Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hihattomat paitikset kauluksilla ja ilman

Hihattomat paitikset kauluksilla ja ilman

Hihattomat paitikset ovat klassikoita. Ne toimivat ympäri vuoden. Minä tapaan käyttää hihattomia paitsikoita juuri neuleiden alla eli ideana on se, että saan kauluksen näkyville ja neule näyttää puetummalta kun sen alla on jotain. Usein ympyräkauluksinen neule pelkästään näyttää tylsältä, mutta hihaton paitis saa neuleeseen eloa.

Hihaton paitis ei ole kuuma eikä ahdistava minkään alla, koska silloin ei ole ns. tuplahihoja

 

Hihattomat paitikset kauluksilla ja ilman

 

Bobo trikoojakku

Rakastan jakkuja, mutta loppujen lopuksi olen huono käyttämään niitä. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että kun touhuan eli kurkottelen tikkailla päivittäin, purkaan laatikoita, nostelen vaatteita ja laatikoita, pakkaan verkkokauppatuotteita jne niin koen jakut liian jäykiksi työssäni. Mutta eihän tällainen trikoojakku ole jäykkä, sehän on kuin neule päällä, joka joustaa ja antaa käsille tilaa touhuta.

Bobo trikoojakusta löytyy kaksi väriä eli tummansininen ja musta, kummatkin ovat käytännöllisiä ja ne toimivat ympäri vuoden. Trikoojakuissa on myös iso plussa se, että ne ovat konepestäviä. Niin ja muistathan tämän valkoisen trikoojakun!

 

Hihattomat paitikset kauluksilla ja ilman

Easy culottes raitahousut

Easy housuissa on loistava materiaali! Tämän ihanempia housuja ei löydy, ne ovat niin pehmoiset ja joustavat. Housuissa on leveä kuminauhavyötärö nauhoilla. Sivuissa on taskut ja lahkeet ovat suorat. Lahkeiden alasuissa on upslaagit eli käänteet ja ne ylettyvät noin nilkkoihin. Housujen väritys on tummansini/luonnonvalkoinen.

Minulla on housuista päällä koko 34. Housut joustavat reippaasti ja sanoisin, että housuista kannattaa ottaa oma koko tai kapealanteinen voi ottaa myös yhden koon pienemmän koon. Mittataulukko löytyy verkkokaupastamme täältä.

 

Hihattomat paitikset kauluksilla ja ilman

Hihattomat paitikset kauluksilla ja ilman

Jalassani minulla on Vilma farkut, korkeavyötäröiset ja suoralahkeiset farkut, jotka ovat hieman paksumpaa materiaalia, joten niistä ei näy läpi. Nämä Vilma farkut ja alla olevat Ryan farkut kuuluvat minun suosikkeihini tällä hetkellä. Kummassakin on plussana korkea vyötärö ja hieman lyhkäiset lahkeet.

Super kauniit Heidi korkkarit löytyvät nyt nahkaisina söpöllä rusetilla. Korko on loistava tolppakorko, jolla jaksaa tanssia vaikka läpi yön tulevissa kesän juhlissa.

 

Hihattomat paitikset kauluksilla ja ilman

Liz hihaton paitis

Liz paidassa on kaunis kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Paita on aavistuksen slimmattu vyötärön kohdalta ja se loppuu lantiolle. Paita on ohuehkoa materiaalia, joka sopii käytettäväksi yksistään tai neuletakkien/jakkujen alla. Minulla on paidasta päällä koko 36.

 

Lenni neuletakki

Lenni neuletakki on tarpeeksi ohut pukea päälle myös keskikesällä. Sen vajaa mittaiset hihat ja liehuva, kevyt ominaisuus tulevat oikeuksiin juuri kun sitä saa pitää yksistään kesällä, niin housujen kuin mekkojenkin päällä. Lenni on tyylikäs, ilman nappeja ja taskuja ja vyön voi kietaista vyötärön ympärille tai jättää roikkumaan sivuille tai sitoa taakse. Minulla on neuletakista päällä koko XS, neuletakki on reilua kokoa.

 

Hihattomat paitikset kauluksilla ja ilman

Hihattomat paitikset kauluksilla ja ilman

Ryan farkut

Ryan farkuissa on korkea vyötärö. Vyötärö on jopa 4 cm korkeampi kuin Fiola ja Cille farkuissa joita kutsumme korkeavyötäröisiksi farkuiksi. Ryan farkkuja voisi kutsua jopa extra korkeiksi farkuiksi tämän perusteella. Farkut istuvat loistavasti ja ovat istuvat pohkeeseen saakka, jonka jälkeen lahje levenee ja loppuu noin nilkkaan. Lahkeen pituus on 28″. Minulla on farkuista päällä koko 26″ ja vertailun vuoksi kerromme, että Fiola farkuista minulla on koko 27″ ja Dream mallisista farkuista koko 32.

Kun vertaa suosikkifarkkuja eli näitä Ryan farkkuja ja Vilma farkkuja niin ne istuvat ylhäältä samalla lailla, mutta lahkeet ovat erilaiset. Ja ne vastaavat samaa kokoa eli jos Ryan farkut ovat lempparisi niin uskon, että tykkäät myös Vilma farkuista.

 

Ivora hihaton paitis

Ivora hihattomassa paitiksessa on kaulukset ja v-kaula-aukko. Paitis on malliltaan suora ja sen helma on pyöristetty. Paitis toimii yksistään sekä neuletakkien/jakkujen alla. Vaikka paitiksessa ei ole stretchiä eli se on 100% puuvilla, ei se kiristä eikä ole ahdas. Minulla on paidasta päällä koko 34, paita on rinnaympäryksestä reiluhkoa kokoa.

 

Hihattomat paitikset kauluksilla ja ilman

Aubree jakku

Aubree jakku on ”Chanel” henkinen jakku. Jakun tehosteväri vaalean kanssa on sininen. Jakku on ohuehko ja se on mukava päällä. Se ei siis missään nimessä ole paksu tai tönkkö. Jakussa on klassinen kaulus, tummansiniset napit ja pienet feikki taskut sivussa. Kun jakun laittaa kiinni, myötäilee se kauniisti vartaloa. Minulla on jakusta päällä koko 36. Tähän sarjaan löytyy vielä yksi 36 kokoinen hame ja se löytyy täältä.

 

Hihattomat paitikset kauluksilla ja ilman

Caila hame

Caila hame on kepeä ja kiva käyttöhame! Hameessa on leveä kuminauha vyötärö, joka joustaa reippaasti. Hameen edessä on napit ja sivuissa on taskut. Hame levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin polveen. Minulla on hameesta päällä koko 34.

Pue yläosa hameen sisälle tai jos yläosa ei kokonaan mahdu hameen sisälle, laita se vain edestä hameen kauluksen sisäpuolelle.

 

Hihattomat paitikset kauluksilla ja ilman

Saimme lisää erilaisia hiuspantoja. Löydät kaikki hiuspannat täältä.

 

Hihattomat paitikset kauluksilla ja ilman

Katso alla oleva stailausvideo!

 

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Jes, hihattomat paitikset ovat niin best. Nämä postauksen hihattomat ovat stylet.

  Trikoojakut ovat tyylikkäät. Tykkään jakuista älytyömästi, mutta liikkuvainen kun olen, niin suosin neuletakkeja. Bobot on huolettomia: pidä ja pese jakkuja.

  Easy culottes raitahousut on ihan kesää. Ne näyttävät huolettomilta housuilta ja silti niin stylet. Taskut antavat lisäpisteitä.

  Kata on hyvin kuvaillut farkut, mutta silti pähkäilen. Punnitsen parin vaihtoehdon välillä. Argh, että valinta voi ollalin joskus vaikeaa.

  Pitkät neuletakit ovat viehättävät. Neuletakin malli, vöri ja materiaali kesäisen kepeä. Heidi korkkateitten rusetti iski heti silmiini. Korkkareitten väri on töydellinen ja korkokin näyttää jalkaa mitä parhaimmalta. Kesän kauneimmat tanssikengät!

  Aubree jakku on ihana chanel ja hinta on kyllä edukas. Hamettakin löytyy vielä, joten joku onnekas nappaa kenties stylen jakkupuvun itselleen.

  Caila hameilla keimailisi koko kesän. Taskut on niin plussaa ja eivät silti tee hameesta pönnäkkää. Hyvin suunniteltu hame.

  Nyt on otettava itseään niskasta kiinni. Nipistettävä aikaa, tehtävä tilaus, jotta suvun kaksi grand old ladyä ei manaa minua suohon ja saavat pantansa. No heilläkin on mieli pantamallista vaihtunut lähes päivittäin, joten nähtäväksi jää mikä menee tilaukseen.

  Ihana postaus ja video on ihan huippu.
  Super iso kiitos tehokaksikolle taas.

  • Hei Jaana! Kiitos kommentistasi 🙂 Hihattomat paitikset ovat kerrassaan loistavia. Ne ovat klassikoita ja niitä tarvitsee aina. Kuten asiakas tänään totesi, että niillä on oma aikansa, niitäkin pitää välillä uusia. Totta se on, valkoinen ei pysy valkoisena ikuisesti. Jännittävää, mitä hiuspantoja valitsette 🙂 Olivat e mitä tahansa, kaikki ovat loistavia ja istuvat hyvin päähän. Mukavaa viikkoa ja autch, mitä ihmeen takatalvea ovat luvanneetkaan…Terkuin kata