Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Yläosa ideoita midimittaiselle vekkihameelle

Yläosa ideoita midimittaiselle vekkihameelle

Yläosa ideoita kaivataan aina vekkihameille, eikö vain? Vekkihameet ovat viehättäviä ja naisellisia. Ne vaativat juuri oikeanlaisia yläosia, jotta kokonaisuudesta saadaan vartaloa imarteleva ja kaunis kokonaisuus.

Yläosa ideoita vekkihameelle on viisi. Kaikki tuotteet ovat kevään -21 mallistoistamme!

 

Yläosa ideoita midimittaiselle vekkihameelle

Sido paidan helma solmulle, jos et halua pukea sitä alaosan sisälle

 

Yläosa ideoita midimittaiselle vekkihameelle

Rosa on aivan ihana väri yhdistää kermaan ja mustaan. Aluksi mietin, onko se liian ”pliisu”, mutta ei se ole. Rosa Shot pusakka on yksi ehdoton suosikkini, koska se sopii kaikkeen ja tuo asuun pisteen iin päälle. Rosaa Shot pusakkaa ei löydy enään kuin koot XS ja XL, mutta jos haluat rosan pusakan, niin laita itse varauslistalle shop@dopp.fi, niin ilmoitamme sinulle helmikuussa kun saamme jakkua lisää.

Ps. Shot pusakkaa saapuu helmikuussa rosana, beigenä, tummansinisenä ja mustana

 

Yläosa ideoita 1/5

Kerma Harold paita on oiva käyttöpaita. Moni teistä muistaa viime kevään InWearin paidan, joka oli valekietaisu paita ja sitä löytyi meiltä useassa värissä. Noh, en muista paidan nimeä, mutta Harold paita on samaa materiaalia kun kietaisupaita oli. Materiaali on pehmoista, ihan kuin samettia ja se on ihanan tuntuinen iholla.

Harold paidassa on kiva kaula-aukko, joka on V-mallinen ja siinä on kaulukset. Hihat ovat pitkät ja hihansuissa on pienet halkiot. Malliltaan paita on suora ja helma on pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko S.

 

Yläosa ideoita midimittaiselle vekkihameelle

Ajattelin tätä asukokonaisuutta sellaiseen ”pikku menoon”. Pidin jalassani korkkarit, mustat paksut sukkahousut ja yläosaksi puin beigen neuleen. Musta samettinen hiuspanta kruunaa asun. Neule tekee asusta arkisemman kuin yläosa, joka on samaa materiaalia hameen kanssa.

 

Yläosa ideoita midimittaiselle vekkihameelle

Yläosa ideoita 2/5

Yasmine on kiva neule, se on loistava hameiden ja housujen kanssa. Neuleessa on leveä resori paidan helmassa ja hihansuissa. Olkasaumat on laskettu ja hihat ovat pussimaiset. Leveä resori on loistava neuleen helmassa, koska se sitoo vekkarin vekit kapeammaksi juuri lantion kohdalta.

Minulla on neuleesta päällä koko S.

 

Yläosa ideoita midimittaiselle vekkihameelle

Yläosa ideoita midimittaiselle vekkihameelle

Yläosa ideoita 3/5

Sievää Yasmine neuletta löytyy myös mustana, joka on tehokas väri ja se tuo asukokonaisuuteen syvyyttä. Tämän asun pukisin arkena töihin, mutta voisin pukea tämän myös vaikkapa kaupunki lomalle. Tästäkin asusta saa asun ”pikku menoon” kuten yllä olevastakin asusta, kun vaihtaa maiharit korkkareihin tai sirompiin nilkkureihin.

 

Yläosa ideoita midimittaiselle vekkihameelle

Gale vaarinpaita on Vo vekkariin kuin tehty. Eri materiaalit keskenään muodostavat mielenkiintoisen kombon. Täytyy todeta, että kerma ja musta ovat upeat värit yhdessä! Kerma on pehmoisempi ja hienostuneempi kaveri mustalle, kuin vitivalkoinen.

 

Yläosa ideoita midimittaiselle vekkihameelle

Yläosa ideoita midimittaiselle vekkihameelle

Minne matka ekana?

