Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pallomekot ympärivuotiseen käyttöön

Pallomekko

Pallomekot, sininen ja beige ovat rentoja ja helppoja mekkoja. Ne eivät ole liian  juhlavia arkikäyttöön tai etätyömekoksi. Pallomekot ovat toimivat ympäri vuoden, talvella niiden alle tai päälle voi pukea poolon, neuleen, neuletakin, jakun tai vaarinpaidan. Kesällä mekko riittää paljaiden säärien kanssa.

 

Pallomekot

Pallomekot

Pallomekko Gosia; beige pallo

Gosia mekko on ihanan rento mekko, joka käy moneen menoon. Mekossa on kaulukset, napit tulevat vyötärölle saakka ja mekon edessä on hiuslaskokset. Vyötärö on hieman laskettu. Malliltaan mekko on suorahko eli se ei nappaa vartaloon kiinni. Mekko on saman levyinen rinnan- ja lasketun vyötärön sauman kohdalta. Mekon sivuissa on taskut.

Käy kurkkaamassa mustat Gaborin korkkarit 5 cm ja 7 cm korolla. Löydät ne Sale-osiosta täältä.

 

Pallomekot

Pallomekot

Yasmine neule nähtiin myös sunnuntain blogipostauksessa täällä. En vain malttanut olla pukematta neuletta myös pallomekon päälle, koska se sopii tähän asuun niin kivasti.

Pallomekon alle voi pukea myös mustan ohkaisen poolon.

 

Gaja pallopaidat

Gaja paidassa on V-kaula-aukko. Malliltaan paita on klassisen suora ja se sopii loistavasti juuri housujen ja hameiden päälle. Helma on hieman pyöristetty. Paita on helppo paita arkiseen menoon. Minulla on paidasta päällä koko 34.

Pallopaidasta löytyy myös Gauri kietaisupaita sinisenä.

 

Pallomekot

Pallomekko on ihanan pukeva kun sen alle pukee valkoisen poolopaidan

 

Pallomekot

Pallomekko Gosia, sininen pallo

Minulla on pallomekosta päälläni koko 34. Minusta mekko vastaa normaalia kokoa. Mutta kun mekko on viskoosia, niin kannattaa laskea, että se voi kutistua pesussa max. 5%.

Tiedäthän, että viskoosi kannattaa aina venytellä ja vedellä pesun jälkeen. Laita viskoosi tuotteet henkarille kuivumaan. Katso että sivusaumat ovat suorassa ja tuote roikkuu nätisti. Kun viskoosi tuote on kuivunut noin 90% niin silitä tuote. Kun viskoosi tuotteen silittää aavistuksen kosteana, se on helppo vielä venytellä samalla kun sitä silittää. Jos unohdat silityksen kun tuote on vielä kostea, niin laita silitysrautaan vettä ja silitä viskoosi höyryllä ja lisää siihen vettä silitysraudasta, jos on tarvetta.

 

Pallomekot

Gabilla ja minulla oli synttärit marraskuun lopussa. Juhlistimme perheen kesken synttäreitä lauantaina ja veimme meidän koko perheen reformer pilatekseen. Julia piti meille yksityistunnin ja hän oli koonnut tuntiin kivoja liikkeitä, joilla perheenjäsenet saivat tutustua lajiin. Ideamme sai paljon kehuja ja saa nähdä rupeavatko kenties miehetkin käymään reformer pilateksessa. Hyvää se tekisi kaikille, koska siinä lajissa tulee käytettyä sellaisia lihaksia, mitä ei käytä kuntosalilla. Me olemme Gabin kanssa harrastaneet reformer pilatesta reilun vuoden (aloitimme elokuussa 2019) ja tykkäämme todella kovaa kyseisestä lajista. Joka kerta joudun haastamaan itseni, joka kerta tärisen tunnin jälkeen kuin haavan lehti ja jokainen tunti on erilainen.

Teen treeneissä aina kaiken täysillä, enkä koskaan luovuta vaikka joskus tekisi mielikin. Olen niin tyytyväinen, että Gabi sai minut vedettyä mukaansa reformer pilatekseen. Käymme ainoastaan aamutunneilla, koska silloin koen olevani virkeämpi kuin iltaisin. Iltaisin myös minulla on näitä kirjoitushommia, niin iltatunneilla käyminen venyisi ihan liian myöhäiseksi.

 

Pallomekot

Kumpiko viehättää sinua, beige pallo vai sininen pallo?

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset