Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan ja Gabin joululahjavinkit osa 1.

Seuraavan muutaman päivän aikana annamme teille vinkkejä mitä hankkia joululahjaksi läheiselle tai mitä toivoa lahjaksi läheiseltä.

Teimme oman kategorian Joululahjaideoille DOPPshop verkkokauppaamme. Löydät joululahjaideat täältä mm. nämä ihanat kotoiluvatteet ja tossut, mitkä meillä on Gabin kanssa päällä.

 

Katso video ”Katan ja Gabin joululahjavinkeistä”

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Kaikki lahjat oli superihania, tosi kiva jouluinen video! 🎍

  • Hei Marja ja ihana kuulla, että tykkäsit 🙂 Mukavaa joulun odotusta, kata

 2. Ihana video ja erityisesti PBOn collegemekko, harmi ettei ole kun mustana, näytän mustassa ihan haamulta….

  • Hei Maarit! Kiitos kun tykkäsit 🙂 Juu, ei ollut kuin tämä musta tällä hetkellä. Ihanaa joulun odotusta, Kata

 3. Super kiva video ja ihanat vinkit! Kiitos, mukavaa joulunodotusta.

  • Hei Minna ja kiitos:) Ihanaa kun tykkäsit! Mukavaa joulun odotusta, kata

 4. Ihana, ihana joululahjavinkki video! Video täynnä hyviä vinkkejä ja mikä parasta tuotteet saa tilattua helposti Doppin verkkokaupasta ja tilaukset tulevat ajatusta nopeammin perille.
  Suosittelen lämmöllä.

  Te tehokaksikko jaksatte ilahduttaa meitä Doppilaisia aina hymy huulilla. Ilonne ja positiivisyytenne tarttuu näinkin blogin ja videon välityksellä. Oi miten kaipaankin sitä live tunnelmaa mikä Doppissa on. Kunhan korona kuihtuisi pois, niin meitsi Doppiin pujahtaisi. Onneksi verkkokauppanne toimii kuin unelma. Ihanaa joulun odotusta teille ja pysykää terveinä.

  • Hei Jaana 🙂 Ihanaa, kun tykkäsit videosta! Jep, toimitamme nopeasti ja postikin on kulkenut sukkelaan, kiitos siitä postille! Video muuten asetti hieman haasteita, kun jade koira oli ihan villillä päällä 🙂 Kuusikin meinasi kaatua kun se hyppi ja pomppi ja yritti syödä kuusta. valora sen sijaan pötkötti joulupanta kaulassa lepotuolissa 🙂 Mukavaa joulun odotusta, kata