Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Niin paljon hyvää olen saanut, kiitos!

Kiitos Anna-Liisa ja Sirpa, kun sain pukea teidät

Vieläkin pyörällä päästä! Tuo messu viikonloppu oli mitä mahtavin! Elokuun lopussa juolahti mieleeni, että voisimme osallistua I Love Me-messuille ja ideana olisi Helsingin liikkeen tunnetuksi tekeminen. Saimme vielä hyvän messupaikan, joten homma oli sillä selvä. En ole aiemmin käynyt kyseisillä messuilla, joten en oikein tiennyt mitä viikonlopusta odottaa. Puhuimmekin Gabin kanssa, että menemme messuille ihan avoimin mielin ja katsomme kuinka meidät otetaan vastaan. No, täytyy todeta, että meidäthän otettiin siellä loistavasti vastaan! Te ihanat lukijat, jotka kävitte meitä katsomassa, olitte messujemme kohokohta. Miten ihanaa palautetta annatte meille blogista ja miten odotatte, että Helsingin liike aukeaa. Oli myös kiva todeta, että naiset, jotka eivät DOPPia tunteneet, olivat kiinnostuneita liikkeestä ja lupasivat tulla käymään. Olin myös erittäin iloinen, että muiden alan yrittäjiä tuli osastollamme käymään ja olivat kiinnostuneita erinäköisistä yhteistyötilaisuuksista, joita voisimme teille järjestää. On rauhoittavaa ja hyvä tunne siitä, että teimme oikean ratkaisun, kun avaamme DOPPin myös Helsinkiin. Kuinka ihanaa on kuulla, että ”en malta odottaa, että DOPP aukeaa Helsinkiin”. Ja emme kyllä mekään.

 

Nämä pari viimeistä vuotta ovat olleet yrittäjäurani parhaita vuosia. Aina olen ollut liikkestäni ylpeä ja onnellinen, että saan tehdä sitä työtä mihin minulla on palo. Yksikään aamu ei ole ollut sellainen, että töihin lähtö olisi ollut epämiellyttävää, päinvastoin. Joskus iltaisin, kun menen nukkumaan, mietin että olisipa jo aamu, että pääsisin liikkeeseen. Työn suola on ystävälliset ja iloiset asiakkaat, joita niin mielelläni autan. Toinen tärkeä asia on ihanat ihmiset, joiden kanssa saan tehdä töitä. Eija, joka on ollut liikkeessämme töissä ensimmäisestä päivästä lähtien, on lojaali ja uskollinen. Ivonne, energinen ja iloinen, pistää liikkeessä tuulemaan. Joanna, tarkka ja tunnollinen, hyvällä muistillaan pitää kaikki asiat järjestyksessä. Kaikki me neljä olemme erilaisia, mutta mikä tärkeintä, me puhallamme yhteen hiileen, meillä on hyvä henki, autamme ja tsemppaamme toisiamme. Me olemme DOPPtiimi. Ilman meidän hyvää tiimiä, en olisi kuin voinut haaveilla Helsingin liikkeestä. Kiitos, että olette mukana rakentamassa DOPPstooria. Siitä saimmekin eilen sertifikaatin Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat eli saimme loistavat pisteet asiakkailta asiakaspalvelustamme. Kiitos!

 

Mukana juhlissa oli Gabi, minä, äiti, sisareni ja sisareni tytär

 

 

Niin paljon hyvää, on elämään viime aikoina mahtunut. Kaiken kruunasi vielä se, että minut eilen valittiin Vaasan Vuoden Yrittäjänaiseksi! Olen otettu kunniasta, että työtäni Vaasassa, yrittäjänaisena huomioidaan. Minulta kysytään aina välillä, miten ehdin hoitaa liikkeen ja kirjoittaa vielä blogia työni lisäksi? Olen sitä mieltä, että kaiken mitä haluaa tehdä, ehtii. Ei käytetä aikaa selittämiseen, kuinka kiire on ja kuinka pitäisi tehdä asioita jne. Ei selitellä, vaan tehdään. Tiedän myös, että jotkut ihmiset pystyvät tekemään enemmän kuin toiset, he saavat samassa ajassa enemmän aikaiseksi, kuin toiset. Kuulun nähtävästi siihen enemmän aikaansaaviin ihmisiin:) Olen viimeisen kahden vuoden aikana tehnyt töitä todella paljon. Aina olen painanut täysillä seitsemän päivää viikossa, mutta sen jälkeen kun rupesin kirjoittamaan blogia, on työmäärä vaan kasvanut. Ennen sentään suljin kello 19.00 liikkeen ja ilta oli vapaa, mutta nyt kun tulen illalla kotiin, rupean kirjoittaman ja käsittelemään valokuvia, tekemään blogipostauksia. Teen blogia joka ilta, jos minulla ei ole muuta menoa ja yleensä minulla ei ole kuin Valoran kanssa ulkoilu:) Saan paljon yhteydenottoja naisilta, he pyytävät apua asuissa, kiittävät blogista jne eli haluan vastata kaikille, vaikka en valitettavasti pysty ruveta tekemään laajoja asuehdotelmia, koska en yleensä ole naista nähnyt ja toiseksi, se vie hurjasti aikaa. Minulla on tarkoitus laittaa kotisivuilleni nettistailaus, jossa varaan ajan ja perehdyn stailattavaan. Toiseksi hurjasti kasvanut postimyyntimme vaatii tuotteiden mittauksia, paketointia ja pakettien postiin viemistä. Olen pahoillani, jos joskus hieman sekoilen vastauksissani meileihinne tai postimyynnissä, mutta yritän muistaa kaiken ja pitää homman hanskassa.

Lehtiartikkeli löytyy täältä

Mutta niin onnellinen olen teistä, liikkeestäni ja perheestäni. Minulta kysyttiin eräässä haastattelussa, mistä ammennan energiaa. Jaksan, kun minulla on niin ihana perhe, joka kannustaa ja tsemppaa eteenpäin. Kun perheasiat ovat kunnossa, saa keskittyä omaan tekemiseen. Kiitos.

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

12 kommenttia

 1. Onnea Kata! Oikeaan osoitteeseen meni palkinto. Olen asunut melkein 4 v Vaasassa ja sen aikaa ollut teidän asiakkaana. Ja olen samaa samaa mieltä: olette huippu tiimi:)

 2. Kiitos Mape! Ihana kommentti sinulta:) oi, mekin odotamme Helsingin liikkeen avausta, hommaan pian aamukamman, että näen montako päivää on vielä jäljellä avajaisiin:) kiitos myös kun seuraat blogia. Näkemisiin, Kata

 3. Sylintäydeltä onnea – sinä jos kuka ansaitset tuolla asenteellasi & ammattitaidollasi palkinnon. Vuosien työ on kantanut hedelmää!! Innolla odotan Helsingin liikkeen avausta? Ja ihanaa blogiasi käyn kurkkaamassa päivittäin- se on noin inspiroiva!!

 4. Hei Anna Asiallinen:) Ihan kyyneleet tulivat silmiini, kun luin kommentisi. Huh, Kiitos! On tämä Suomi vaan täynnä ihania ja kannustavia naisia, juuri sellaisia mitä itse arvostan. Olen niin onnellinen, että saan olla tekemisissä kaltaistesi naisten kanssa ja samalla tehdä työtä, mitä rakastan. Minusta tuntuu, että mieheni nappaa minut pian sieltä pilvenreunalta pois istumasta ja palauttaa jalkani maankamaralle. Mutta kiitos vielä kaiken kattavasta kommentistasi, se on iso voimavara. Kata

 5. Hei Maarit! Voi kiitos sinulle! Niin mielelläni autan ja kyllä, Helsingissä tavataan:) Jatketaan asukriisittömän kaappisi täydentämistä:) Kata

 6. Lämpimät onnittelut saamistasi huomionosoituksista! Olet ne todella ansainnut ammattitaidollasi, positiivisuudellasi, toiset huomioon ottavalla vuorovaikutustaidollasi ja sillä kaikella hyvällä, josta me blogisi lukijat ja liikkeesi asiakkaat saamme nauttia. Arvostan suuresti myös sitä, miten muistat aina julkisesti kiittää ja kannustaa henkilökuntaasi ja kirjoittaa kauniisti perheestäsi, kuitenkin yksityisyyden säilyttäen. Yritystoiminta tuottaa mitattavissa olevia euroja, mutta edellä kuvaamani seikat tuottavat sellaista aineetonta hyvää, jota ei voi mitata mutta jonka kokee. Ja jollaista tämä maailma tarvitsee, yritysmaailma mukaan lukien. Yst.terv. Anna Asiallinen

 7. Onneksi olkoon! Tunnustus meni varmasti oikeaan osoitteeseen. Ahkeralle, elämänmyönteisella ja palvelualttiille Naiselle. Olet innostava ja kannustava. Blogiasi on kiva lukea.
  -Tiina

 8. Ihana Kata, olet ansainnut kaikki huomionosoitukset. Suurella sydämellä paneudut pienimpäänkin yksityiskohtaan oli toive tai kysymys mikä tahansa. Palvelu pelaa loistavasti Vaasasta saakka mutta ikionnellinen, että nähdään pian Helsigissäkin.
  Kiitos! Terveisin Maarit… Se jolla ei ole enää aamuisin asukriisejä 🙂

 9. Hei,
  Onneksi Olkoon:) Sinulla on aivan mahtava blogi jota luen joka päivä.
  Kiitos siitä! Aivan mieletöntä tulette Helsinkiin ,jee :)tarkoitus oli tulla kiittämään ihanasta blogista mutta olitte juuri silloin varattuja. Joten kiitokset täällä blogissa. ps. olette vielä kauniimpia luonnossa :))Sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *