Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan ja Gabin joululahjavinkit osa 2.

Toinen lahjavinkkimme on lahjakortti! lahjakortti on helppo ostaa ja se on kiva saada. On ihana päästä itse valitsemaan jotain ihanaa itselle, juuri sellaista mille on varmasti käyttöä.

Lahjakortin voi käydä ostamassa liikkeessämme tai tilata sen verkosta osoitteella shop@dopp.fi tai soittamalla/tekstaamalla numeroon 040-195 2113. Toimitamme lahjakortin sähköisesti tai kirjeenä antamaasi osoitteeseen.

Lahjakortti on voimassa vuoden, mutta pidennämme toki aikaa tarpeen vaatiessa. Lahjakortin voi käyttää osissa eli summaa ei tarvitse käyttää kerralla. Lahjakortit toimivat liikkeessämme ja DOPPshop verkkokaupassamme.

Katso alla oleva video 🙂

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Oiiiiiii!!!! Uudet Doppwoman mekot ? 😃 löytyykö Vihreää ? Sivustokin tupsahti esiin uusiutuneena. Onpa tyylikäs sivusto😃. Hienoja lahjavinkkejä. On kuin joulukalenterin luukun avaisi aamulla. Mahtavaa! Mukavaa päivää! 💚

    • Hei Maarit! Eikö ihania mekkoja! ihanaa,kun ne jo tunnistetaan 🙂 Nyt ei ole vihreää, mutta lupaan 99% varmuudella vihreää helmikuulle 🙂 Kiitos, ihanaa kun tykkäät sivuista. Vielä pientä viilausta, niin sitten ovat valmiit. Mukavaa loppuviikkoa, Kata

      • Juu, tunnistetaan ❤️Ihanaa! Tuskin maltan odottaa👏. Katsotaan, mitä teidän ajatushautomoista tupsahtaa ja sopiiko malli minun vartalolleni. Nyt odottelen sitten postausta tästä uudesta mallistosta. Mikä siinä oikein on, että se vihreä niin minua kiehtoo 🤔💚. Pidän kyllä muistakin väreistä, kuten tiedät.

        • Hei Maarit! ISO KIITOS pehmoisesta paketista, josta paljastui ihanat itsekutomasi villasukat ja suklaapatukka 🙂 Luin myös korttisi ja lupaan relata joulun aikana ja ottaa rennosti 🙂 Kiitos kun ajattelit minua :))) Virtuaali halaus ja ihanaa joulun odotusta, Kata