Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kotoiluasuissa aamupalaveri ja -pala Gabin luona

Meillä on tapana käydä Gabin kanssa kerran viikossa jossain kahvilassa pitämässä aamupalaveria. Mielestäni on hyvä lähteä pois työpaikalta, jotta ajatukset ja ideat saa lentoon. Maisemanvaihdos tekee mielelle hyvää. Aina kun olen ollut Espanjassa tai Floridassa, niin takaisin tullessa olen ollut täynnä uutta virtaa ja intoa ja minulla on aina ollut jokin uusia idea, minkä haluan toteuttaa. Noh, jos tarkkoja ollaan, niin olen ruvennut tykittämään sähköposteja ideoista jo ennen matkan loppua, hätähousu kun olen 🙂

On hyvä irtautua välillä tutusta ympäristöstä, jotta pystyy tarkastelemaan omaa tekemistä, työympäristöä ja yritystä. Päivän rutiinit ja askareet vievät usein ajan uudelta, luovalta kehitystyöltä. Varsinkin näinä aikoina tarvitaan kekseliäisyyttä ja luovuutta. Usealla alalla on osattava sopeutua muutoksiin, tuleen makaamaan ei voi jäädä, etenkään me, jotka toimimme palvelualalla

 

Lakan takki

Lakan takki on kevytuntuva takki. Se on kevyt ja ohuehko, juuri sellainen takki joka soveltuu kevääseen ja syksyyn. Takki on kerrassaan upea! Takissa on paljon yksityiskohtia.

 • Huppu: Miksi takeissa on niin harvoin huppuja? Huppu on niin kätevä, koska itse en laita pipoa päähäni kun lähden töihin. Hiukseni menevät pipon alla ihan littanaan vaikka suihkuttelisin niihin kilon hiuslakkaa ja tuuperaisin ne Leningrad cowboysin tyyliin
 • Nauha vyötäröllä: En kiristänyt nauhaa, mutta kun nauhan kiristää niin vyötärö korostuu ja takkiin saa kaunista linjaa, joten takki toimii kummallakin tavalla
 • Taskut: Takissa on hyvän kokoiset taskut. Minulla on yksi takki, jossa ei ole taskuja ja olen sen kanssa suoraan sanoen lisissä avaimieni kanssa
 • Kultaiset vetoketjut: Ne ovat aina ylellisiä ja näyttäviä. Itse rakastan kultaisia vetoketjuja, ne tekevät takeista hieman ylellisiä. Vetoketjut löytyvät takin edestä, mutta myös takin sivuista
 • Pyöristetty helma: On se sitten paita tai takki, mutta pyöristetty helma on aina siro ja muistathan että varsinkin yläosissa se myös kaventaa vartalon linjaa. Myös tikkauksen malli, alaspäin yläviistosta tuleva tikkaus, on loistava

Muista asioista mainittakoon, että olkapäillä on kapeat tereet. Voisi jopa kuvitella, että hihoissa olisi vetoketjut ja ne voisi irroittaa takista joten takista tulisikin toppaliivi. Ottaisiko PBO tästä kopin seuraavaksi takkimallikseen? tai ehkäpä jopa Doppwoman?

 

Vince mekko

Vince mekko on ihana etätyö-koti-vapaa-ajan mekko. Ja rennon tyyliseen työpaikkaankin sen voi pukea. Vince mekossa on pyöreä kaula-aukko, pitkät hihat ja vyötärö on laskettu lantiolle. Lantiolla on sauma ja pienen pientä rypytystä ja hameosa laskeutuu kauniisti juuri polven kohdalle. Vince mekosta löytyy tämä kaunis cafe latte sävy. Minulla on mekosta päälläni koko XS. Mekko on reiluhkoa kokoa, mittataulukko löytyy DOPPshop verkkokaupastamme.

 

Vince mekko on samaa tuoteperhettä Vince housujen ja hupparin kanssa. Materiaali on aivan ihanaa, pese ja pidä. Ja itse pidän tärkeänä sitä, etteivät kotivaatteet rypisty vaan pysyvät siistinä. Löydät lisää kotoiluvaatteita täältä.

Minulla on päässäni söpö pipo. Pipossa on kaunis lettikuvio ja se on hieman baskerin mallinen. Tupsu on tekokarvaa ja piposta löytyy tämä luonnonvalkoinen väri.

 

Gavisa mekko

Gavisa mekko on loistava kotoilu- ja etätyöpäivä mekko! Mekko on kauniisti slimmattu kainaloiden ja rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee maltillisesti alaspäin. Kaula-aukko on pyöreä ja mekossa on sievät ja naiselliset puhvihihat. Rypytykset on nostettu olkapäiden päälle, joten hartialinja on sievä, ei leventävä. Hihansuissa on leveät resori rannekkeet. Mekko ylettyy polveen. Minulla on mekosta päälläni koko XS. Mekko vastaa normaalia/aavistuksen reilumpaa kokoa.

Gavisa mekkoa löytyy myös vaaleanharmaana täältä.

 

Perjantai aamuna me pidimme aamupalaverin Gabin ja hänen puolison kotona. On aina ihana mennä valmiiseen aamupalapöytään ja Gabin luona on aina ihana pistäytyä. Heillä on todella kaunis koti. Katso meidän aamupalaveri- ja aamupala video tämän postauksen lopusta.

 

Katso alla oleva video meidän perjantai aamuisesta aamupalaverista- ja palasta

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

9 kommenttia

 1. Hei,

  Ihania kotoilumekkoja! Ja ihana video! 🙂 Onko Vince mekossa suurta eroa hihan pituudessa XS ja S kokojen välillä? Riittääköhän hihan pituus XS koossa 172cm pitkälle?

  • Hei Anne! Ihanaa kun tykkäsit, kiitos 🙂 Voi nyt olen kotona niin en osaa varmasti sanoa, mutta yleensä hihat ovat samat tai max. 1 cm ero. Gabilla on videossa päällä koko S ja hän on 170 cm pitkä joten, joten hieman olen skeptinen että XS koossa hihat olisivat tarpeeksi pitkät. Luottaisin kokoon S paremmin tässä asiassa 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa, kata

 2. Aivan ihana video! ❤️

  Voiko udella, että mitä kokoa Gabilla oli tuo Vince mekko videolla? Tuo mekko houkuttaisi kovasti, mutta en ole varma koosta; XS vai S. Olen mitoiltani pieni S/normaali S, mutta en tykkää lainkaan siitä, että vaatteet puristaa.

  • Hei Nora ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun tykkäsit videosta! Gabilla on mekosta päällä koko S. Mekko on reilua kokoa, itselläni on kuvissa päällä koko XS. Mukavaa sunnuntaita, Kata

 3. Täällä myös eräs, joka voisi elää hotelliaamiaisilla,nautiskeli harvinaisen hitaasta aamusta lukemalla blogianne ja nauttien kauniista kuvista sekä ihanasta videosta.

  Lakan takki on kaunis kuin koru. Ottakaa ihmeessä Doppwoman mallistoonne takki, mistä saisi hihat irti. Kötevä takki; minkä saisi myös liiviksi. Lyhyt tai pitkä takki, niin kysyntää taatusti olisi.

  On niin totta, että maiseman vaihdos antaa virtaa työhön. Nyt kun ollaan tehty etätöitä kotona, niin meillä leikitään piirileikkiä: vaihdetaan huoneita aika ajoin keskenämme. Tosin odotan jo aikaa, että ilmat lämpenisi ja pääsisi perustamaan kotitoimiston parvekkeelle tai muuttamaan sen landelle.

  Molemmat kotoilumekot on muunneltavissa onneksi ihan työkäyttöönkin. Tykkäsin ja viehätyin.

  Vaikka etätöitä paiskitaankin nyt kotona, niin asun vaihdos työpäivän jälkeen on kyllä virkistävää. Nyt on ollut kokouksia myös mihin on voinut panostaa pukeutumisella. Ihanaa laittaa vekkari ja kaunis paita päälle puhumattakaan, että pujahdin Doppwomanin mekkoon. Oi, että sitä onnen ja ilon tunnetta. Miten odotankin uutta Doppwoman mallistoa sekä paluuta normaaliin arkeen. Taitaa Doppwoman uusi mallisto tulla äkkimmin kuin normaali arki.

  Vaikka takissa on hyvä olla huppu kuten Lakan takissa oli, niin kyllä oli veikeän kaunis Sayer pipo Katalla yllä. Kurkkasin heti verkkokaupan asusteista ja sinnehän oli ilmestynyt myös huiveja. Videossa esiintyviä ladyjen pantoja en mielestäni löytänyt. Näissä panoissanne oli letitys? Teillä oli kyllä jossain vaiheessa pantoja, mutta erilaisia. Pettääkö muistini?

  Videonne oli ihana. Gabin koti oli suoraan kuin Gloriasta; mallikoti. Jade näytti nauttivan olostaan ja saamastaan huomioista. Tunnelma oli lämmin ja koskettava.

  Jes, tulipa energinen olo ja nyt suvun ladyjen kanssa video brunssia nauttimaan Doppin ylläri teepparit päällä. Saas nähdä mitä ladyt tykkäävät ylläreistä? Katsomme myös yhdessä tämän päivän Dopp blogissa olleen videon. Ties vaikka ladyt innostuvat mekoista?

  Ihanaa sunnuntaita Katalle sekä Gabille. Nauttikaa ja ladatkaa akkunne, koska teistä välittyy virtaa sekä energiaa meille Doppilaisillekin. Voimahali!

  • Hei Jaana! Ihanaa kun tykkäsit postauksesta ja video myös miellytti! Se voi hyvinkin olla niin, että uusi DW mallisto on esillä ennen kuin arki taas kutsuu. Mene ja tiedä, kauanko tämä jatkuu…Mutta kiitos! Gabin koti on kaunis ja hän on erittäin tarkka kaikista yksityiskohdistaan kodissa. Sänkynkiin kun hypähdin niin oih, kun se tuntui pehmoiselta ja mukavalta 🙂 Sinne olisin voinut jäädä pidemmäksikin aikaa! Pannat ovat meiltä ja ne ovat tulossa piakkoin esittelyyn. Odottelemme tuotannosta vielä muutamia muitakin uusia malleja, niin esittelemme ne sitten ja laitamme ne verkkokauppaan 🙂 Ne ovat meidän uusi myös K-21 juttu :))) Voi, voi uskon että ovat enemmän kuin mielissään ylläristäsi! Ihan mahtavaa, kun tuollaiset ladyille järkkäsit 🙂 Mukavaa iltaa, kata

 4. Huomenta, erittäin kaunis koti Gabilla, kyllä tuolla viihtyisi❤️.
  Kyllä, voisin elää hotelliaamiaisilla. Rakastan hotelliaamupalojen puuroja! Ne on niin pitkään hautuneita ja sellaista ihanan ”löllöä”, itse ei ikinä saa niin hyvää kotona tehtyä. Ne kun hautuu siellä pitkään ja tehdään isoissa padoissa, siihen marjoja sekaan, Nam nam! Syön kotonakin joka aamu puuron pakastemarjojen kera. Munakokkeli on toinen suosikki😛. Viikonloppuisin hemmottelen itseäni tekemällä puuron mantelimaitoon, antaa ekstrasäväyksen!

  No näitä kotoiluasuja on kyllä nyt pidetty!
  Normityöaikana sama juttu, ensimmäisenä kun tulee kotiin, vaihtaa lötköpötköt päälle. Talvella se on kollari- tai merinovilla asu, kesällä mekko.

  Toi takki! Ihana! Jollen olisi jo ostanut Yaklyn tikkitakkia, hankkisin tuon! Ja juurikin hupun vuoksi. Joten jäänkin odottelemaan DoppWoman mallistoa😊, jollei PBO tee tuollaista mainitsemaasi takkia, olisi kyl kätsy!

  Ihana teidän video jälleen kerran! Kiitos❤️

  • Hei Maarit 🙂 Oi, sinäkin rakastat aamupaloja! Me käymme välillä Gabin kanssa lounaalla Kuumassa missä saa ”All Day Breakfastin”. Se on sielä niin ihanan makuista. Ihan mun lemppari lounas. Otamme kahvin kauramaidolla, avocado toastin, chic puddingin ja inkivääri shotin. Suosittelen sitä Maarit, kun tulet Helsingissä käymään 🙂 Ihanaa kun tykkäsit videosta! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

   • Kiitos vinkistä! Kuumassa täytyykin ehdottomasti päästä käymään😃. Ihanaa viikkoa!