Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hamepäivät 2/3; Quiana ja Roberta hameet

Hamepäivät 2/3; Quiana ja Roberta hameet

Eilisessä ”Hamepäivät”- postauksessa Gabi oli rennosti Clarissa hameessa ja itse olin Reema hameessa, jonka voi asustaa niin arkeen kuin juhlaan. Tänään käännetään pakka ylösalaisin eli Gabi on tyylikkäässä Roberta hameessa ja itse olen rennossa Quiana hameessa.

Quiana hame on kiva ja erilainen arkihame kun taas Roberta hameen voi yhdistää niin arkeen kuin juhlaan

 

Hamepäivät 2/3; Quiana ja Roberta hameet

Hamepäivät 2/3; Quiana ja Roberta hameet

Petrona pellavaneule

Pellavaneuleet ovat selvästikin nostaneet suosiotaan tämän kevään aikana. Ihaniahan ne ovat, koska neuleen voi pukea päällensä lämpöisenäkin päivänä, eikä se tunnu liian kuumalta. Ja jos pitää pellavasta, mutta rypistymisestä ei pidä, niin neule on eri asia. Pellavaneule ei rypisty, kuten muut pellava tuotteet. Tähän vaikuttaa se, kun neuleet ovat kudottuja ja hengeltään hieman rosoisia, eivätkä sileitä kuten esimerkiksi pellavapaidat.

Petrona neule on malliltaan suora ja hihat ovat puoli pitkät. Neuleessa on V-kaula-aukko. Minulla on päälläni neuleesta koko XS, joten suosittelen ottamaan tästä pellavaneuleesta yhden koon pienemmän kuin normaalisti.

Pellavaneuletta löytyy myös luonnonvalkoisena, se löytyy täältä.

 

Hamepäivät 2/3; Quiana ja Roberta hameet

Quiana hame

Tämän mallista hametta, kun Quiana hame on, niin en muista, koska meillä on ollut vastaavaa. Hameessa on leveä kuminauhavyötärö, jossa on nauhat. Hameen sivussa on taskut. Sivusaumaa on tuotu aavistuksen hameen eteen, joten taskutkin on saatu etupuolelle eikä lantion kohdalle. Näin hame pääsee laskeutumaan paremmin lantion kohdalta eivätkä pois jätetyt taskut levennä lantiota. Tämä temppu on nerokas.

Hame laskeutuu sikäli myös hyvin, koska se on suht raskasta materiaalia. Hameen helmassa on tuplakaistale, joka tekee hameesta jämäkän eikä hame tuulessakaan pääse nousemaan liian ylös.

Minulla on hameesta päälläni koko 34, mutta koko 36 olisi myös ollut ok. Kuminauha vyötäröllä hame venyy tarpeen vaatiessa.

Tämä hame on monikäyttöinen. Koska hame levenee alaspäin, niin suosittelen hameen kanssa joko lyhkäistä paitaa tai paitaa on laitettava hameen edestä edes hieman hameen sisälle, jotta asusta ei tule tasapaksua vaikutelmaa. Nauhat on hyvä pitää hameessa esillä.

 

Hamepäivät 2/3; Quiana ja Roberta hameet

Hamepäivät 2/3; Quiana ja Roberta hameet

Gianna tennarit ja beige kuviohuivi

Gianna tennarit ovat tukevat jalkaan. Ne ovat myös kevyet ja helppo pukea jalkaan, koska edessä on nauhojen lisäksi vetoketjut. Itse aina avaan vetskarit, joten nauhoja ei tarvitse avata ja sitoa.

Kaulassani minulla on iso neliskanttinen 100% villahuivi, jossa on värit just eikä melkein asuun sopivat. Ja ihana huivi on muutenkin, jos huivin värimaailmasta tykkää, itse tykkään kyllä!

Ensimmäisissä kuvissa minulla on päälläni musta Lucy rotsi, joka on kevyt ja hieman rokahtava, mutta tyylikkäällä tavalla. Lycy tuo asuun särmää. Lucy rotsia löytyy myös muutama sininen ja muutama rosa.

 

Hamepäivät 2/3; Quiana ja Roberta hameet

Hamepäivät 2/3; Quiana ja Roberta hameet

Zella jakku

Gabilla on päällään meidän klassinen Zella jakku, jota meiltä aina löytyy mallistosta joko perusväreinä eli tummansinisenä ja mustana sekä sesonki väreissä. Tämän kevään sesonkivärit löytyvät täältä. Valkoinen on myös sesonkiväri ja onhan se upea. Valkoinen jakku toimii aina!

Gabin päällä näyttää siltä, että valkoinen paita ja valkoinen Zella jakku ovat ihan erivärisiä. Luonnossa ne ovat hyvinkin saman värisiä. Jakku on on aavistuksen vitivalkoista paitaa pehmoisemman sävyinen. Näin suuri kontrasti näiden kahden värin välillä ”oikeasti” ei ole.

Valkoinen jakku on loistava irtojakkuna, koska sen voi pukea minkä kanssa tahansa. Jos haluaa rennon ”koko puvun” niin Zella jakkuun voi yhdistää valkoiset Beck housut. Värit sopivat keskenään, ero on niin pieni ettei sitä huomaa, mutta materiaalit ovat erit ,mikä tekeekin puvusta rennon ja nuorekkaan.

 

Hamepäivät 2/3; Quiana ja Roberta hameet

Leo konjakki silkkihuivi ja Vito pikkulaukku ovat söpöt yhdessä.

 

Hamepäivät 2/3; Quiana ja Roberta hameet

Petit liivi ja Mari paita

Gabilla on Mari paidan päällä Doppwomanin Petit liivi. Petit liivi sitoo leveähkön paidan ja antaa asulle ilmettä ruskeine nappeineen.

Mari paita on malliltaan leveä ja rento paita. Siinä on paitapusero kaulus ja V-kaula-aukko. Hihat ovat täyspitkät ja paita ylettyy haarasauman alapuolelle. Paita on malliltaan leveä, paidan mittataulukko löytyy täältä. Gabilla on paidasta päällä koko 34 eli suosittelemme ottamaan paidasta 1-2 kokoa pienemmän kuin normaalisti.

 

Hamepäivät 2/3; Quiana ja Roberta hameet

Roberta hame

Roberta hame on kapea hame, mutta kangas on leikattu siten, että hame venyy reippaasti lantion kohdalta. Hameessa on ns. merenneitomalli. Vyötäröllä on leveä kuminauha, lantion kohta on hieman pyöristetty ja lantion jälkeen hame taas kapenee alaspäin. Jos mietit merenneitoa vyötäröstä alaspäin, niin ymmärrät ehkä paremmin mitä tarkoitan. Toisin sanoen hame on hyvin naisellinen ja venyy lantiosta jos on tarvis, mutta jos ei ole, niin istuu silti kauniisti. Roberta hame soveltuu myös juhlaan kun jalkaan pukee korkkarit ja yläosaksi tyylikkään vaalean paidan kuten esimerkiksi Rhyel paidan.

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupasta, toimitukset veloituksetta lähimpään postiin tai lähimmän ruokakauppasi postilokerikkoon.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Ihana pakankääntö temppu!

  Katan asu on rento ja nuorekas. Asun värimaailma on rauhoittava ja Lucy rotsi tuo siihen potkua. Huivi kaulassa on tosi upea ja laadukas. Pellavaneuleet ovat kyllä ajattomia. Tennarit ihan huutavat jalkaani. Mageat.Wau mikä asu, kuvat ja mikä lady!

  Gabin asu on hienostunut ja siinä on sitä jotain. Hame tuo todellakin mieleen merenneidon. Laukku ja huivi ovat nappivalintoja asuun.

  Itse pidän todella paljon paidan ja pikku liivin liitosta. Yhdessä vaiheessahan liivejä käytettiin paljon. Apuva, en kyllä muista milloin?

  Zella jakku on tyylikäs. Itselläni sellaisen hankinta on mietinnässä, mutta väri onkin vaikea valita.

  Tennarit ovat kyllä niin ihania nykyään, että jalkani melkein kiljaisevat kauhusta, kun laitan ne korkkareihin. Välillä vaan on pakko.

  Vappuinen ilma ei todellakaan ole, mutta kaikella on tarkoituksensa. Ihana postaus ja uusia postauksia odotellaan jo innolla.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Sama täällä, olen ihastunut juuri tuohon paita ja neuletakki yhdistelmään. 90-luvun puolivälissä oli liivejä ainakin. Muistan, että ompelin itselleni liivi, jossa oli kukikas etuosa jamusta takaosa. Se oli Joulu-96 kun minulla oli päälläni se asu mustan midihameen kanssa. Muutenhan en muistaisi, mutta juuri katsoin vanhoja valokuvia kun lapset olivat pieniä. Minulla oli muuten paksut ruskeat hiukset puoliselkään ja otsatukka. Apua, aika kamala se otsis…ei sovi minulle. Älä muuta sano korkkareista, olen myös ihan tennarifani. Mutta poikkeuksen tekee Heidi korkkarit! Ne ovat todella hyvät jalkaan. Mukavaa päivää, Kata

 2. Katan asu on sellainen, jonka voisin kaikkine laittaa päälleni, se on ihana, rento ja tyylikäs!
  Keväiset terkut ja mukavaa vappua, Päivi

  • Hei Päivi ja kiitos kommentistasi:) Kyllä, olet aivan oikeassa:) Asu on juuri sitä! Aurinkoista ja hauskaa Vappua sinulle, Kata