Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hamepäivät 3/3; Rebecca ja Feast hame

Hamepäivät 3/3; Rebecca ja Feast hame

Nyt on ”Hamepäivien” viimeinen hamepostaus ja tässä postauksessa esittelemme kauniin Rebecca hameen Gabin päällä ja minulla on tummansininen klassinen kynähame Feast, joka on juuri oikeanlainen hame asialliseen työkäyttöön.

Hame vai mekko? Mekko on yksi kappale, eikä tarvitse miettiä yläosia. Hameeseen pitää löytää sopiva yläosa, mutta hameesta saa erityylisiä asukokonaisuuksia

 

Hamepäivät 3/3; Rebecca ja Feast hame

Hamepäivät 3/3; Rebecca ja Feast hame

Brielle farkkutakki

Brielle farkkutakki on aavistuksen pehmoisempaa materiaalia kun aiemmat farkkutakit. Väri tässä farkkutakissa on loistava. Siinä on raikas vaaleansininen pesu. Farkkutakki pelastaa monta asua, se sopii yllättävän monen asun päälle. Gabilla on farkkutakista päällä koko 36 ja itsekin sovitin kokoa 34 joka oli hyvä. Farkkutakin ei tarvitse olla niin iso, se on naisellisempi kun koko on just sopiva.

Olimme onnellisia kun avasimme laatikoita ja sieltä paljastui farkkutakki, mitä moni jäi alkukeväästä kaipaamaan

 

Hamepäivät 3/3; Rebecca ja Feast hame

Jos näkisin naisen takaapäin, jolla on tällainen pitkä ja hihaton kudottu vaate päällä, niin itselläni heräisi mielenkiinto, että millainen se on edestä. Onko kyseessä liivimekko vai mikä?

 

Hamepäivät 3/3; Rebecca ja Feast hame

Bonita liivi

Stailasimme Doppwoman Bonita liivin hameen ja valkoisen paitsikan päälle. Minusta asusta tuli tosi hauska ja pukeva. Bonita liivi on saman pituinen kun Rebecca hame. Kun suunnittelimme tämän pitkän Bonita liivin, niin tarkoituksenamme oli että sen voi pukea mekkojen, hameiden ja housujen kanssa. Ja halusimme siitä pitkän, jotta kaikki jäisi ”piiloon” liivin alle.

Bonitaa löytyy vielä koko L/XL, joka Gabilla on päällä. Bonita liiviä löytyy myös polvimittaisena baby bluena. 

 

Gabin valkoinen paitis on Venus paitis, jota löytyy valkoisena kokoa 38. Vaaleansinisenä paitista löytyy myös, se on verkkokaupassamme täällä. Valkoista paitista on tulossa lisää ja jos olet kiinnostunut, laita meiliä shop@dopp.fi

 

Hamepäivät 3/3; Rebecca ja Feast hame

Rebecca hame

Monessa viskoosihameessa on kuminauha vyötärö, kuten tässä Rebecca hameessakin on. Kuminauha on helpompi juuri tällaisessa materiaalissa kuin vyötärönauha ja vetoketju. Kuminauha on myös mukava eikä muutaman kilon painonvaihtelut haittaa. Rebecca hameessa on vasemman reiden päällä pieni fyrrykantti ja fyrrykantin alla on halkio, joka ylettyy hieman polven yläpuolelle.

Rebecca hameessa on vaaleansininen pohjaväri ja kuviot ovat tummansiniset, mutta mustiksikin niitä voisi luulla.

Gabilla on hameesta päällään koko 36. Hame joustaa vyötäröstä ja lantion kohdalla on reippaasti tilaa. Tämä hame sopii kaikille vartalotyypeille.

 

Rebecca hameen voi pukea myös juhlaan. Yhdistäisin hameeseen vaaleansinisen, valkoisen, tummansinisen tai mustan yläosan

 

Hamepäivät 3/3; Rebecca ja Feast hame

Klassisen tyylin ei tarvitse olla tylsää. Klassiseen tyyliin voi yhdistää myös jotain erilaista, kuten Eden paisley topin. Kuviollinen paita tekee asusta mielenkiintoisen. Varma valinta asuun olisi ollut nudet korkkarit, mutta miten kauniisti siniset mokka slingbackit nappaavatkaan paidasta juuri oikeat sävyt.

 

Hamepäivät 3/3; Rebecca ja Feast hame

Honor jakku

Honor jakku kuuluu samaan tuoteperheeseen Beck housujen ja tämän Feast hameen kanssa. Kaikkia näitä kolmea tuotetta on valmistettu myös mustina. Honor jakku on uusi jakkumalli, joka on tyköistuvan mallinen. Jakku ylettyy lantiolle. Jakku on rennohko ja nuorekas kuten koko tuoteperhe ja materiaali on kiva, koska se ei rypisty. Jakun päällistetyt napit ovat kauniit.

 • Honor jakku € 229,00

Minulla on jakusta päälläni koko 34. Jakku on timmi, mutta se vastaa normaalia kokoa. Tiedustelut/tilaukset shop@dopp.fi

 

Hamepäivät 3/3; Rebecca ja Feast hame

Feast hame

Feast hame on kynämallinen hame, jossa on vetoketju edessä ja sivutaskut. Hameessa on samanlainen etuosa kuin Beck housuissa eli hieman rento ja nuorekas. Taskut on tuotu hameen etupuolelle, jotta ne eivät aukea. Hame kapenee alaspäin ja takana on kävelyä helpottava halkio. Feast hameessa on loistava mitta, se ylettyy juuri polven alapuolelle.

Minulla on hameesta päälläni koko 34. Hameen mittataulukko löytyy verkkokaupastamme.

 

Hamepäivät 3/3; Rebecca ja Feast hame

Eden top

Eden paita on Doppwoman mallistomme kietaisupaita. Olemme pyrkineet kietaisutuotteissa siihen, että niiden alle ei välttämättä tarvitse pukea toppia alle. Kietaisupaidassa on pussihihat ja hihansuissa on kapeahko kantti.

Eden paitoja voi käyttää sekä kapeiden että leveiden hameiden kanssa, koska paita korostaa kauniisti vyötäröä ja se ei ole liian pitkä.

Minulla on Eden topista päälläni koko S. Eden toppia löytyy myös pinkki kiekura ja lila kukka.

 

Hamepäivät 3/3; Rebecca ja Feast hame

Hamepäivät 3/3; Rebecca ja Feast hame

Seuraava postaus tulee lauantaina:) Hauskaa Vappua! Palvelemme Doppshop verkkokaupassamme 24/7 ja vastaamme kysymyksiisi, jos tuumailet jotain 🙂

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme, toimitukset veloituksetta lähimpään postiin tai lähikauppasi postilokerikkoon

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Ihania hame postauksia. Olen aikaisemmin ollut enemmän mekko fani, mutta nyt on hameetkin alkanut mielyttää silmää.

  Gabin asu on niin tyylikkään tyyni. Kerrospukeutuminen on oiva valinta. Farkkutakki tuo asuun rentouden, liivi tyyylikkään viileyden, hame ja paita ovat niin kepeän iloiset ja Gabi säteilee. Ihana asu ja kaunis Gabi.

  Katan asu pisti kesken puutarha töiden pääni aivan sekaisin. Tyrmäävän virtaviivainen ja aistikas asu. Hame ja jakku klassiset. Kietaisupaita ja ne kengät iskivät taas silmääni. Koko kokonaisuus jää mietintämyssyyn muhimaan näin aluksi ja kenties kotiutetaan…
  Mietin eilisen ja tämän päivän jakun eroa…Kata varmaan valaisee, kun kysyn.

  Ihanaa Vappua, aurinkoa, iloista mieltä ja terveyttä kaikille Doppilaisille erityisesti Gabille ja Katan perheelle. Pieni kilistys illalla paikallaan ja lauantain postausta jo odottelen.

  • Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit:) kerrospukeutuminen on niin mageennäköistä, siinä on jotain mitä tarkastella kauemmin kuin pelkällä vilkaisulla. Ja itsekin tykkäsin kovasti asustani midimitta hameiden rinnalla. Onhan se niin, että klassisuus iskee aina. Kerron jakkujen erot eli eilinen Zella on rennompi ja pehmoisempi. Honor on tykympi ja slimmimpi. Siinä suurimmat erot. Ihanaa Vappua sinulle myös ja toivotaan hyvää keliä, että saisi ulkoilla ja rentoutua! Skål! kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *