekaisn vöistä. Taidankin piristää mustaa vaatetustani tänään juuri vyöllä.

    • Hei Jaana! Niin on, todella simppeli ja niin ihana. Tämä voisi olla yksi kesän luottomekko. Jep, vöillä saa asuihin särmää ja niitä voi tosiaan pukea eri kohtaan vyötäröä, riippue vartalosta. kaikille sopii vyö, kunhan vyö ja asu sopivat keskenään 🙂 Kata