Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Bum! Kylmää punaista!

Punainen on viisasten väri. Stressi ja punainen eivät sovi yhteen. Punainen voi aiheuttaa sydämen tykytystä. Punaisella värillä on energisoivia vaikutuksia. Punaiseen pukeutunut nainen on itsevarma. Punainen väri on rakkauden ja intohimon väri. Punainen on minun voimavärini. Mikä on sinun voimavärisi?

 

Ciara kietaisuneule

Nyt löysimme mielestämme niin hyvän punaisen sävyn, että halusimme valmistaa siitä Ciara kietaisuneuleen. Punainen sävy on rehellinen punainen, se on pikemminkin kylmä kuin oranssiin taittuva lämmin sävy. Tämä punainen sävy toimii ympäri vuoden.

Lue lisää Ciara kietaisuneuleesta täältä.

 

En muista, koska olisin käyttänyt viimeksi punaista huulipunaa. Siitä on ainakin vuosi aikaa ja muutenkin on huulikiillon ja -punan käyttö jäänyt vähäiselle ja syynähän siihen ovat kasvomaskit. Sitä ei tule käytettyä huulissa mitään meikkiä juuri kasvomaskien vuoksi. Nyt kun punasin kuvausta varten huulet, niin kaikki me liikkeessä tuijottelimme punaisia huuliani 🙂

Kaulassani minulla on pieni silkkihuivi, joissa on ihanan merihenkiset värit eli punaisen lisäksi huivista löytyy valkoista ja tummansinistä.

Onko sinulla jäänyt huulipunan käyttö vähemmälle viimeisen vuoden aikana?

 

Kiva pellavapaita

Kiva pellavapaita on hieman pidemmän mallinen paita eli paita ylettyy reilusti pepun alle. Malliltaan se on suora, mutta se ei ole kuitenkaan iso ja leveä. Sanoisin, että Kiva pellavapaita on hoikka paita, koska usein pellavapaidat ovat isoja ja leveitä, oversize mallisia paitoja.

Valkoinen pellavapaita on tärkeä paita kesävaatekaapissa. Se on sellainen paita, joka sopii todella moneen alaosaan ja minusta juuri tällainen pidempi pellavapaita on kivannäköinen kun hihoja kääräisee ylöspäin ja paidan pukee topin/t-paidan päälle ja jättää sen kokonaan auki. Toisin sanoen pukee sen jakuksi ja alosana voi olla housut tai hame. Tai ehkä shortsit?

 

Dream Chic; Punainen

Dream Chic farkkujen punainen väri on kirkas ja se ei ole viime kevään tapaan tummemman punainen vaan se on enemmän vadelmaan menevä punainen kuin klassiseen punaiseen menevä sävy. 

Vaikkakin Ciara ja punaiset nilkkafarkut eivät ole ihan juuri samaa sävyä, niin se ei asussa haittaa yhtään mitään. Pienet sävyerot ovat sallittuja ja jopa toivottavia, kunhan pysytään samalla kylmyysasteella. Valkoinen pellavapaita (myös kylmän sävyinen)  katkaisee punaisten liiton eli Ciara ja Kiva eivät ole kiinni toisissaan.

Lue lisää Dream Chic nilkkafarkuista täältä.

 

Tummansiniset tennarit tuovat asuun voimakkaamman särmän kuin valkoiset tennarit. Mutta eivät nekään huonot ole, eivät todellakaan.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

10 kommenttia

 1. Minulla on parin vuoden takaiset punaiset MAC:n farkut, joista tykkään kovasti, mutta jostain syystä ovat jääneet vähälle käytölle. En oikein keksi, mitä värejä niihin yhdistää. No valkoista ja sinistä olen yhdistänyt, mutta olisi ihan kiva saada vinkkejä, mitä muita värejä punaiseen voisi yhdistää. Ihana kietaisuneule ja huulipuna! 💋

  • Hei Marja ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun tykkäät. Muistaisin punaiset sävy, jos sinulla Macin nilkkafarkut parin vuoden takaa löytyy. Se on klassinen punainen ja siihen tosiaan yhdistän valkoista, tummansinistä ja beigeä. Mustakin käy, mutta se aiheuttaa suuren kontrastin värien kesken ja kaipaa minusta kesäisin myös ripauksen valkoista, vaikkapa tennareiden muodossa tai mustat tennarit ja vaalea yläosa. Punainen ja vihreä (army green) on klassinen väriyhdistelmä. Ja kuviopaidoista kaikki missä olisi juuri punaista. Kuviopaidassa voi olla vaikkapa punaisen eri sävyjä, myös oranssia, mutta sen tulee napata punaiset farkut jollain tavalla. ja jos vitivalkoinen tuntuu liian kovalta väriltä, niin luonnonvalkoinen käy myös. Mutta nämä ovat raikkaimpia värejä punaiseen. Ja muuten, harmaa myös käy ja keväällä nimenomaan vaalean harmaa, kivi sävy. Mukavaa päivää, kata

   • Kiitos vinkeistä! Tuo beige kuulostaa tosi hyvälle, tekee varmasti asusta astetta miedomman ja neutraalimman. Ja valkoinen neule/pusero punaisten housujen kanssa on aina niin raikas! ❤Mutta beigeä nyt kokeilemaan, tulee housuille lisää käyttöä! 👍

    • Hei Marja! Jep, beige on loistava ja kiva kun sait vinkkiä 🙂 Aurinkoista päivää, Kata

 2. Nyt on kyllä sellainen punainen piristysruiske että ei parempaa voisi olla! Aivan ihana kokonaisuus.
  Pieni huivi ja punahuulet kruuna koko asun:)

  • Hei Evabuela ja kiitos kommentistasi 🙂 Eikö vain, punaisesta saa energiaa vaikka koko kylä! Punainen huulipuna on niin ihana ja todellinen piristysruiske. Muistaisipa sitä käyttää enemmän 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

 3. Punainen on yksi lempiväreistäni ja nyt on kyllä niin pirteä asu, että huh huh. Voi, mikä energiaruiske! Ihan mahtava! Tulin niin hyvälle tuulellekin tuosta asusta, että jaksan taas vaikka ja mitä!

  • Hei Kati ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihan mahtavaa! Ihanaa kun sait piristysruiskeen 🙂 Itsekin sain potkua ja tosiaan se huulipuna oli jotain, mitä ei aikoihin ole huulissa nähty 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

 4. Bum, upea, upea punainen ja pirtskat punahuulet. Punainen on kyllä voimaväri. Itselläni ei ole ulkolämpötila vielä noussut tarpeeksi, että punainen astuisi elämääni voimavärikseni. Kun aurinko porottaa, niin silloin punaista päälle aina milloin mihinkin asuun ja olo kuin voittajalla. Nyt voimavärini taitaa vaihdella vihreästä milloin mihinkin.

  Kaunis Clara kietaisuneule, mageat farkut, säpäkkä huivi, raikas pellavapaita ja jalassa tummansiniset tennarit; vahva voimantunne ja upeat hymyilevöt punahuulet, niin päivä porskuttaa menoaa kuin itsestään. Taatusti pirteä asukokonaisuus!

  Todellakin huulipuna on viime aikoina jäänyt unholaan. Tänään yllä Ryanna hame ja Birdy beige neule, mutta iltapäivän etäkokoukseen sipaisen huulipunaa, helmet korviin ja tuoksua myös. Tulee itsevarmempi olo ja ehkäpä hankala asiakin hoituu vihdoin päätökseen. Voi olla, että yläosa vaihtuu vielä valkoiseen paitapuseroon, niin tulee vielä varmempi olo. Black and white; tehokas yhdistelmä myös.

  • Hei Jaana! Sanoit nappiin, punaisessa on voittaja olo 🙂 Se ei tosiaankaan jätä itseä ja muita kylmäksi. Katsoimme juuri sellaista huumerikos sarjaa Meksikosta ja siinä naispomo pukeutui usein punaiseen tiukkaan mekkoon, varsinkin silloin kun hänellä oli ”tukalat” paikat. Tällä hän halusi viestiä että ”minua ei lannisteta”. Hah, hah taisi mennä hieman analysoinnin puolelle, mutta kuitenkin. Punainen viesti tässäkin asiassa rohkeutta. Olet oikeassa, hommat hoituu näpsäkästi, kun on itsevarma ole. Silloin ne laittaa hoitumaan! Ei siinä enään jahkailla ja jaaritella, vaan asiat viedään maaliin. Ja jälkikäteen on loistava fiilis! Viikonloppuja, Kata