Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ruutuinen takkimekko ja sen stailaus rennosti ja tyylikkäästi

Ruutuinen takkimekko

Ruutuinen takkimekko on kuin pitkä vaarinpaita, eikö vain? Stailasimme ruutuisen takkimekon eri tavoin eli rennosti, koska ruutuinen takkimekko on nimenomaan rento tapaus. Takkimekkoa voi käyttää myös kotona, jalkaan pukisin ihanan pehmoiset ja lämpimät Jessica tossut. Jessica tossuista kummatkin värit eli pähkinä ja harmaa, sopivat takkimekkoon loistavasti.

Postauksen lopusta löydät videon ruutuisen takkimekon stailuksesta!

 

Ruutuinen takkimekko

Yanell ruutuinen takkimekko

Ruutuinen takkimekko on pehmoinen ja kangas on hieman flaneli tyyppinen. Ruutuinen takkimekko on malliltaan ihan suora. Se on reiluhkon kokoinen, olkasaumojen kuuluu laskeutua olkapäiden alle. Takkimekon edessä on painonapit. Rintataskut on nostettu niin, että ne eivät ole rinnan päällä, joten ne eivät korosta rintoja. Takkimekon sivuissa on taskut ja helma on kauniisti pyöristetty.

Minulla on takkimekosta päälläni koko 34.

 

Ruutuinen takkimekko

Ruutuinen takkimekko

Ruutuinen takkimekko ja t-paita mekko

Puin ruutuisen takkimekon alle keveän ja lyhythihaisen t-paita mekon. Sellaisen helpon mekon, jota voi käyttää kesäisin tennareiden kanssa ja näin talvisin se toimii paksumpien neuletakkien alle. Jos nyt olisi ”normaali aika” niin t-paita mekko pääsisi mukaan lämpöiselle joululoma matkalle.

Moni tuumaa, että t-paita mekko on kesävaate, eikö vain? Mutta usein neuletakit ovat paksuja ja jos neuletakin alle pukee pitkähihaisen mekon, tulee sisällä liian kuuma tai se tuntuu ahdistavalta. Siksi tällainen lyhythihainen trikoomekko on loistava kaikkien paksumpien neuletakkien alle.

 

Ruutuinen takkimekko

Ruutuinen takkimekko

Ruutuinen takkimekko ja poolo & siniset farkut

Valkoinen Fonda poolo on ollut ja on edelleen tämän syksyn ”must have” tuote. Valkoisella poololla ollaan rakennettu monta kivaa asukokonaisuutta, tässä taas yksi 🙂 Mutta beige Denim Hunter poolo ei yhtään häviä valkoiselle Fonda poololle. Beige poolo mätchää beigeen ruutuun loistavasti.
Rikotut siniset farkut ovat sellaiset farkut, jotka tekevät asusta kuin asusta mageet. Ne kun pukee jalkaansa, niin asukokonaisuus on bueno.

 

Ruutuinen takkimekko

Ruutuinen takkimekko ja hame & t-paita

Tämä asukokonaisuus on hieman asiallisempi kuin edellinen farkku asukokonaisuus. Hain tässä asukokonaisuudessa enemmän rentoa työlookkia. Puin ruutuisen takkimekon alle valkoisen Wee-topin ja hameeksi valitsin kamelin värisen Quiana hameen. Ruutuisen takkimekon vyö vaihtui mustaan nahkaiseen kuminauha vyöhön.

Wee toppi on silkkiä edestä ja sen takaosa on viskoosi elastania. Topissa on kauniit laskokset edessä ja olkasaumat tipahtavat olkapäiden alapuolelle. Toppi on loistava kesällä yksistään ja talvella se on helppo pukea kaikkien alle.

Täältä löydät paremmat kuvat Quiana hameesta ja kevään postauksesta. Quiana hametta löytyy mallistoistamme myös mustana ympäri vuoden.

 

Ruutuinen takkimekko

Ruutuinen takkimekko

Ruutuinen takkimekko ja poolo & mustat farkut

Musta melerattu poolo on ”Home poolo”. Se tarkoittaa sitä, että se on rento ja sopii vaikka kotipoolopaidaksi. Malliltaan se on löysähkö, siinä on lasketut olkasaumat ja poolon helma on pyöristetty. Poolon edessä on pystysuora sauma. Mutta toki mikään ei estä pukemasta sitä töihinkään, koska poolo on tyylikäs. Home poolopaitaa löytyy myös beige melerattu.

Jalassani minulla on lemppari farkut Fiolat. Olen ihan koukussa korkea vyötäröisiin housuihin, ne tuntuvat niin hyviltä päällä, kun vyötärö nousee massukan päälle. Fiola farkkuja löytyy mustan lisäksi sinisinä.

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

 

Ruutuinen takkimekko

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. En olisi uskonut pitkän vaarinpaidan taipuvan näin moneen comboon. Nyt kolahti vaarinpaita minuun. Olen myyty! Tai style takkimekkohan se on.

  Farkkuja, maihareita, pooloja, saappaita, toppeja ja t-paitamekkoja vaatekaapista löytyy, joten tällä vaarinpaidalla freesaisin taas kenties lookkiani. Ainoa mikä mietityttää rypistyykö vaarinpaita köytössä? Tuskin, kun materiaali on täyttä tavaraa. Entä pesu ja silitys?

  Quiana hame sopi mielettömän hyvin pitkän vaarinpaidan kanssa. En olisi uskonut. Kurkkasin aikaisemman postauksen siitä hameesta ja mustana voisin kuvitella itsellenikin sen paksujen sukkahousujen kanssa. Taskut hameessa iso plussa. Onkohan sitä mustana vielä?

  Kata, olet kyllä taitava stylisti. Loihdit ja taiot sellaisia miksauksia, kirjoitat kuvailevasti ja hauskasti sekä poseeraat kuin top model Gabin näpsiessä huippu ihania kuvia. Ei voi muuta kuin ihailla energiaanne mikä välittyy siitä kaikesta mitä teette. Te teette työtänne suurella innolla sekä rakkaudella ja se välittyy ympärillenne kaikkialle. Dopp on pop!

  Hyvää itsenäisyyspäivää ja tuskin maltan odottaa seuraavaa postausta. Nyt myytynä fiilistelen ja katselen jälkkärinä vielä videon.

  • Hei Jaana! Kiitos kommentistasi ja anteeksi viivästynyt reaktioni. Ihanaa kun tykkäät, se on style! Muuten ei rypisty janpeset normaalisti koneessa. Helppo hoitaa. Juu löytyy Quiana hametta mustana, itsekin tykkään siitä. Totta taskut on aina plussaa! Kiitos kehuista, ihanaa kun se välittyy sinne ruudun taakse! Terkuin Kata