Muistelin Instagramin ja facebookin storyissä perjantaina, että olimme tasan kolme vuotta sitten mieheni kanssa Roomassa kun täytin 50-vuotta. Rakastuin Roomaan, sinne haluan vielä uudestaan. Mutta Roomaan en aio lähteä ensimmäisenä, kun seuraavan kerran pakkaan laukkuni ja lähden reissuun. Minä aion lähteä seuraavan kerran Espanjaan, jossa minun on ikävä uutta lomakotiamme. Ehdimme käydä siellä kaksi kertaa, ennen koronaa, viimeksi helmikuussa ja jätin sinne useita kesäjuttuja, joita olisin kaivannut viime kesänä Suomessa. En voinut kuvitellakaan, että seuraavasta kerrasta tulee vähintään vuosi, kun seuraavan kerran sinne lähdemme.

Mihin sinä aiot matkustaa, kun seuraavan kerran pakkaat laukkusi?

 

Yläosa ideoita 4/5

Oletko kaivannut vartalonmyötäistä neuletta? Moni nainen on, koska kaikki eivät pidä löysistä ja suorahkoista neuleista. Olenkin odottanut, koska tulisi taas istuvampia yläosia. Nyt löytyy paljon ns. normaalin mallisia yläosia eli hieman löysähköjä, mutta ei over size mallisia. Se onkin minusta hyvä asia, koska ne ovat yleensä pukevampia kuin super isot over size mallit.

Yuno neule on ribbineuletta eli se näyttää pöydällä kapealta, mutta kun sen pukee päällensä, se venyy. 90-luvulla oli paljon nimenomaan ribbineuleita ja ribbipooloja. Neuleessa on O-kaula-aukko, pitkät hihat, jopa ylipitkät ja söpöt vekit olkapäillä. Neuleen edessä on myös kaunis leikkaus.

Minulla on neuleesta päällä koko S.

 

Yläosa ideoita midimittaiselle vekkihameelle

”Ihanaa kun teillä on paljon vaaleita sävyjä” totesi asiakas liikkeessämme. Olen samaa mieltä. On tyypillistä, että talvella kaikki on mustaa, mutta tämä syksy ja alkutalvi on ollut erilainen. Me olemme haalineet vaaleita sävyjä mallistoista, kuten myös sinistä, vaaleansinistä ja pikkasen myös rosaa. Ruskea, konjakki ja beigen eri sävyt ovat olleet syksyn hittivärit ja kyllä ne vielä jatkuvatkin, sävyt vain hieman vaalenevat kun päästään ensi vuoden puolelle.

Eikö se pitäisikin olla niin, että talvella pimeään aikaan pukeudutaan vaaleisiin ja kirkkaisiin väreihin ja kesällä voi käyttää mielummin mustaa kuin talvella, koska muutenkin on niin valoista? Minusta logiikka on loistava, mutta käytäntö on erilainen. 

 

Yläosa ideoita 5/5

Vo hame sai kaverin Vo paidasta ja muuttui mekoksi! Tällä asulla menisi melkeinpä mihin vaan. Paita on kauluspaita mallinen ja sen yksityiskohtana toimivat sen hihat. Asu näyttää mekolta, koska samaa vekkiä kun hameessa, on myös paidan hihoissa. Loistavasti suunniteltu setti, jota voi käyttää yhdessä ja erikseen.

Vo hameessa on musta paksuhko kuminauha vyötärönauhana. Muistathan, että otat aina yhden koon pienemmän vekkareista, varsinkin joustava vyötäröisistä vekkareista, kuin normaalisti. Vekkareissa on yleensä paljon kangasta, joten ne näyttävät sievemmiltä päällä, kun kangasta ei ole liikaa vyötärön ja lantion ympärillä. Vekkarin mitat löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme.

 

Yläosa ideoita midimittaiselle vekkihameelle

Yläosa ideoita midimittaiselle vekkihameelle

Yläosa ideoita oli monta. Mikä ideoista oli eniten sinun mieleesi? 

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Arvonnan voitti ranurmi (insta nimellä) ja hänen ystävättärensä ja voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti. Paljon onnea voittajille!

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Mielenkiintoista oli taas nähdä kuinka monta erinäköistä kokonaisuutta samasta hameesta saa. Suosikkini oli Harold paita ja Shot pusakka asusteineen. Kata osaat olla kuvissa ihanan pirteä. Teidän kuvat piristävät ja innostavat aina.
  Jaanalle myös kiitos kommenteista, joita on hauska lukea.

  • Hei Lea! Ihanaa kun tykkäsit ja kiitos, iloisuus tulee ihan itsestään 🙂 Samat sanat, Jaanalla on hauskoja kommenteja! Ihanaa kun saamme piristää ja innostaa teitä ihania seuraajia. Mukavaa viikonloppua, Kata

 2. Hei. Yasmine ja Yuno paidat ovat ihania! Tuliskohan niitä joskus sinisinä? 😊

  • Hei Tuula! Eikö vain 🙂 ei ainakaan tällä haavaa, mutta katsotaan mitä muuta sieltä tulee sinisenä:) Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 3. Voi mikä mestari stylisti sinä Kata olet taikomaan aivan upeita kokonaisuuksia. Ihania, ihania asuja ja loistavia kuvia sekä mitkä poseraamiset rouvalla. Nämä voittaa Vogue lehden kuvat mennen tullen ja asut ovat nappivalintoja, ei komeroon vaan käyttöön. Kiitos taas teille tehopakkauksille: sinulle Kata ja kameranaiselle Gabille postauksista ja kauniista kuvista. Ihana, ihana piristys viikon päätteeksi.

  Tämä postaus oli pelastus, hyvä vinkittäjä, kun pähkäilin yksi päivä vekkareitani. Ajattelin laittaa ne talvilepoon, mutta ehei ne pääsevät etätyöpäivä asuksi tämän postauksen takia. Muutama yläosa harkitaan ja hankitaan Doppista nyt, niin helmat hulmuaa kotonakin etätöissä ja taukojumppana tanssitaan, että naapurikin saavat nauraa. Viimeksi taukotanssin parvekkeellamme ja vastapäisen talon vanhapari jorasi omalla parvekkeellaan. Piristi.

  Shot pusakkaa ei vielä ole. Rosa on söpö ja kaunis väri, mutta olen itse iskenyt silmäni tummansiniseen tai mustaan. Vierastan rosaa enkä oikein osaa kuvitella sitä itselleni, vaikka se onkin värinä todella unelman upea.

  Kiva, että neuleisiin löytyy vaihtoehtoja: on over size sekä vartalonmyötäisiä malleja, jokaiselle jotakin. Itse pidän tilanteen ja fiiliksen mukaan milloin mitäkin mallia päälläni.

  Puserot olivat kaikki ihania. Vaikea valita yksi ylitse muiden. Harold paidan väri ja pehmeys kiehtoi. Rypistyykö?
  Yasmine neuleen hihat ovat se mikä kiinnitti huomion, tykkään.
  Yuno neuleesta tykkäsin. Sen hihat on taatusti sopivan pitkät minun gorillakäsille. Vekit olkapäillä kiinnitti myös silmäni, joten tämäkö kotiutuu?
  Vaarinpaita on kiva, mutta en ole sitä kokeillut ja onkohan mun juttu?

  Vo paitis on upea jo yksin, mutta Vo hameeseen yhdistettynä mitä kaunein kokanaisuus. Mieheni ehdoton suosikki.

  Pakko laittaa kysely mikä näistä sopisi vekkariini. Kata, jos kuka sen tietää..

  Jos jonnekin matkalle uskalletaan lähteä korona ajan jälkeen, niin ehdottamasti Roomaan. Löhdetäisiin kaksin mieheni kanssa, koska siellä kävimme ensi kerran kaksin v.98 ja ihastuttiin paikkaan. Seuraavana vuonna meitä olikin jo kolme perheessä, kun tuli perheenlisäystä. Roomassa on ajan tuomaa taikaa ja sielu lepää siellä.

  Onnea arvonnan voittaneelle ja hänen ystävälleen. Löydätte taatusti laatu vaatteita, ammattitaitoista, iloista ja ystävällistä palvelua sekä mukaan kotiin viemiseksi vielä aimo annos energiaa ja hyvää fiilistä mikä tarttuu mukaan Doppista, Katasta& Gabista sekä Doppin enkelimyyjistä. Onnea, onnea ja ihanaa shoppaustuokiota ja toivottavasti saadaan siitä postaus?

  Nyt sateeseen aamulenkille, ei haittaa, kun päivä alkoi näin ihanalla postauksella. Iso kiitos.

  • Hei Jaana! Voi kiitos 🙂 Neuleet ja paidat ovat kivoja, helppoja arkipaitoja. Yuno neule on ihana ja minustakin sen yli pitkät hihat ovat yli ihanat 🙂 rakastan, kun saan vetää hihat pitkäksi käsien päälle. Minusta sinulle sopisi vaarinpaita juuri farkkujen kanssa, mutta myös hameiden kanssa. Rooma oli siis niin ihana ja vaikuttava. Itsekin haluan sinne uudestaan ja olen sanonut lapsillekin, että sielä heidän pitää joskus käydä. Varmasti saadaan tehdä voittajista pieni postaus, saa nähdä koska saamme heidät vierailulle Helsinkiin. Ihanaa kun tykkäsit postauksesta! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata