Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Barnaby mekkona ja tunikana

Barnaby mekkona ja tunikana

Barnaby saapui meille eilen ja se oli ihan pakko kuvata samantien, koska ihastuin sen väriin ja malliin. Tämä on juuri sellainen kiva kesävaate, jonka voi pukea mekkona, jos ulkona on lämmin tai sen alle voi pukea farkut, jos ilma on viileä.

Barnaby on vaatteena sellainen, jota on helppo käyttää kulmakivenä kerrospukeutumisessa

 

Barnaby mekkona ja tunikana

Barnany mekkona

Barnaby on kuin pitkä paituli. Mietin hetken, onko se liian lyhyt mekkona mutta kun vedin koon 34 päälleni, niin pituuden kanssa ei ole huolta. Barnaby on malliltaan ihan suora. Siinä on V-kaula-aukko ja hihat ovat jälleen kerran loistavan mittaiset. Oletko huomannut, että nyt on yläosissa ja mekoissa paljon hihanmittaa, joka loppuu kyynärpään kohdalle? Minusta se mitta on loistava, koska se peittää käsivarret ja se on loistava mitta juuri arkeen ja töihin. Hihalliset mekot ja paidat ovat tyylikkäämpiä töissä kuin hihattomat. Eikä hihallinen kaipaa mitään päällensä, se kelpaa yksistään.

Barnabyn hihansuissa on leveä kantti, jonka näissä kuvissa nostin hieman ylemmäs, niin hihoista tuli pussimaiset

Minulla on mekosta päälläni koko 34.

 

Barnaby mekkona ja tunikana

Barnaby mekkona ja tunikana

Lucy rotsi sinisenä sopii mekon päälle kuin nenä päähän, koska mekossa on täsmälleen samaa sinistä kuin rotsissa. Lucy rotsi on ollut todella suosittu ja sitä löytyy meiltä vielä seuraavat värit ja seuraavat koot.

Sininen koot 36 ja 40
Musta koko 38
Rosa koko 42 ja 44

Eli kaikki koot löytyvät mutta eri väreinä, paitsi koko 34 on kokonaan loppu.

Huomaatko, kuinka valkoiset Great tennarit sopivat hauskasti mekkoon, kun tennareissa on takana kantapään kohdalla pieni palkki vaaleansinistä ja tennareiden pohja on myös vaaleansininen?

 

Barnaby mekkona ja tunikana

Barnaby mekkona ja tunikana

Barney tunikana

Puin tunikan alle valkoiset Dream Chic nilkka farkut. Valkoiset farkut ja valkoiset tennarit raikastavat asua, vaikka tunika on raikas itsessäänkin. Puin tunikan päälle vielä meidän oman Doppwoman merinovilla liivin. Pitkät ja hoikat liivit sekä neuletakit sopivat löysien tuotteiden päälle, koska ne sitovat tuotteen eli ne vetävät alla olevan tuotteen pienemmäksi. Juuri liivit ovat käteviä kesällä, koska niissä ei ole liian kuuma, ne ovat pukevia ja ne on helppo kääräistä kassiin, jos liiviä ei halua pitää päällä.

Jos Dream Chic valkoisista farkuista on kokosi loppu, niin saamme niitä lisää ensi viikolla eli viikolla 22. Varaukset shop@dopp.fi

 

Barnaby mekkona ja tunikana

Valkoinen Elna farkkutakki vielä kruunasi lopuksi kerrospukeutumisen. Sanoisin, että tässä on kiva ja käytännöllinen kesäasu. Kaikkia tuotteita voi pitää yhdessä, mutta myös erikseen.

 

 • Valkoinen Elna farkkutakki on helppo yhdistää mihin vaan!
 • Valkoiset Great tennarit käyvät mihin asuun tahansa!
 • Valkoisiin Dream Chic nilkkafarkkuihin käy kaikki yläosat, värillä ei ole väliä
 • Vaaleansinisen Lily liivin voi pukea mekkojen, hameiden ja housujen kanssa!
 • Barneytä voi käyttää yksistään tai sen alle voi pukea valkoiset, farkun väriset, kamelin väriset sekä tummansiniset farkut tai housut

Barnaby mekon kukissa on konjakin ruskeaa, valkoista ja sinistä

 

Barnaby mekkona ja tunikana

Olisiko tämä sinun kesälookkisi?

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 12-17 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin ma-su.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Ihanan kesäinen mekko kuin poutapilvi sinitaivaalla. Rento ja muunneltavissa lämpötilan mukaan.

  Lucy rotsi on helppo eikä taatusti paina paljoa eikä rypisty. Tennarit ovat jalkojen pelastajat ja nykyään niitä löytyy kyllä vaikka missä väreissä. Valkoiset tennarit ovat kesällä suosikkini.

  Neuleliivit ovat palanneet niin lyhyenä kuin pitkänä. Lämmittävät ja tuovat asuun uuden vivahteen. Tuleeko niitä Doppwomanin syys- tai talvimallistoon myös? Lämmittäisi mukavasti syksyllä sekä talvella.

  Farkkutakki on niin pop nyt. Syrjäyttää kohta jakut. Onneksi ei ole enää niitä peltimäisiä farkkutakkeja.
  Jatkuukohan niiden suosio syksylläkin?

  Postaukset piristää päiviä ja kyllä se kesäkin sieltä tulee, koronakin kaikkoaa ja normi arki palaa. Toivotaan, uskotaan, niin tapahtuu.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Jep, asu on juuri muunneltavissa sään mukaan ,kätevää:) Kyllä tulee liivejä myös syksyksi. Liivit ovat helppoja ja pukevia. Ne tuovat asuun kivaa särmää. Farkkutakit ovat yleensä se kevään juttu, syksyllä vaihdetaan jo hieman paksumpaan:) Ihanaa aurinkoista päivää, kata

 2. Hei onko lily neuleliivistä isompi koko loppu,kun tilattaessa ei saa valittua kokoa?

  • Hei Aila! Kiitos kysymysksestäsi. valitettavasti on loppu. Mukavaa viikkoa, kata