Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hamepäivät 1/3; Clarissa ja Reema hameet

Hame päivät 1/3; Clarissa ja Reema hameet

Tänä keväänä ja kesänä löytyy mallistoistamme useita hameita. Ennen odotettua Mekkoviikkoa, pidämme ”Hamepäivät”, jonka aikana esittelemme kuusi erityylistä hametta. Olemme stailanneet hameita niin arkeen kuin työkäyttöön. Jotkut esittelemistämme hameista voi stailata myös juhlaan ja juhlavinkit stailauksiin kerron myös.

Reema on täydellinen arkihame ja taipuu myös työkäyttöön, vapaa-aikaan ja juhlakäyttöön

 

Hame päivät 1/3; Clarissa ja Reema hameet

Hame päivät 1/3; Clarissa ja Reema hameet

Clarissa hame

Clarissa hametta löytyy mustana. Minusta tällaisen klassisen käyttöhameen oikea väri on musta. Mustaan on helppo yhdistää yläosia ja erivärisiä kenkiä, se on pukeva alavartalolle ja se menee kesät ja talvet joko paljailla säärillä tai mustilla paksuilla sukkahousuilla.

Clarissa hameessa on kunnollinen vyötärönauha ja edessä olevat napit saa kokonaan auki. Hame on istuva lantiolle asti, jonka jälkeen se lähtee levenemään alaspäin. Hameen edessä on isohkot paikkataskut, hameen takana ei ole taskuja.

Gabilla on päällä hameesta koko 36. Hameen mittataulukko löytyy täältä.

 

Hame päivät 1/3; Clarissa ja Reema hameet

Cindie pellavapaita

Cindie paita on 100% pellavaa. Paidassa on suora malli ja se ylettyy lantiolle. Hihat voi kääräistä ja laittaa napeilla kiinni, joten paitaan saa rentoa fiilistä. Edessä on huomaamaton rintatasku.

Pidän Cindie paidasta, koska se ei ei ole hurjan pitkä, kuten pellavapaidoilla on tapana olla. Juuri tämän takia paidan voi pukea helposti myös hameen sisälle.

Cindie pellavapaitaa löytyy myös valkoisena täältä.

 

Hame päivät 1/3; Clarissa ja Reema hameet

Hame päivät 1/3; Clarissa ja Reema hameet

Minulle tuli mieleeni Clarissa hameesta ihana 80-luku. Muistan, että minulla oli silloin juuri tällaisia pidempiä hameita, missä oli napit edessä. Hameesta tuli sellainen flashback nuoruus vuosille, tuleeko sinulle?

 

Hame päivät 1/3; Clarissa ja Reema hameet

Marin neuletakki

Marin neuletakki on lyhyt ja siksi juuri se on täydellinen hameiden ja mekkojen kanssa. Juuri näiden kanssa on parempi että neuletakki on mahdollisimman lyhyt ja erityisesti silloin, jos hameen tai mekon alaosa levenee alaspäin. Näin vältytään tasapaksulta vaikutelmalta. Jos hame on kapea tai mekko on kapea lantiolta, voi neuletakki olla myös pidempi. Valkoinen on helppo väri yhdistää kaikkeen sen enempää miettimättä. Neuletakissa on syvä V kaula-aukko ja kaksi painonappia edessä.

 

Hame päivät 1/3; Clarissa ja Reema hameet

Meiltä löytyy vielä näitä mustia lenkkareita kaksi kokoa eli koot 4.5 ja 6 eli 37.5 ja 39. Näitä en voisi tarpeeksi kehua ja kuinka moni myös teistä on kehunut niitä:) Nämä ovat siis trendikkäät, super hyvät jalkaan ja mageet!

Lenkkareita löytyy vielä yhdet rosat, jotka löydät täältä. Itselläni tänä vuonna näistä lenkkareista on kummatkin…

 

Hame päivät 1/3; Clarissa ja Reema hameet

Hame päivät 1/3; Clarissa ja Reema hameet

Reema hame

Reema hameessa on malli, joka sopii kaikille vartalotyypeille. Reema hame vain vetäistään päälle ja siinä on leveä kuminauha resori vyötärönauhana. Hame on ilmava, kevyt ja se laskeutuu kauniisti. Hameessa on myös vuori. Hame liikahtelee kauniisti kävellessä. Stailasin Reeman työkäyttöön, mutta tennareilla, t-paidalla ja farkkutakilla Reemasta saa vapaa-ajan hameen, mutta siitä saa myös juhlahameen.

Juhlaan Reema hameeseen voi yhdistää mm.

Minulla on Reema hameesta päälläni koko 36 ja se on minulle sopiva. Vyötärö joustaa mukavasti, joten pienempikin olisi mahtunut, mutta tämä koko tuntui mukavammalta päällä.

Reema mekko vaaleansinisenä kiekurana löytyy täältä ja keltaisena kiekurana täältä.

 

Hame päivät 1/3; Clarissa ja Reema hameet

Kayde takki

Kayde takkia voisi sanoa myös sisätakiksi tai takkijakuksi, koska se on vuoreton ja kevyt. Se ylettyy polveen ja siinä on taskut sivuissa ja nauhakuja vyötäröllä. Kayde takkia voi käsitellä myös bleiserin tai pitkän neuletakin tavoin. Sen voi pukea tyylikkäästi juhlavampaan menoon, mutta farkkujen kanssa ja tennareiden kanssa myös vapaa-ajan menoon.

Minulla on takista päälläni koko 36.

 

Hame päivät 1/3; Clarissa ja Reema hameet

Rinda paita

Rinda paita on helppo paita. Helpoksi sen tekee helppohoitoinen materiaali eli ”pese ja pidä”, syvä ja kapea V-kaula-aukko, olkapäiden alle laskeutuvat holkkihihat, paidan pituus ja edessä oleva vekki. Ja vielä se, että paitaa voi käyttää päällä ja sisällä, riippuen alaosasta. Paita toimii yksistään, mutta se toimii myös neuletakkien ja jakkujen alla ympäri vuoden.

Rinda paitaa löytyy:

Minulla on paidasta päälläni koko 34. Minusta paita on reiluhkoa kokoa ja mittataulukko löytyykin jokaisen paidan kohdalta verkkokaupastamme.

 

Hame päivät 1/3; Clarissa ja Reema hameet

Reema hameeseen voi yhdistää vitivalkoisen ja luonnonvalkoisen värin, mikä on harvinaista. Hameesta löytyy vaaleansinisen lisäksi beigeä ja mustaa.

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme, toimitamme veloituksetta lähimpään postiin tai automaattiin.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. No mutta nyt on pakko kommentoida Kata myös sinun upeata olemusta. Miten paljon olet hoikistunut kuluneen talven aikana?? Vai mikä on nuorekkuutesi salaisuus? Näytätte siskoksilta.

  • Hei Kaija ja kiitos kommentistasi 🙂 Voi kiitos kohteliaasta viestistäsi 🙂 Häädietti on purrut sopivasti, mutta montaakaan kiloa en ole laihtunut. Minulta on moni kysynyt samaa ja sanoisi, että sokerin jättäminen pois on tehnyt ihosta erilaisen. Näin uskon, mutta en toki tiedä pitääkö se oikeasti paikkansa. Muuta en keksi. Ja pätkäpaastosta pidän eli syön klo. 12-20 välisenä aikana, niin turhat iltanapostelut jää pois. Muuten käyn jääkaapilla koko illan, kun kirjoitan blogia..Hauskaa Vappua, Kata

 2. Kuin Vappu menun alkupala kattaus oli Hame päivät 1/3. Ihana aloitus päivälle ja samalla esilämmittelyä tulevalle mekkoviikolle. Huokaus, miten ihania, käytännöllisiä, nostalgisia ja tyylikkäitä hameita. Olen sulaa vahaa.

  Reema hame kiekuroineen sopii todellakin vaikka minne. Ihanat yläosa suositukset Katalta. Tykkään juuri näistä vinkeistä ja ne on aina huolella mietitty.

  Clarissa hame aiheutti minulle flashbackin. Vieläkö niitä hameita löytyy mitä 80- luvulla rakastin? Harkintaan meni ja nuo taskut, napit ja helma saivat ihon ihastuksesta kananlihalle. Ihana!

  Cindie pellavapaidan sävy on lempeä kuin kesäpäivä. Marin neuletakki siinä päällä kuin vaniljajäätelö. Molemmissa hyvät mallit, sävyt ja materiaalit.

  Kayde takki kuin kameleontti, taipuu moneen menoon. Rento ja elegantti.
  Kuinka vain haluat?

  Rhinda paidan malli ilmavan kevyt kuin höyhen. Ihana päällä ja väreissä on missä valita. Spicy red, minulle, ehkäpä?

  Doppissa on kenkiä joka lähtöön. Valitettavasti nopeat syö hitaat. Näin on käynyt minunkin kohdallani, kun olen liikaa pohtinut. Opinpahan, että joskus pitää iskeä nopeasti kuin salama.

  Pakko sanoa, että postauksen kuvat Gabista ovat ihania. Hän säteilee ja ilo tarttui ruudun takaa itseeni. Kaunis, nuori ja määrätietoinen Gabi.

  Kata on aina niin aurinkoinen. Varmaan olet syntynytkin hymy huulilla? Kuvissa Katalla hameen helma heilahtaa, silmissä ilo pilkahtaa, askel näyttää kepeältä ja ajatuksissa jo uudet viritykset. Mitäköhän mielessä?

  Olette kyllä oikea tehoduo. Ilo lukea ja katsoa, mitä kaikkea saatte aikaan. Mitä naisenergiaa! Wau ja kiitos. Tästä päivästä tulee taas mahtava ansiostanne. Päivän postaus toi mukanaan energiaa, iloa ja valoa. Juuri sitä mitä me Doppilaiset tarvitsemme ja rakastamme.Bonuksena Katan ihania vaatevinkkejä miten yhdistellä mitäkin. Verkkokaupan käyttö mittaohjeitten kanssa on helppoa kuin heinän teko. Vahva suositus ja lämmöllä.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihana kommentti, kiitos:) Eikö ihana väri tämä spicy red? Sitä on tulossa lisää! Ja olet oikeassa, Gabin kuvat olivat ihania ja kuinka hänelle sopiikaan vaaleansininen väri. Hän ei sitä paljoa käytä, mutta kannattaisi käyttää. Ihanaa kun saamme ilahduttaa teitä postauksilla, teemme sen mielellämme. Mukavaa päivää ja työniloa! Terveisin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *