Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Jakkumainen paitis ja porkkana farkut

”Miten stailaat jakkumaisen paitiksen” video löytyy tämän postauksen lopusta. 

 

Vex jakkumaista paitista löytyy valkoinen ja vaaleansininen

 

Vex jakkumainen paitis on hieman pidempi takaa, helma on aavistuksen pyöristetty ja selässä on kaunis vekki.

 

Porkkana farkut

Porkkana farkuissa on

 • Korkea vyötärö, se ylettyy reippaasti navan päälle
 • Kaarrettu lantio ja kapeampi vyötärö eli loistavat farkut X- ja A-vartaloiselle naiselle
 • Polven kohdalla on tilaa, lahkeet kapenevat alaspäin
 • Lahkeet ovat käännettynä 28″ ja suorana 30″ pitkät
 • Takataskut ovat hieman korkeammalla, näet farkut takaa täältä
 • Edessä on V-leikkaus
 • Edessä on kaksi pienempää taskua ja kaksi normaalin kokoista taskua
 • Farkut ovat paksumpaa ja perinteisempää farkkukangasta, mutta niissä on stretchiä
 • Farkut vastaavat normaalia kokoa
 • Porkkana farkut € 99,95

Löydät videon porkkana farkuista Instagramin kohokohdista ”Asut”.

 

Jakkumainen paitis Vex

Vex on enemmän kuin tavallinen kauluspaita. Vex on 100% puuvillaa, siitä ei näy läpi ja puuvilla on hieman paksumpaa kangasta kuin normaalisti kauluspaidoissa. Kankaassa on ihana tuntu. Vex paitiksessa on jämäkkä kaulus ja hihansuissa on leveät kalvosimet, jotka käännetään. Kauluksessa on tuplanapit eli tämän johdosta kaulus nousee aavistuksen korkeammalle. Kaulus on pukeva. Malliltaan Vex on suora ja sen helma edestä on myös suora.

 

Tästä kuvasta näkee vielä Vex paitiksen takaosan

Minulla on Vex paitiksesta päälläni koko 34 eli suosittelen ottamaan paidasta oman koon. Mittataulukko löytyy DOPPshop verkkokaupastamme.

Stailausvideo löytyy tämän kuvan alapuolelta. Kaikki stailauksessa olevat tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

 

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Kata, olet stailauksen mestari! Videoitanne voi katsella ilolla: silmä lepää, hymy tarttuu huulille, vinkit tallentuu muistiin ja ei voi kun ihailla miten kauniita asuja ja idearikkaita vinkkejä jaat meille Kata.

  Paitikset olivat stylet. Tykkäsin paidan selkäosasta erityisesti. Miten monella tapaa paitiksen voikaan stailata! Iso kiitos vinkeistä.

  Porkkanafarkut toi muistoja mieleen. Nuorena tyttönä käytin paljon. Tosin postauksen porkkanafarkkujen taskut ovat erilaiset kuin nuoruudessani käyttämien farkkujen. Näiden farkkujen taskut ja väri vievät ne ihan next levelille eli ovat 2020 luvun farkut: Mageat!

  Mahti postaus ja iso kiitos.

  • Hei Jaana! ihanaa kun tykkäsit postauksesta 🙂 jep, ihan tuli nuoruus mieleen farkuista, paitsi että ne vielä vedettiin vyöllä tiukasti vyötärölle. Muistan elävästi ekat Levis farkut, niissä oli juuri samaa ideaa. Muistan, kun kävin ne ostamassa ja ne oli hurjan kalliit. Olin töissä kesän jäätelökioskilla ja tuhlasin kaikki palkkarahat vaatteisiin:) Olin silloin 14-vuotias 🙂 eli vatehullu jo silloin! Mukavaa viikonloppua, Kata