Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Logo t-paidat ja rentoa meininkiä

Muistatko 90-luvulla ja 2000-luvun alussa myös, kun kaikki logotuotteet olivat se juttu! T-paidoissa piti aina lukea edessä tuotemerkki, samoin college puseroissa ja huppareissa. Muistan hyvin kuinka pop Benetton oli silloin 80-90-luvulla logo t-paitoineen. Meillä oli myös myynnissä 2000-luvun alussa Jackpotin logo t-paitoja sekä More&Moren ja Hilfigerin timanttilogoisia t-paitoja. No, kuten tässä iässä voi jo todeta, muoti kiertää kehää ja sieltä pomppaa esille sellaisia juttuja, jotka ovat jo tuttuja.

Logo t-paidat, logo vyöt, logo pipot yms. ovat taas pop! Tämä PBO:n logo t-paita on tyylikäs kultaisilla tikkukirjaimillaan. ”Philosophy” teksti tulee PBO koko nimestä eli Philosophy Blues original

 

DAY Gweneth Hobo laukku

DAY:n olkalaukussa on kaksi hihnaa. Toinen hihna on lyhkäisempi eli laukkua voi kantaa kädessä ja toinen on pidempi hihna, jossa riittää säätövaraa. Kummatkin hihnat ovat irroitettavia. Laukussa on vetoketju. Laukun edessä on loistavan kokoinen tasku nepparilla. Sinne mahtuu kännykkä ja vaikkapa avaimet. Laukun sisällä on iso vetoketju tasku. Laukku on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja laukun väri on tummapaahtoinen cafe latte.

 

 

Steller pusakka luonnonvalkoisena sopii kauniisti army green Cargo housujen kanssa. Luonnonvalkoinen on minusta loistava väri yhdistää army greeniin. Toki viti valkoinenkin sopii, mutta luonnonvalkoinen on hieman pehmoisempi sävy murrettun vihreän kanssa. Meloni tuo asuun yllätyksellisyyttä. Kannustankin usein kokeilemaan eri väriyhdistelmiä keskenään, koska joskus jotkut värit yhdessä voivat yllättää. Kannattaa muistaa, että jos jokin väri tai väriyhdistelmä tuntuu tunkkaiselta, niin ottaa asuun mukaan valkoista tai luonnonvalkoista, joka pelastaa ja raikastaa asun kuin asun.

Moni tietääkin, että rakastan valkoisia paitoja ja nimenomaan kauluspaitoja ja syy siihen on se, että koen kasvojeni kirkastuvan, melkeinpä koko olemukseni, kun puen päälleni valkoista yläosaksi

 

Philosopher logo t-paita

Philosopher logo t-paita on puuvilla/elastania. T-paita on hieman pidemmän mallinen, se ylettyy juuri haarasauman kohdalle ja helma on pyöristetty. Kuten kuvasta näkee, on t-paita hieman slimmattu vyötärön kohdalta. Tämä on minusta kiva asia, koska t-paidat ovat nykyään yleensä suoran mallisia.

Minulla on t-paidoista päällä koko S. Mittataulukko t-paidoille löytyy DOPPshop verkkokaupastamme.

 

Minulla on kaikissa kuvissa jalassani Rich Cargo housut. Nämä housut ovat tosi mageet, ne voi periaatteessa rinnastaa rennon fiiliksen puolesta farkkuihin. Cargo housuissa on kivoja yksityiskohtia ja hieman asennetta. Itselleni ehdoton nou nou on liian ”hurjat” cargo housut, mutta nämä ovat sopivan asenteelliset housut 🙂 Jouduimme hetken odottamaan tummansinisten Cargo housujen lisätoimituksia, johtuen tästä pandemiasta, mutta nyt niitä täydentyi lisää.

Suosittelen ottamaan Cargo housuista oman koon. Minulla on verkkokauppa kuvissa päälläni housuista koko 36. Ne ovat hieman löysähköt (joku haluaa ne jo valmiiksi löysinä) ja kokemuksesta voin sanoa, että puuvilla pohjaiset housut venyvät hieman käytössä. Näissä kuvissa minulla on 34 housut jalassani, paitsi army greenit ovat kokoa 32. Itselläni on sekä 34 että 36 kokoisia Cargo housuja. Pienempi koko on timmimpi ja isompi on rennon löysä ja vaatii vyön.

Ei ole housuja, jotka eivät hieman veny käytössä, kuten ei nahkakenkiäkään. Mutta se kannattaa muistaa, että kaapissa ne eivät veny (vaan voivat jopa joskus kutistua, kuten minun punaiselle joulumekolle on käynyt)

 

Beginas pusakka on kevyt ja mukava pitää, vaikka siinä ei ole stretchiä. Se on helppo heittää kaikkien asujen päälle ja edessä olevat taskut ovat kätevät. Pusakassa on ripaus safari henkeä.

 

Mikä väri miellytti logo t-paidoissa sinun silmääsi? Beige, meloni vai valkoinen?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Ihana tuo melonin värinen paita, onko m kokoa tulossa lisää? Kun harmikseni on loppu se nyt ja ei voi tilailla.

  • Hei Laura! Voi nyt ei valitettavasti tällä hetkellä tule teepparia lisää. Mutta kannattaa seurata verkkokauppaa, välillä sinne tupsahtelee lisää kokoja 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

 2. Muistan hyvinkin 80-luvun logo t-paidat. Ehdottomasti silloin piti olla Benetton ja niitä löytyi itseltäni sitten kaikissa väreissä. Bling-bling kirjailu rinnuksissa kuljettiin ylpeänä. Oi, sitä aikaa.

  Nämä logo t-paidat ovat näppärät. Kolme hyvää väriä, malli hieman slimattu, hihojen sekä helman pituudet passelit eli arjen helpotus paitoja ja perus tyyllikkäitä t-paitoja hienostuneella logolla varustettuna. Meloni on magein mielestäni ja valkoinen sekä beige aina varmat valinnat.

  Gargo housut ovat remseät. Rennot, siistit ja niissä on sitä jotain. Itse kutsun niitä leikkisästi asennehousuksi. Ne kuvastavat minulle itsevarmuutta, rentoutta ja niissä on poweria. Tykkään vietävästi.

  Kolme erilaista yläosaa sulautui gargo housejen kanssa mahtavasti. Eri look, eri asenne ja tunnelma.

  Huivi ja laukku iskivät myös silmiini. Huivin värit olivat voimaannuttavat ja ruusujen tuoksu tulvahti mieleen. Miten erilaisia aurinkolaseja Dopp onkaan pullollaan!

  Erityisesti tykkään Katan tavasta miksailla värejä keskenään kuin taidemaalarin. Se vaati taitoa, värisilmää ja uskallusta. Ihania comboja! Myös eri materiaalien sekoittaminen saa asuun juuri sitä jotain.

  Lisäksi Kata antaa oivia neuvoja väreistä, materiaaleista, kokomitoutuksista ja kaikesta mikä liityy asuihin. Tiedän jo lukiessani blogia melkein kaiken asusta, mutta jos epäröin tilausta tehdessäni, niin viesti Doppiin. Bling ja saan neuvovan vastauksen. Nopeaa ja helppoa kuin heinänteko.
  Ihana postaus, arjen piristys ja antoi iloa, oppia ja ajatuksia taas.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun tykkäsit arkiasuista! Yritämme saada aikaiseksi inspiroivia postauksia eli juuri näyttää että eri värejä ja kuoseja voi miksailla keskenään. Ihanaa kun olet tyytyväinen myös verkkokauppaamme, yritämme tosiaan tuoda sinne kaikki asiat, jotka koskevat tuotteita! Mukavaa lauantaita ja mikä tuuli nyt onkaan! Onneksi on jäät, muuten vesi lainehtisi taas tässä talon edustalla. Terkuin Kata