Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Betsy mekko kolmella eri tapaa ja video

Betsy mekko kolmella eri tapaa ja video

Betsy mekko on meidän Doppwoman mallistomme mekko. Stailasimme mekon kolmella eri tavalla. Kaksi stailausta on arkisia stailauksia ja viimeinen on juhlavampi stailaus. Haluan näyttää miten monella eri tavalla mekkoja voi pukea. Haluan herätellä sinua miettimään, että mekko ei ole suinkaan ”menovaate” vaan ihan arkipäivän vaate.

Kun mekko on helppohoitoinen eli peset sen pesukoneessa, laitat henkarille kuivumaan ja puet sen aamulla päällesi, niin kynnys mekon käyttämiseen arjessa on helppo

Löydät stailausvideon Insta TV:stä TÄÄLTÄ ja Facebookista TÄÄLTÄ.

 

Betsy mekko kolmella eri tapaa ja video

Betsy

Betsy mekossa on V-kaula-aukko. Hihat ovat puolipitkät. Mekon sivuissa on vekit, hameosa on kapea ja ylettyy juuri polven alle. Vekkien tarkoitus on häivyttää vartalon keskikohtaa. Selkäosasta mekko istuu vartalonmyötäisesti.

 

Betsy mekko kolmella eri tapaa ja video

Betsy mekko kolmella eri tapaa ja video

Minulla on Betsy mekosta päälläni koko S, joka vastaa kokoa 36. Mekkoa löytyy koot XS-XXL eli 34-44.

 

Betsy mekko kolmella eri tapaa ja video

Betsy mekko kolmella eri tapaa ja video

Cammas pellavatakki

Puimme mekon päälle pellavaneuletakin, koska halusimme mekkoon ”rentoa kesäloma fiilistä”. Minulla oli visiona, että tällä asulla voisi lähteä kesälomalla kaupungille shoppailemaan ja lounaalle. Juuri tämä pellavaneuletakki antaa mekolle halutun kesäloma fiiliksen. Cammas pellavaneuletakissa on laskettu hiha, joka ylettyy ranteen yläpuolelle. Neuletakki on malliltaan suora ja siinä ei ole nappeja eikä taskuja.

 

Betsy mekko kolmella eri tapaa ja video

Puin pellavaneuletakin päälle leveän vyön jolla neuleen saa helposti ”sidottu” päällensä. Katso myös kuvat pellavaneuletakista ja topista/liivistä, jotka muodostavat kauniin ja tyylikkään twinsetin. Löydät kuvat asusta täältä.

Minulla on päälläni Cammas pellavaneuletakista koko XS eli Cammas on reiluhkoa kokoa.

 

Betsy mekko kolmella eri tapaa ja video

Brielle farkkutakki

Farkkutakki on sellainen takki, jonka voi pukea mihinkä vain. Itseäni välillä naurattaa, kun mietimme Gabin kanssa stailauksia, niin jokaiseen asuun voisi pukea farkkutakin päälle. Joko sinisen tai valkoisen.

Minulla on farkkutakista päälläni koko 34. Farkkutakki on reiluhkoa kokoa ja se joustaa. Se on myös pehmoista farkkua, joten se on mukava päällä. Sen alle ei ole hankalaa pukea neuletakkia yms. eli se soveltuu loistavasti myös kerrospukeutumiseen.

 

Betsy mekko kolmella eri tapaa ja video

Betsy mekko kolmella eri tapaa ja video

Betsy mekko kolmella eri tapaa ja video

Betty neuletakki

Tämän asukokonaisuuden mietimme työasuksi. Betsy mekon päälle puimme Betty neuletakin, joka on eleetön ja yksinkertainen. Minulla on jalassani valkoiset tennarit, mutta jos tennarit eivät sovellu töihin, niin mekon kanssa voi vaihtoehtoisesti pukea mm. Beige Slingbackit, Ballerinat, Heidi korkkarit, Harmonie slingbackit tai Gladys avokkaat.

 

Betsy mekko kolmella eri tapaa ja video

Betsy mekko kolmella eri tapaa ja video

Zella jakku

Oih, tämä asu on söpö ja super naisellinen. Kiedoin pitkän 140 cm helmikaulanauhan kolminkertaisesti kaulani ympärille. Se asettautuu kauniisti paljaalle iholle decoltelle. Valkoinen jakku tuo asuun tyylikkyyttä. Valkoisen jakun voi pukea myös töihin, asiakastapaamisessa jakku toimii aina. Rusetti avokkaat ja rosanude laukku tuovat asuun naisellisuutta ja ripauksen vanhaa aikaa.

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 12-17 ja la 11-15. Tänään Helatorstaina olemme suljettu.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin ma-su.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Todellakin mekot soveltuvat muuhunkin kuin menovaatteeksi. Itselleni tulee aina kova mekkokuume aika ajoin.

    Etsin ”kuumeessa” kuumeisena sitä oikeaa mekkoa, helppoa sekä juuri minulle sopivaa ja löysinkin sen Doppista eilen. Kiitos Kata, koko suku kiittää kerrankin klassisen simppelistä, mutta niin kauniista mekosta. Tänään vapaalla pyörähtelen sillä juuri kesämökimme terassilla ja nautin elämän pienistä hetkistä perheen kesken.

    Betsy mekkoa vilkaisin eilen, luulin menomekoksi vain, mutta sehän onkin muuntuva! Yllätyin…

    Pellavaneuletakki ja vyö ovat ihanat. Betty neuletakki ja Zella-jakku myös super mahtavat. Laukkuja ja kenkiä vaihtamalla asun ilme muuttuu. En olisi uskonut, että yhdestä mekosta on noin moneksi. Kata, olet stailauksen mestari!

    Aurinkoa, iloa ja terveyttä kaikkien elämään. Kata, kunhan muhittelen muutamaa kokeilemaani juttua, niin laitan viestiä. Nyt laitan tanssimusiikin soimaan ja tanssahtelemme koko perheen voimin terassilamme. Aurinko paistaa, linnut laulaa ja merituuli vilvoittaa sopivasti. Rentoa vapaata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *