Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Steller pusakat K-21

Kevään -21 pusakat saapuivat. Nyt ei puhutakaan mistä tahansa pusakoista vaan nyt puhutaan ajattomista, ylellisistä ja super monikäyttöisistä Steller pusakoista. PBO osaa pusakoiden ja takkien valmistuksen ja niiden laatuun, istuvuuteen ja materiaaleihin me luotamme.

Steller pusakkaa löytyy tänä keväänä neljä eri väriä:

 • Luonnonvalkoinen
 • Tummansininen
 • Terra
 • Musta

 

Steller pusakka

Valkoisen, vaaleansinisen, sinivalkoraitaisen ja mustan lisäksi Lulas paitapuseroa löytyy myös persikan sävyinen rosa. Rosa ja luonnonvalkoinen ovat pehmoisen näköiset sävyt yhdessä.

 

Steller pusakka

Luonnonvalkoinen Steller setti

 

Steller pusakka

Pitkä Anna paita siniraitaisena on raikas ja se sopii myös vaaleiden housujen kanssa. Tykkään jättää pitkän paidan alanapit auki, jotta se näyttää kevyemmältä ja jalkojani näkyy paidan alta enemmän 🙂

 

Steller pusakka

Tummansininen Steller setti

 

Rich slim farkut

Rich malli onkin monelle jo ennestään tuttu ja periaatteessa tämä malli on sama, mutta tämä slim malli on hieman kapeampi malli kuin perinteinen Rich malli.  Farkut ylettyvät juuri navan alapuolelle. Farkut ovat istuvat, lahje on 28″. Lahje ei ole ihan skinny eli kapea nilkasta, vaan nilkassa on muutama cm väljyyttä. Pesu näissä Rich slimmeissä on loistava eli se on uusi kevään 2021 pesu!

Farkut joustavat, venyvät ja kangas on hieman ohkaisempaa. Lyocell tekee niistä mukavat pitää

 

Steller pusakka

Steller pusakka on rento, jonka voi pukea niin housujen kuin mekkojen ja hameiden kanssa. Sen voi pukea oikeastaan mihinkä vaan! Se toimii keväällä ja kesällä ulkojakkuna ja talvella sitä pidetään sisäjakkuna. Puin pusakan alle sifonkisen rusettipaidan ja se näyttää kivalta, kun alaosana on farkut ja yläosana rento pusakka.

Steller pusakka on ihanan joustava päällä! Se toimii neuletakin ja jakun asemasta ja se on helppo pukea päälle kun kesällä on tarve jollekin hieman lämpöisemmälle ja pitkähihaiselle pusakalle

 

Steller pusakka

Steller pusakka

Terra Steller setti

 

Steller pusakka

Steller pusakka

Steller pusakka

Steller pusakassa on joustavaa jerseytä hihoissa, olkapäillä ja selkäosassa. Etuosa on ohkaista vanua. Pusakan sivussa on rintalaskokset, jotka tekevät jakusta kauniisti istuvan rinnan kohdalta. Pusakassa on taskut neulottu viistoon. Vetoketjut ovat kullanvärisiä. Shot pusakka on slimmattu ja selässä on sisäänotot, joten se istuu myös selästä kauniisti.

Ensimmäisen kerran tämän tyylisissä pusakoissa on rintalaskokset, jotka saavat pusakan istumaan kauniisti rinnan ja kainalon välistä. Pusakka myötäilee vartaloa, mitä tekee siitä kauniin näköisen. Kainaloiden kohdalle ei jää tyhjää pussia. Tämä on loistava lisä kevään-21 Steller pusakassa.

Tämä Steller pusakka on saman kokoinen kuin viime syksynkin pusakat, mutta tikkaus on erilainen ja tässä pusakassa on ne rintalaskokoset, mistä jo tuossa ylempänä mainitsin.

 

Tikkikankaan kuviointi on sipulinmuotoista tikkausta ja kaikkien Steller jakkujen vetoketjuissa on mustat nahkaläpykät päissä

 

Steller pusakka

Luonnonvalkoinen, tummansininen, terra vai musta? Mikä näistä on sinun värisi?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

Kategoriat

6 kommenttia

 1. Hei Kata

  Onko pusakka kovin pientä mallia. Jos on hieman rintavampi niin meneekö vetoketju kiinni. Entä käsivarret? Mahtuuko puseroa alle ilman että kiristää hihoista? Pitäisikö ottaa omaa numeroa isompi koko?

  t. Merja

  • Hei Merja! Steller on reilua kokoa. Kannattaa katsoa mitat verkkokaupasta ja verrata niitä itseensä. Eivät hihatkaan tiukat ole, ne joustavat, takissa on stretchiä mukana. Eli ei isompaa vaan jopa yksi pienempi koko kuin normaalisti. Kata

 2. Hahaa😂 joo, hämäävä otsikko. Hyvä mielleyhtymä.
  Pusakat tosiaan nappasi, kaikki värit ihania ja moneen sopivia, mutta kyllä se terra napsahti tänne suuntaan. Viime syksynäkin oli terraa pitkästä aikaa, joten tämä on hyvää jatkumoa siihen. Ihana väri.
  Tosiaan, mitä muita värejä tähän kävisi kuin sininen, valkoinen ja musta yhdistettäväksi ? Sopiiko terran kanssa konjakin väriset asusteet, kengät ja laukut ?

  • Hei Maarit! Juu, juu mietitn, että tarttuuko joku siihen 🙂 Noh, ikärajaa ei pusakoilla ole, kunhan kirjoitin eli tarkoitin toki kevät-21 :)) Eli kaikki vaaleat sävyt, sininen ja farkku, musta ja ruskea ja tosiaan konjakit asusteet. Vaalea väri raikastaa terran aina. Mukavaa lauantaita, Kata

 3. Hauska otsikko postauksessa! Tyttäreni tulkitsi otsikon unisena: Steller pusakat kielletty alle 21v, joten nämä jäisi häneltä väliin, vaikka sininen viehättikin. Lyhyet yöunet ja vaativa opiskelu saa aivot solmuun, naurahdin.

  Pusakat viehätti. Sininen klassinen, musta takuuvarma, luonnonvalkoinen raikas ja terra kutkuttavan kiehtova uutuus. Tykkään vietävästi juuri tuosta terrasta.

  Voi Kata, nyt tuli pulmia, mitkä voit ratkaista. Miten Steller eroaa Shot- tai Corps-pusakasta? Voiko kaikkia (Corps, Shot ja Steller) pusakoita sujauttaa mekon, hameen ja housujen kanssa? Mihin väriin yhdistäisit terran ja mihin et missään nimessä?

  Lulas pusero rosana on hempeän kaunis. Rich Slim farkkujen pesu tuo kevään heti.
  Aurinkolaseja on niin monenlaisia, että pää on ihan sekaisin eri malleista.

  Tänöän laitan tukan kuntoon, haen Doppin lähettämän paketin postista ja sovittelen uutta hamettani. Viikoloppuna uusi hame päälle ja Hair-teemabileet oman perheen kesken voivat alkaa.

  • Hei Jaana! Hah, hah odotinkin että kommentoidaanko tuota K-21 juttua :)) Kirjoitin ensin k-21 pienellä kirjaimella, mutta sitten vaihdoin sen isoon K-21, niin se sai juuri oikean huomion 🙂 Juu, vaikka otsikossa oli tuo K-21 niin ei tokikaan näissä ikärajaa ole. Kaikki mainitsemasi pusakat ovat saman tyylisiä ja henkisiä. Isoin ero in aina se etutikkaus, taskun paikka voi vaihdella ja tikkikankaan tikkaus. Ja Stellerissä on nyt ekan kerran rintalaskos, mikä takaa sen istuvuuden rinnan kohdalta. Extra kaistalella, jos sellainen tulis rinnan ja kainalon väliin, saadaan pois rintalaskoksella. Juu, sopii hyvinkin, kaikkien päälle! Terraan sopii kaikki vaaleat sävyt mm. valkoinen, l.valkoinen, beige ja sitten konjakki, farkku, musta, sininen ja suklaanruskea myös. Ihanaa teemabile iltaa, Kata