Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mina farkut ja kivat teepparit

Teimme videon Mina farkuista ja t-paidoista, jotka ovat kivoja kotoiluvaatteita, mutta toki ne sopivat myös muuhun arkimenoon. Video löytyy tämän postauksen lopusta.

 

Mina farkut

Mina farkut

Mina farkut ovat korkeavyötäröiset farkut. Ne ovat hieman porkkanamalliset farkut ja lahkeet kapenevat alaspäin. Farkut sopivat loistavasti sekä X- että A-vartalolle, koska niissä on kaarrettu lantion kohta ja kapeampi vyötärö. Housuissa on pienet paikat polvien kohdalla, taskut on hieman laskettu edestä alas ja pepputaskut tulevat aavistuksen korkeammalle pepun päälle. Lahkeen pituus on 28″. Minulla on jalassa koko 32″ ja Gabilla on koko 34″ eli samat koot kun käytämme Dream farkuista eli farkuista voi ottaa 1(-2) kokoa pienemmät kuin normaalisti.

 

Kedita t-paidat

Kedita t-paita

Kedita t-paita on loistava paita arkeen. Se on 100% puuvillaa ja siinä on v-kaula-aukko, olkapäiden alle lasketut holkkihihat, pieni rintatasku edessä ja pyöristetty helma, joka kaventaa vyötärön kauniisti. Koot vastaavat normaaleja kokoja.

Meillä kummallakin eli minulla ja Gabilla on t-paidoista päällä koko S.

 

Gesina t-paita

Gesina t-paita

Gesina t-paita on loistava paita arkeen. Se on 100% puuvillaa. Siinä on v-kaula-aukko, istutetut hihat,  pieni rintatasku edessä ja pyöristetty helma, joka kaventaa vyötärön kauniisti. Koot vastaavat normaaleja kokoja.

Kedita ja Gesina ovat samanlaisia t-paitoja, ainoastaan hihan istutus on erilainen.

Katso alla oleva video!

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Ihana video, en malttanut odottaa iltapäiväkahvi hetkeen. Nautin sokerittoman kahvihetken ja video toimi makeuttajana: ihania teeppareita ja mageat farkut.

 2. Onkohan Kata ajatustenlukija? Eilen kävin teepparini läpi ja mietin, että milloinkohan Doppiin tulee taas niitä kulutusta kestäviä teeppareita. Tämän päivän blogi oli juuri niitä pullollaan täynnä. Super palvelua! Onkohan Doppin takahuoneessa kristallipallo ja povauskortit? Vai mistäköhän Kata tietää mitä me Doppilaiset milloinkin kaivataan?

  Ensin olin jo hurmoksessa napsimassa itselleni omaan ostoskoriin teeppareita, mutta ajatukseen tuli pomppu. Mitä jos nappaisinkin lähisuvun naisille teepparit? Ensin mietin, että jokaiselle samanlaiset. Ehei se ei käy, kun ovat jokainen omia persoonia.

  Sori rakkaat sydänystäväni, jos nyt tupsahdatte, kun ette saa samis teeppareita. Yllätyksen pitää olla yllätys ja veri on vettä sakeampaa, siksi suvun grand old ladyt ensin.

  Teille bestikseni tulee kyllä ajallaan” korona-piriste”. Sen saatte varmaan aikaisemmin kuin korona-rokotteenne, mutta kun aurinko joskus paistaa, niin istumme kalliolla, skoolataan skumpalla, huolehditaan turvaväleistä ja kerätään super energiat, että jaksetaan tsempata toinen toisiamme eteenpäin. Nekin piristeet hankin kyllä Doppista. Täyden palvelun talosta, mistä saa hyvän mielen sekä ilon mukaansa ilman kassaan lyöntiä.

  Ihanaa päivää, videon säästän etäpäivän kahvihetkeen. Korvaa pullan tältä sokerihiireltä. Kiitos Kata ja Gabi, kun piristätte meitä miltei joka aamu postauksillanne.

  • Hei Jaana! No tämähän meni nappiin:) Teepparit ovat kerrassaan loistavia, tyylikkäitä ja laadukkaita joka päivän paitoja. Ihanaa, kun mietit muitakin suvun naisia ja ystäviäsi. Oih, piristettä odotellessa, ihanaa kun on aika mitä odottaa! Mukavaa viikonloppua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *