Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Farkkumekko voi olla myös beige

Sydämellinen kiitos kaikista kommenteista ja viesteistä, mitä sain maanantain blogikirjoituksen johdosta. Mahtavia tsemppiviestejä ja ihanaa fiilistä jaoitte minulle! Tuetaan ja tsempataan toisiamme erityisesti näinä aikoina ja pidetään hyvää mieltä yllä. Positiivisella mielellä on iso merkitys omaan jaksamiseen ja asioihin suhtautumiseen. Me jatkamme videoiden ja postausten tekemistä ja koitamme tuoda iloista mieltä sinne ruudun toiselle puolelle.

 

Blake farkkumekko

Farkkumekko yleensä mielletään siniseksi ja itsekin teen niin ja siksi tämä farkkumekko oli kiva yllätys kun se olikin beige.  Mekko on suht napakkaa puuvilla/elastania ja se on takkimekon mallinen. Mekossa on jakkumainen kaulus eli napit eivät tule ylös saakka. Minusta kaulus on pukeva, kun sen voi nostaa niskasta ylöspäin. Itse tykkään tosiaan nostella kauluksia, se tapa on varmasti jäänyt sieltä nuoruudesta. Gabi ei taas kauluksia nostele, eri ikäpolvea kun ollaan 🙂

Farkkumekossa on kaunis malli, se on ylhäältä istuva, siinä on vyö ja helma levenee alaspäin. Edessä on klassiset farkkunapit, samoin hihansuissa. Mekko ylettyy itselläni polveen, pidän mittaa hyvänä. Liian pitkällä helmalla mekko voisi olla liian raskas.

Sovitimme takkimekkoa myös auki ja se näytti niin kivalta ja alle voisi pukea valkoiset farkut ja t-paidan tai sitten sama setti mustana

 

Asta tennarit

Asta tennarit ovat upeat! Ne ovat selkeät ja tyylikkäät tennarit paksuilla satiininauhoilla. Nauhat on laitettu tyylikkäästi tennarin sivuihin kiinni. Tennareiden pohja on valkoinen, mikä näyttää ihanan raikkaalta. Pohja on myös noin 3 cm korkea, joten kävely- ja käyttömukavuus on taattu.

Nyt unohdimme mitata tennareiden sisäpohjat, mutta teemme sen heti aamusta kun olemme liikkeessä. Mutta minulla on yleensä aina Gaborin kengistä koko 5 eli 38 ja niin oli näistäkin tennareista se loistava koko.  Joskus harvoin, voin käyttää kokoa 4,5 mutta tästä mallista se olisi minulle liian pieni.

 

Evika laukku

Meillä oli Evika laukkua viime syksynä ja se oli todella suosittu laukku. Muistelin, että joku sitä kyseli jossain vaiheessa eli nyt sitä taas meiltä löytyy.

Evika nahkalaukku on tilava laukku, sinne mahtuu tarvittavat tavarat kukkarosta huulipunaan. Olkahihna on canvasta, joten laukku henkii rentoa menoa. Laukun koko on 21 x 14 cm. Sisällä on  yksi ylimääräinen isohko lokero ja myös vetoketjulokerikko.

Evika laukku on tyylikäs ja eleetön nahkalaukku. Siinä on leveä hihna ja hihnaa voi säätää mielensä mukaan. Edita huivi antaa kivan silauksen asuun, jonka mustat Banou auronkolasit kruunaavat

 

Katso alla oleva video Blake farkkumekosta!

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Huomaa, että tsemppiviesiti ja hyvän fiiliksen jakamiset tarttuivat puolin sekä toisin. Kata säteilee entistä hehkeämpänä, Gabi napsii huikeita fotoja blogiin ja blogin tekstit ovat Katamaisia; iloisia, innostavia ja ihania. Blogiin tulee postauksia vauhdikkaasti ja me saamme nauttia täällä ruudun takana.

    Olen aina ihmetellyt miksi farkkumekon on oltava aina sininen? Maailmalla on näkynyt vihertäviä ja beigejä. Iso tuuletus, kun Kata esittelee nyt beigen farkkumekon. Aivan mahtavaa!!!

    Beige farkkumekko on tyylikäs; kaulus, vyö ja helma erityisesti kiinnittivät huomion. Todellakin, jos pituutta olisi ollut mekossa lisää, niin mekko olisi ollut liian raskas.

    Asta tennarit, laukku, huivi, aurinkolasit ja ne ihanat helmikorvakorut täydensivät asua. Ihanan raikas ja tuli jotenkin moderni Viidakon Jane mieleen. Videolla keikisteli kaunis Kata. Virtuaali voimahali ja tsemppiä kaikille tähän viikkoon. Yhdessä ja samassa veneessä ollaan, vaikkei ole kesä, mutta me selvitään. Kesäkin tulee ja nyt on hyvä aika miettiä miten meinaa asustaa itsensä kesällä.

    • Hei Jaana! Kiitos kommentistasi:) Kiva kun hyvä tekemisen meininki ja fiilis välittyy sinne screenin toiselle puolelle 🙂 eikö olekin aivan ihana! Ja monikäyttöinen, mistä me tykätään. Oih, kesää odotellessa, tänään oli upea aurinko vaikkakin vielä hieman eilisiä lumia maassa. Mukavaa viikkoa, ajatella huomenna on jo torstai! Terkuin Kata