Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Millaiset ovat kevään-21 tennarit?

Nyt on aika viimeistään vaihtaa talvikengät kevyempiin tennareihin. Postauksen lopusta löytyy video, missä kerron meidän liikkeen tennareista.

 

 

 

 • Annie tennarit beige mokkanahka € 115,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paljaisiin jalkoihin puetaan pienet huomaamattomat sukat. Sukkia löytyy kolmet erilaiset. Falken sukissa on ”jarrut” kantapäissä eli ne nappaavat ihoon kiinni. Wolfordin sukissa ei ole, mutta 10 vuoden kokemuksella voin sanoa, että nekin pysyvät jalassa.

 

Muistathan hoitaa kenkiäsi. Valkoiset pohjat saa yleensä puhtaaksi taikasienellä. Nahan saa kuin uudeksi valkoiseksi väriksi Shoe White-aineella ja kengät kannattaa aina suojata ennen käyttöönottoa Shoe Therapy-suihkeella.
Kenkien hoitotuotteita emme lähetä yksistään, ainoastaan muun tilauksen yhteydessä.

Katso alla oleva kenkävideo!

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Jee vihdoin tennareista video! Luulin jo, että katseltuani videon tennareitten valitseminen olisi helpompaa vaan nyt se pää vasta sekaisin onkin.

  Valkoisia tennareita löytyy kotoa kaksin kappalein. Toiset tarvitsevat puhdistuksen ja kenties pienen make-upin. Toiset suojauksen eli suihkauksen. Nyt pähkäilen mustien, beigejen ja sinisten välillä. Huh, on tämä vaikeaa..

  Mustat olisivat helpot, beiget elegantit ja siniset klassiset. Täytyy katsoa video vielä kerran ellei kaksi, lukea tennareitten kuvaukset ja kurkkia blogista miltä eri tennarit näyttävöt Katan stailauksissa erilaisten asujen kanssa. Aivan kuin vakoilijan tai etsivän työtä tokaisi mieheni, kun pähkäilin tennareitten valintaa. Kengät kuin kengät hän sanoi. Ei se ihan niinkään kyllä ole.

  Lisäksi pitää miettiä sukat tennareihin. Tarvitsen varmaan ne jarrut sukkiini, kun en ole aikaisemmin löytänyt sellaisia huomaamattomia sukkia mitkä olisivat pysyneet jaloissani rullaantumatta ruttuun. Falke ja Woldford ovat kyllä hyviä sukka sekä sukkahousumerkkejä.

  Lisää kahvia aamupalalla, video pyörimään, ulkoilua ja kenties vielä katsaus videoon, niin valintakin helpottuu. Tyttäreni huuteli, että jos en osaa itse päättää, niin laita suvun heimopäälliköt eli äitini sekä anoppini päättämään tennarit sunnuntain teams-brunssilla. Ei huono idea.

  Ihana kevään keltainen mekko Katalla! Hyvän mielen mekko, piristi ja energisoi eloa koko kehoon. Innolla odotan mitäköhän seuraavaksi putkahtaa blogiin. Joko ne uudet Doppwoman mekot tulee näytille?

  • Hei Jaana! Jep, nyt oli tennarivideon aika 🙂 talvikengät saa laittaa pois. Rakastan, kun kadut putsataan niin nopeasti varsinkin Helsingin keskustassa. Nämä sukat ovat todella hyviä, kaikki kolme erilaista sukkaa. Se on kamala tunne, jos sukka rullaa eli ei pysy kantapään takana. Yhtä kamala kuin se, että sukkahousut valuvat alaspäin tai vyötärönauha rullautuu massukan alle. Huh, ihan puistattaa ajatuskin! Voi ihanaa, ehdottomasti kannattaa kuunnella tyylikkäiden ladyjen suositteluja 🙂 Pian, pian tulevat DW mekot! odotellaan vaan vielä hieman lämpöisempiä keleja! Mutta parempaan suuntaan ollaan menossa, onneksi! Mukavaa Pääsiäisen jatkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *