Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pernilla midimekot

Pernilla midimekot

Pernilla mekot ovat meidän oman Doppwoman mallistomme mekkoja. Saitte esimakua Doppwoman mekkomallistosta jo postauksessa ”Vinkkejä vappupukeutumiseen”, jossa esittelimme ihastuttavat Donata midimekot ja Isla kietaisupaidat.

Pernilla mekot ovat samaa matskua kuin yllämainitutkin tuotteet ja näissä Pernilla mekoissa keskityimme siniruutuiseen kankaaseen sekä klassiseen mustaan

 

Pernilla midimekot

Pernilla midimekot

Siniruutuinen Pernilla mekko on loistava arkimekko. Itse puen mekkoon valkoiset tennarit ja kesällä sandaalit. Mekossa on helppo olla ja sen päälle voi pukea erilaisia rotseja, jakun tai neuletakin.

Klassiset ruutukuosit ovat tänä keväänä jälleen pinnalla!

 

Pernilla midimekot

Selkäosa istuu loistavasti sisäänottojen ansiosta ja etuosa rintalaskosten ansiosta

 

Pernilla midimekot

Pernilla midimekko

Pernilla mekko on V-kaula-aukkkoinen ja valekietaisumallinen ylhäältä. Rinnan alapuolella, vyötärön kapeimmalla kohdalla on poikkileikkaus. Mekossa on kaksi salsakanttia. Mekossa on pienet hihat ja se on istuva rinnan kohdalta, mutta helma levenee kevyesti alaspäin poikkileikkauksen jälkeen. Selkäosa istuu kauniisti sisäänottojen ansiosta ja etuosa rintalaskosten ansiosta. Minulla on mekosta päällä koko S.

 

Pernilla midimekot

Minulla on jalassani vihreät rennot sandaalit. Mutta mustan Pernilla mekon ideana on tarkoitus soveltua myös pieneen menoon. Jos mekkoon pukee rennommat korkkarit, kuten Heidi korkkarit, Bethel tai Bellamy sandaalit, niin mekko sopii vaikka tuleviin yo-juhliin joko vieraalle tai äidille.

Julkaisemme huomenna vyövideon, jossa näytämme miten tähän mustaan Pernilla mekkoon voi pukea myös vyön. Pienillä asusteilla ja pienillä jipoilla saa samasta mekosta monta eri fiilistä. Juuri tämä on sitä monikäyttöisyyttä ja käytännöllisyyttä, jota me peräänkuulutamme.

 

Pernilla midimekot

Me kummatkin, minä ja Gabi käytämme Pernilla mekosta kokoa S. Olemme yläosasta saman kokoisia, mutta alaosasta Gabi on yhden koon isompi ja vajaat 10 cm pidempi kuin minä. Huomenna näette Pernilla mekon Gabin päällä. Mekon koko valitaan yläosan mukaan ja mekon mitat löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme videoiden kera.

Doppwoman malliston tuotteet saa vain meiltä. Tuotteita on valmistettu vain rajoitettu erä.

 

Pernilla midimekot

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Pernilla midimekko on hyvin suunniteltu. Yläosan pienet jipot tekevät siitä täydellisen, alaosan frillat ovat hurmaavat ja hihat sopivat kesän menoihin.

    Siniruutuinen mekko on raikas ja todella kesäinen. Oikea kesämekko hellepäivinä liihottamiseen. Ihana!

    Mustana mekko on vaan niin simppelin täydellinen; kaunis ja eleettömän tyylikäs. Asusteita vaihtamalla mekon lookkia voi vaihtaa vaikka miten. Aina ei tarvitse mekon kuosin ja värin olla kuin väripommi ilman että siitä saisi näyttävän. Tyylikäs musta mekko hyvillä leikkauksilla ja eri asusteilla, niin taivas vaan on rajana.

    Tykkäsin musta mekosta ja vyöt on vaan se juttu nyt! Vyö, jonka itsekin olin unohtanut, mutta nyt innostuin taas. Asun ilme muuttuu, kun vyö astuu peliin.

    • Hei Jaana ja ihanaa kun tykkäät 🙂 Juuri näin, sininen arjen menoihin ja musta myös, mutta sen voi asustaa pieneen menoon 🙂 Mukavaa päivää, onneksi lunta ei ole tullutkaan 🙂 Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *