Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Doppwoman merinovilla malliston esittely

Doppwoman neulemallisto on minun ja Gabin käsialaa. Olemme suunnitelleet malliston sen pohjalta, mitä uskomme, että naiset tarvitsevat rakentaakseen käytännöllisen ja toimivan vaatekaapin. Videolla esittelemme meidän klassikkoneuleet sekä kevään uutuudet. Stailasimme neuleet erityylisesti sekä videolle että kuviin. Koko neulemallistoomme voit tutustua täältä.

Mallistomme on valmisttu Latviassa, pienessä tehtaassa, jonka henkilökunta koostuu pääosin naisista. DOPPin arvoihin kuuluu muiden naisyrittäjien tukeminen. Kaikki tuotteet on valmistettu 100% merinovillasta

 

Bea off-shoulder neule

Bea neule on kevään-21 uutuusneule. Neuleessa on vene pääntie eli se on tarkoitettu neuleeksi, jonka voi vetää toisen olkapään alle. Neuletta voi myös pitää tasaisesti eli venemäisesti päällä. Itse tapaan pukea Bea neuleen juuri näin, kuten minulla on kuvassa. Irroitan yhden olkaimen rintaliiveistäni, mutta toisen pidän. Neuleen alle voi pukea myös esim. kauniin pitsiolkain topin, jonka alle voi rintaliivien nauhat piilottaa. Neuleen voi vetää lantion päälle tai nostaa sen lyhkäisemmäksi vyötärölle, ihan kuinka itse haluaa.

Bea off-shoulder neuletta löytyy beige melerattu sävy ja minulla on neuleesta päällä koko S/M. Toinen koko neuleesta löytyy L/XL eli neuleesta on valmistettu kaksi eri kokoa.

 

Cara kietaisuneule

Cara kietaisuneule on neulottu sivusta kiinni.  Neule ylettyy lantiolle ja siinä on kaunis, leveä kantti, joka kiertää kaula-aukkoa. Neuletta voi pitää yksistään tai sen alle voi pukea topin tai kauluspaidan. Minulla on neuleesta päällä koko S. Cara kietaisuneuleesta löytyy tämä kaunis vaaleansininen väri.

Neulevideolla minulla on Cara kietaisuneuleen alla Amin nauhatoppi, joka on helppo pukea kaikkien alle. Amin nauhatoppi löytyy täältä.

 

Vivi neuletakki

Vivi neuletakki on suunniteltu mm. mekkojen päälle lämmikkeeksi. Neuletakkia voi pitää kiinni, mutta se toimii myös auki. Vivi on tarpeeksi lyhyt mm. leveähelmaisten mekkojen päälle.

Vivi neuletakkia löytyy kolme klassikkoväriä eli beige, tummansininen ja musta

 

Hazini kietaisumekko

Hazini kietaisumekko soveltuu niin arkeen kuin pieneen juhlaan! Mekko on klassinen kietaisumekko. Siinä on loistavat hihat, ne ovat hieman kellomaiset. Helma levenee maltillisesti ulospäin ja helma on edestä hieman lyhkäisempi kuin takaa. Gabi ei tarvitse toppia mekon alle, mutta jos haluaa, voi mekon alle pukea esim. kauniin pitsitopin. Mekossa on vuori. Gabilla on mekosta päällä koko 36.

 

 

Minä puin Vivi neuletakin housujen ja paidan kanssa. Vivi on helppo neuletakki, se voi pelastaa monta asua ja itse asiassa se näyttää erittäin naiselliselta kun se pukee vain harteille.

 

Doppwoman poncho

Ponchoa voi käyttää eri tavoin. Ponchon toisessa sivussa on sauma. Sauman voi asetella toisen käden keskelle, joten pidemmät helmat tulevat toisen jalan päälle. Toinen jalka jää näkyville.
Ponchon voi pukea myös niin, että sauman laittaa keskelle taakse. Tällöin poncho on edestä suora. Varsinkin mekkojen kanssa, poncho toimii loistavasti juuri näin puettuna.
Takin kanssa poncho nostetaan harteiden päälle ja takki puetaan päälle. Poncho jää edestä pitemmäksi ja toimii huivin tavoin.
Ponchon päälle voi pukea myös vyön, tätä tyyliä tulemme varmasti näyttämään jossain vaiheessa.

Ponchon lyhkäisempi sivu on 61 cm pitkä ja pidempi sivu on 78 cm.

 

Gabi yhdisti keskisiniseen ponchoon Cicio takkimekon.

 

Doppwoman ponchoa € 129,00 löytyy:

Lisää ponchon stailauksia löytyy täältä.

 

Chanita valkoinen mekko

Chanita valkoinen puuvillamekko on todellinen kesämekko! Mekon sisällä on vuorimekko ja päällimekkokin on hieman paksumpaa puuvillaa, niin mekko ei ole läpikuultava. Mekossa on kaunis V-kaula-aukko, pussimaiset hihat ja mekko hieman levenee alaspäin. Kauniit pitsikuviot tekevät mekosta sievän ja tyttömäisen.

 

Betty neuletakki

Doppwoman neulemalliston suunnittelu lähti Betty neuletakista. Halusimme sellaisen neuletakin, joka on täysin eleetön. Neuletakin tarkoituksena on tuoda lämpöä, sen tarkoitus ei ole viedä huomiota pois itse asusta. Tämän vuoksi Betty neuletakissa ei ole nappeja eikä taskuja.

 

Gabi yhdisti Betty neuletakkiin pitkän kauluspaidan, alaspäin levenevät nilkkafarkut ja upeat punotut sandaalit.

 

Betty neuletakkia löytyy:

 

Minä yhdistin Betty neuletakin työkäyttöön, enemmän jakun asemasta olevaan asuyhdistelmään.

 

Tämä on täydellinen asukokonaisuus tulevaan kesään!

 

Ciara kietaisuneule

Ciara kietaisuneule on lyhyt, vyötärölle ylettyvä neule. Olemme pyrkineet mitoittamaan kietaisutuotteet niin, että niiden alle ei pakosta tarvitse pukea mitään. Ciara kietaisuneuleessa on pitkät hihat. Ciara toimii loistavasti  mekkojen päällä, koska se loppuu vyötärölle. Näin helma pääsee oikeuksiinsa ja vyötärö kauniisti esille.

 

Abigail mekko

Abigail mekko on ihanan raikas ja naisellinen kesämekko! Mekossa on lyhkäiset hihat, kaula-aukko on V-mallinen ja kaula-aukossa on muutama sievä nappi. Mekossa on kaksi salsakanttia. Ylimmäisen kantin päälle, voi pukea myös vyön. Edestä mekko ylettyy noin polven kohdalle (Gabi on 170 cm pitkä ja hänellä on mekosta päällä koko S) ja takaa mekko on aavistuksen pidempi. Mekko joustaa ja on todella helppohoitoinen ja näyttävä kesämekko.

 

Bellamy sandaalit

Bellamy sandaalit ovat juuri sellaiset sandaalit, jotka nyt pitää olla! Sandaalit ovat punottua nahkaa ja niissä on 6 cm tukeva tolppakorko. Sandaalit pysyvät hyvin jalassa, koska päälliosa on leveä ja tulee juuri oikealle kohtaa jalkapöytää. Sandaalit vastaavat normaalia kokoa. Itse käytän aina kokoa 5, niin myös näistä sandaaleista.

Bellamy sandaalien väri on upea nuderosa! Eleetön ja sopii kaikkeen.

 

Ciara kietaisuneuletta löytyy:

 

Lina takkimekko

Lina mekko on näyttävä ja klassinen takkimekko! Lina takkimekossa on kaulus, puolipitkät hihat ja napit edessä, jotka saa kokonaan auki. Nappeja voi jättää alhaalta auki ja pukea takkimekon alle myös housut. Mekko ylettyy juuri polven alle. Mekossa on kaunis leveä kangasvyö. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Kaikki postauksen upeat aurinkolasit löytyvät täältä.

Koko Doppwoman neulemallisto löytyy täältä.

 

Katso alla oleva video Doppwoman neulemallistosta!

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Tänään maanataina 5.4. olemme suljettu, mutta palvelemme liikkeessä taas huomenna ti-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat, , ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Wau mikä sadepäivän piristys postaus videon kera. Ihan tuli ähky olo aamupalan jälkkäri videosta, vaatii sulattelua, mutta kaloriton vaihtoehto. Video vei voiton suklaamunan syönnistä ja hyvä niin, koska nyt on sulateltavaa sekä mietittävää mitä pitäisi tilata Doppwoman neulemallistosta. Ihania neuleita olivat kaikki.

  Tykkäsin jokaisesta neulemallista,joten valinta tulee olemaan vaikea. Haluanko klassisen värin sekä asun vai repäisenkö? Pinkki poncho viehättää ja samoin kietaisuneule. Toisaalta klassinen pitkä neuletakki, toisaalta off-shoulder neule, joten valinta on super vaikea. Voi Kata ja Gabi te olette suunnittelleet super malliston!

  Mekotkin pistivät pään pyörälle. Hazini mekon vöritys, hihat ja helma, huokaus mikä ihanuus. Gabin takkimekko on ihanan style. Chanita mekko tuo mieleen kesäiset niityt. Abigail mekkoon iskin silmäni. Tästäkö se kesämekko minulle? Lina takkimekko oli oikea katseenvangitsija. Mageita mekkoja!

  Sandaalit olivat söpöt. Edellisten sandaalien kanssa kävi minulle ohraisesti: ilman jäin. Yhtä asiaa mietin katsellessani videota ja kuvia: mitkä farkut Gabilla ja Katalla on yllä? Ryanit?

  Nyt alkaa oma koneistoni raksuttamaan neuleen, tennareitten sekä mekkojen valintaa. Suvun ladyillä on tähänkin tiukka mielipide. Äitin rakastaa värejä, joten suosittelee pinkkiä ponchoa minulle. Anoppini taas klassinen pukeutuja, joten hänen valintansa minulle: pitkä neuletakki klassisessa värissä. Tytär kallistuu vaaleansiniseen neulepuseroon. Miehen suositus minulle oli yllätys, yllätys: off-shoulder neule. Apua, tämä ei tule olemaan helppoa!

  Mielettömät neuleet olette Gabi ja Kata suunnitelleet. Arvostan ja vielä olette valinneet naisia niitä tekemään. Upeeta! Te jos ketkä ansaitsisitte vuoden naisyrittäjät palkinnon. Jaetaankohan niitä? Jos jaetaan, niin teidät pitää ehdottamasti ilmoittaa kisaan. Me Doppilaiset kyllä äänestetään teidät voittoon.

  Tämä postaus piristi, huuhtoi sateen ja myrskyn pois ja antoi paljon, paljon silmäniloa sekä energiaa. Iso kiitos!

  • Hei Jaana! Kiitos viestistäsi ja anteeksi, kun vastaus on kestänyt. Olemme olleet taas sellaisen hullunmyllyn keskellä nämä päivät, että hyvä kun kotona on nukkumassa ehtinyt käydä. Ihana kuulla, että pidät neulemallistostastamme! mekin seisomme ylpeänä sen takana ja olemme tyytyväisiä jokaiseen tuotteeseen ja niiden istuvuuteen sekä toki laatuun. Erilaisia sandaaleita tulee lisää, joten niiden kanssa ei ole hätää 🙂 Gabilla on Ryan farkut ja minulla culottes farkut. Kummatkin lemppareitani 🙂 Sain Vuoden naisyrittäjä palkinnon Vaasan yrittäjä naisilta vuonna 2016. Laitan blogitekstin tähän -> https://www.dopp.fi/2016/10/niin-paljon-hyvaa-olen-saanut-kiitos/
   Olin kovin otettu asiasta 🙂 Ihanaa tulevaa viikonloppua, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *