Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Takkimainen fyrrymekko ja legginsit

Takkimainen fyrrymekko ja legginsit

Eilen Helsingissä sää oli kuin huhtikuussa. Ilma oli kirkas ja ihanan kuulas, tosin hieman tuuli, mutta kaunista oli. Ei ihme, että välillä ollaan ihan vuodenaika villityksessä, kun sää on keväinen ja päällä on alku kevään -21 mekko. No, hieman minut palautti maanpinnalle joulukuusi, jonka kävimme mieheni kanssa ostamassa Stockkalta. Kyseessä on siis tekokuusi, ei kovinkaan iso, vaan tiheä ja nätti ja tyylikäs. Instagram seuraajat näkivätkin joulukuusemme jo eilen ja Valora mopsimme, joka oli ehtinyt varastaa joulupussistani koriste lampaan ja pistämään sen pään hulinaksi. Onneksi kyseessä ei ollut lasten tekemä lammas vaan ostettu koriste-esine.

Lisää joulukuusi kuvia ja videoita on tulossa ehkäpä jo huomisesta lähtien!

 

Takkimainen fyrrymekko ja legginsit

Takkimainen fyrrymekko ja legginsit

Ciara kietaisuneule

Miten tulisimmekaan toimeen ilman Ciara kietaisuneuletta? Se on niin sopiva kaikkien päälle, missä tarvitaan erityisesti lyhyttä yläosaa. Ciara kietaisuneuletta löytyy mustan lisäksi tummansininen ja beige.

 

Takkimainen fyrrymekko ja legginsit

Legginsit 66 den

Puin vaihtelun vuoksi jalkaani legginsit. Nämä ovat kuin meidän 66 den sukkahousut, mutta näissä ei ole massukkatukea eikä jalkaosaa. Nämä legginsit tuovat vaihtelua asun ulkonäköön, koska nikkureiden ja legginsien väliin jää paljasta ihoa. Jos haluaa, niin legginsien alle voi pukea ihonväriset ohuet sukkahousut, jolloin ne hieman lämmittävät ja näyttävät puetummilta näin talviaikaan. Legginsit näyttävät keväällä myös kivoilta tennareiden kanssa, jolloin jalkaa jää enemmän näkyville kuin nilkkureissa.

DAYn silkkinen pieni logohuivi on juuri oikean värinen Vex fyrrymekkoon

 

Takkimainen fyrrymekko ja legginsit

Vex takkimainen fyrrymekko

Ihastuitte viime viikon Vex jakkumaiseen paitikseen. Tämä mekko on samaa sarjaa paitiksen kanssa eli toisin sanoen materiaali on samaa eli 100% puuvillaa.

Vex takkimaisessa fyrrymekossa on paitiskaulus ja pitkät hihat. Itselleni koossa 34 hihat olivat jopa hieman liian pitkät, mutta minulla on tapana aukaista hihansuista nappi ja kääntää rannekkeet. Mekko on malliltaan suora ensimmäiseen fyrrykanttiin, se ei ole ison mallinen, jonka jälkeen mekko levenee maltillisesti alaspäin. Mekko ylettyy itselläni reippaasti polven alle, olen 163 cm pitkä, ja mekon napit saa auki ylhäältä alas saakka.

Stailasimme Gabin kanssa viime viikolla A-linjaisen takkimekon. Jos postaus ja video on sinulta jäänyt katsomatta, niin katso ne täältä. Postauksen vinkkejä voi soveltaa myös tähän Vex takkimaiseen fyrrymekkoon mm. pukemalla mekon alle farkut.

  • Vex fyrrymekko € 119,95 koot 34-44 (minulla on päälläni koko 34)

 

Takkimainen fyrrymekko ja legginsit

Jade, Gabin koira, on varsinainen pusukone. Kun se pussaa, niin se pussaa kunnolla ja intensiivisesti 🙂

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Apua, luin viimeisen kuvan alla olevan tekstin nopeasti väärin, että Jade, Gabin koira, on varsinainen pesukone”. Mietin, miten märkiä pusuja Kata siinä saakaan! 😂

    Kiva idea nuo legginsit sukkahousujen tilalle! Ihana myös tuo teidän kietaisuneule. Beige olisi ihana väri ja sopisi moneen, kuten tuo mustakin.

    • Hei Marja! Hah, hah! Tiedän tunteen, itsekin luen välillä väärin 🙂 jep,legginsit ovat kivaa vaihtelua sukkahousujen sijaan. Kiitosja tosiaan beige toimii aina 🙂 Ihanaa joulun odotusta, Kata