Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Yläosia erilaisille housuille ja video

Yläosia erilaisille housuille ja video

Stailasimme erilaisia yläosia hieman juhlavimmille housuille, mutta myös farkuille. Mietimme Gabin kanssa, että kaikki eivät halua pukea päällensä mekkoa nyt kevään ja tulevan kesän menoihin. Siksi on oltava mekoille vaihtoehtoja ja niitä löytyy. Itselleni on aina tärkeätä se, että menon jälkeen asun voi ottaa huoletta arkikäyttöön. Siksi halusimme kuvata ja videoida yläosat myös farkkujen kanssa.

 

Yläosia erilaisille housuille ja video

Yläosia erilaisille housuille ja video

Asu 1. Oranssi kukkapaita ja luonnonvalkoiset Birdie housut

 

Yläosia erilaisille housuille ja video

Asu 2. Oranssi kukkapaita ja Dream Chic keskisininen 

 

Yläosia erilaisille housuille ja video

Oranssi kukkapaita

Kukkapaidassa on ihanat kesän värit. Minusta oranssi ja vaaleansininen ovat loistavat värit yhdessä! Paidassa on kuminauha kauluksessa eli sen voi pitää kuten minulla on tai sen voi vetäistä olkapäiden alle, off shoulder tyylisesti. Hihat ovat läpikuultavat ja hihansuissa on kuminauha ja pieni fyrrykantti. Paita on malliltaan aavistuksen alaspäin levenevä ja se ylettyy juuri haarasauman kohtaan/alle. Paidan edessä ja takana on vuori, joka on pehmoista viskoosi elastania.

Minulla on paidasta päälläni koko 34. Paidan mittataulukko löytyy täältä.

 

Dream Chic keskisininen

Jalassani minulla on Dream Chic farkut.Farkkujen väri on klassinen keskisininen, joka on helppo yhdistää moneen yläosaan. Juuri tämä pesu käy ympäri vuoden, se ei ole liian vaalea eikä liian tumma. Pituushan näissä nilkkafarkuissa on 27″ eli se ylettyy itselleni juuri nilkkaluun kohdalle, kun farkun koko on 32″ ja olen 163 cm pitkä.

 

Yläosia erilaisille housuille ja video

Asu 3. Eden top ja Caidana housut

 

Yläosia erilaisille housuille ja video

Eden top

Eden top on loistava toppi, kun haluaa tuoda vyötärön esille. Juuri tällaisissa leveälahkeisissa housuissa yläosan tulee olla istuva. Jos yläosa on on suoran mallinen ja liian pitkä lantiolle, näyttää vartalo helposti laatikolta. Mutta jos yläosa on tarpeeksi pitkä, se toimii. Siitä esimerkki alimmissa kuvissa.

Eden topissa on kauniit pussihihat, se istuu loistavasti rinnan kohdalta ja saa vartalon näyttämään sopusuhtaiselta. Topin pohjavärinä on ihan hailakka luonnonvalkoinen ja rosa, joka ei välttämättä kuvissa tule esille. Mutta se väri nappaa kauniisti housujen sävyn.

Minulla on Eden topista päälläni koko S.

 

Yläosia erilaisille housuille ja video

Yläosia erilaisille housuille ja video

Asu 4. Eden top ja Dream Chic mustat nilkkafarkut

Arkeen Eden top yhdistetään mustien Dream Chic nilkkafarkkujen kanssa. Jalkaan puetaan reippaat ja loistavat jalkaan olevat mustat lenkkarit.

Eden topista löytyy myös ripaus mustaa kukkien reunoilta. Tämä on minun yksi lemppari asuistani.

 

Yläosia erilaisille housuille ja video

Asu 5. Reema paitis ja Birdie housut

 

Yläosia erilaisille housuille ja video

Birdie housut

Birdie housut istuvat hyvin ja ne ovat mukavat päällä, pehmoiset ja joustavat. Housujen vyötärö ylettyy hyvin vartalon keskikohtaan. Sivuissa on taskut, jotka eivät pullota eivätkä aukea. Housujen reisi osa on timmi ja lahje levenee alaspäin. Housut loppuvat nilkkaluun kohdalle. Edessä on prässit, jotka saa pois silittämällä. Housujen takana on viirutaskut, jotka näkyvät videolla.

Housut soveltuvat arkihousuiksi, mutta hyvin ne taipuvat sopivilla kengillä myös juhlaan. Minulla on housuista päälläni koko 34. Housut vastaavat normaalia kokoa.

ps. Alaspäin levenevät lahkeet ovat edulliset lantion kohdalta

 

Yläosia erilaisille housuille ja video

Asu 6. Reema paitis ja Dream Chic nilkkafarkut

 

Näitte yllä olevissa kuvissa Dream Chic nilkkafarkut keskisinisinä ja mustina. Tässä minulla on päälläni samat farkut mutta valkoisina. Jalassani minulla on mustat Gerta tennarit, jotka ovat niin pehmoiset ja mukavat. Pidän niistä, kun ne ”rullaavat” minua eteenpäin. Tennareissa tulee mukana nämä söpöt mustavalkoiset ruutunauhat ja yksiväriset mustat nauhat.

 

Yläosia erilaisille housuille ja video

Reema paita

Oletko laiska silittämään? Myönnän heti, että minä olen. Minulla voi seistä paidat useita päiviä (lue viikkoja) käyttämättä, jos ne pitää pesun jälkeen silittää. Valitsen aina päälleni henkarilta paidan, jonka voi pukea heti päälleni, eikä se kaipaa silitystä. Joskus kun mieheni paitaa pitää silittää, niin ähisen ja puhisen koska niin vaikealta se homma tuntuu. Miksi ihmeessä silittäminen nykyään on niin raskasta ja vaikeaa, kun ennen silitin mielelläni kaikki vaatteet, myös lasten alusvaatteet, mutta en sukkia. Onko tämä kärsimättömyys ja nopeatempoisuus elämässä vaikuttanut myös silittämiseen? #kaikkipitääollanyttälläsekunnillavalmistajayhtäänenteemitäänylimääräistäkunnytonkiire

Miten sinun silittäminen, onko se sinusta kivaa vai pakko pullaa?

Reema paitaa ei tarvitse pesun jälkeen silittää. Siksi varmasti olenkin käyttänyt omaa Reemaani niin paljon. Pesen sen ja laitan henkarille kuivumaan ja se kuivuu parissa tunnissa. Reema paitistä löytyy keltaisen lisäksi vaaleansininen. Minulla on paidasta päälläni koko 34. Pidän sitä suht reiluna mallina.

 

Yläosia erilaisille housuille ja video

Asu 7. Pystyraitanen takkimekko ja Caidana housut

 

Yläosia erilaisille housuille ja video

Caidana housut

Leveät housut voi pukea jalkaansa koska vain, ne eivät ole sidottu mihinkään trendiin. Ihailen aina toisten päällä leveitä housuja, mutta itse olen ollut arka käyttämään niitä. Ehkä se on johtunut siitä, että lahkeet ovat aina itselleni liian pitkät eli ne tulee joko lyhentää tai jalkaan tulee pukea korkkarit. Mutta saavathan ne jalat upeasti extra mittaa tällaisista housuista ja korkkareista! Sitä en yhtään väheksy vaan päinvastoin, tuuletan asialle.

Caidana housut tulevat navan kohtaan/yläpuolelle. Housujen sivussa on vetoketju eli etuosa on tyylikäs ja juuri siksi Caidana housut soveltuvatkin juhlahousuiksi. Sivuissa on taskut. Minulla on housuista päälläni koko 34.

Vinkki: Vaaleat housut ovat vaativammat alusvaatteiden suhteen kuin tummat housut. Vaaleiden housujen alle ei voi pukea mustia alusvaatteita vaan niiden tulee olla ihonväriset tai hailakan rosat. Myös vitivalkoiset alusvaatteet näkyvät vaalean läpi. Jos tuntuu siltä että housujen läpi näkyy muhkuroita, niin pue housujen alle seitin ohkaiset sukkahousut. Sukkahousut silottavat ihon yhdellä taikaiskulla. Itselläni on näiden housujen alla 5 den super ohkaiset sukkikset, jotka eivät ole hiostavat mutta saavat myös olon tuntumaan mukavammalta varsinkin pepun kohdalta. Älä pue alle masukkaa litistäviä sukkahousuja, joissa tuki alkaa jo reidestä. Kiristävä tuki voi näkyä vaaleiden housujen läpi juuri reiden kohdalta. Saamme lisää 5 den sukkahousuja viimeistään toukokuun viimeisellä viikolla.

 

Yläosia erilaisille housuille ja video

Pystyraitanen takkimekko

Pystyraitanen takkimekko on ajaton ja rento. Takkimekko on viskoosia ja siinä on vuori edessä ja takana, mutta ei hihoissa. Koska vuori on neulottu takkimekkoon kiinni, se ei ole vuorimekko, niin takkimekkoa voi käyttää myös auki. Takkimekossa on kauluspaita yläosa vale kietaisutaskuilla, puolipitkät hihat ja vyötäröllä on kantti, jonka kangas on neulottu vaakatasoon. Takkimekon vyötäröllä on muutama vekki, jotta siinä on tilaa lantiolle, vaikka malliltaan takkimekko on kapea.

Minulla on takkimekosta päällä koko 36. Mittataulukko löytyy verkkokaupastamme. Ja sieltä näkee, miltä takkimekko näyttää myös mekkona.

 

Yläosia erilaisille housuille ja video

Asu 8. Raitainen takkimekko, Margit toppi ja  Dream Chic keskisininen

Margit toppi

Margit toppi on loistava toppi arkeen ja juhlaan. Topin etuosa on ohutta sifonkimaista kangasta ja topin vuori ja takaosa ovat viskoosi elastania. Topin edessä miehustassa on pieni aukko. Toppi on loistavan pituinen. Minulla on päällä Margit topista koko 36.

 • Margit toppi € 45,99 valkoinen ja oranssi

 

Yläosia erilaisille housuille ja video

Mikä on sinun suosikkiasusi näistä kahdeksasta asukokonaisuudesta?

Löydät asuvideon näistä asukokonaisuuksista Insta TV:stä TÄÄLTÄ ja Facebookista TÄÄLTÄ.

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Palvelemme ma-pe 12-17 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin ma-su.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  • Hei Eilamari ja kiitos kommentistasi 🙂 Eikö vain, raikas ja klassinen! Mukavaa viikkoa, kata

 1. Wau, tykkään niin vietävästi Katan postauksista. Vinkkejä satelee miten voi yhdistellä, mikä sopii minkälaiselle vartalolle sekä lisäksi ne pikkuniksit kuten ohuet sukkahousut vaaleitten housujen alle. Kokeiluun menee…

  Raikaitta värejä, hempeitä kuvoita, klassista vaaleata sekä sinistä raitaa ja basic farkkuja. Kengät sen kuin vaihtuu, tyyli muuntuu arjesta juhlaan.

  Toden totta kaikki eivät ole todellakaan mekko ihmisiä. Huoh, kotona 20-vuotias pitkähiuksinen punatukkainen tyttäreni ei kestä ajatustakaan mekoista. Sporttinen kun on, niin housuja ja haalareita rakastaa. Ehkäpä sekin muuttuu joskus.

  Pystyraitainen paitamekko muuntautuu ihan mihin tahansa, mutta se silitys. Hermot koetuksella, kun ajattelenkin silitysrautaa. Tyttäremme ollesssa vauva oli silitys lempipuuhaani. Niin se aika muuttaa meitä, että nyt on elämä hektistä ja kiire vaivaa koko ajan. Vai vaivaako?

  Reema paita on kummitellut unissani, joten se menee kyllä kokeiluun Doppin vierailulla. Helppo kun vielä on, niin tykkään taatusti.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihana kuulla, että postaukset ovat mieluisia 🙂 Jep. vinkkejä kerron tosi mielelläni! Minusta on mahtavaa, jos niistä on apua! Totta, kaikki eivät halua mekkoa niin silloin tulee olla muita vaihtoehtoja. Pystyraitainen raitamekko kyllä kaipaa taas silitystä pesun jälkeen, sille ei oikein mitään mahda. En tiedä, vaikea juttu tuo silittäminen…pitäisi ehkä kantaa silityslauta olohuoneeseen telkkarin eteen, niin vois tehdä sitä samalla kun katsoo töllöä. Vaikka sitäkään ei tule enään katsottua, kun tarjonta on aika suppeaa. Reema paita voisi olla sinun, se ei tosiaan silitystä kaipaa :)) Mukavaa viikkoa, kata

 2. Pidän niin teidän asuvideoista, kiitos niistä! Tämän postauksen asuista ensimmäinen on suosikkini, ja laitoinkin siitä tilauksen teille? ihastuin kuosiin ja väreihin jo aiemmin kun näin saman kuosin lyhythihaisena teidän myymälävideossa, mutta tämä hihallinen versio on vieläkin kauniimpi. Tässä on niin hyvät värit että saan sen hyvin sopimaan jo olemassaoleviin vaatteisiini.
  Kiitokset myös mekkoviikosta! Kävin eilisen postauksen linkin myötä myös teidän japanin reissukuvissa, ihastelin viimevuoden wild flower kuosia, se tuli niin oikeuksiinsa noissa kuvissa. Tuli myös mieleeni olisiko Olivia-kietaisuhametta tulossa täksi kesäksi? Aurinkoista sunnuntaita (ainakin vielä aurinko paistaa…)

  • Hei Minna ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun pidät videoista, kiitos! Oranssi kukkapaita on kerrassaan ihana, sen värit ovat ihan loistavat, samoin malli. Kiva kun mekkoviikko oli mieluisa ja tosiaan vuosi sitten olimme olleet Japanissa. Ihana maa! Kietaisuhametta ei tänä kesänä tule, valitettavasti. Mutta uudet jutut tulevatkin jo heinäkuussa:) Aurinkoista viikkoa sinulle, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.