Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko 7/7: Camilles mekko

Mekkoviikko 7/7: Camilles mekko

Kesä alkaa kirsikan kukkien kukinnasta, eikö vain? Olen ihan hullaantunut näihin isoihin puihin, jotka ovat kauttaaltaan rosien kukkien peitossa. Tämä minun kirsikankukka fanitus on lähtenyt liikkeelle vasta aikuisena. Nuoruudessani ei Vaasassa ollut kirsikankukkia eikä siellä vieläkään ole, ainakaan tällaisia määriä kun Helsingin Roihuvuoressa. Jos olen väärässä, niin korjatkaa vaasalaiset asia 🙂 Mieheni lupasi istuttaa pihaamme muutaman kirsikkakukka puun, mutta niitä vielä odotellessa. Rhododendron puskia saimme aikaiseksi istuttaa viime keväänä. Odotan niiden kukintaa, koska uskon että ne selvisivät kovista tuulista ja meriveden pärskeistä läpi talven.

Kiitos kaikille teille, jotka olette olleet mukanamme kuluneella Mekkoviikolla. Kiitos kommenteista ja kiitos verkkokauppatilauksista. Olemme erityisesti näinä aikoina jokaisesta tilauksesta onnellisia ja kiitollisia. Pyrimme osoittamaan kiitollisuuttamme postauksilla, kauniilla kuvilla sekä videoilla jne. kaikella, mitä ikinä keksimmekään!

 

Mekkoviikko 7/7: Camilles mekko

Mekkoviikko 7/7: Camilles mekko

Camilles mekko

Camilles mekossa on kaunis malli. Tämä mekko on taas niitä mekkoja, jotka on puettava päälle, jotta näkee sen kauniin linjan ja istuvuuden. Henkareilla nämä viskoosimekot näyttävät todella ”roikkuvilta mekoilta”, nämä mekot vaativat ihmisen mekon sisälle.

Usein tällaisissa löysissä ja suht suorissa mekoissa tulee ”pussimainen” olo. Tarkoitan sitä, että yläosassa on hurjasti kangasta ja sitten kun mekon vyön solmii vyötärölle, niin massukan kohtaan ja lantiolle jää liian paljon kangasta. Tässä Camilles mekossa ei ole liikaa kangasta eikä sitä ole tehty liian leveäksi. Tässä mekossa näyttää naiselliselta ja sievältä.

Camilles mekko toimii vyöllä sekä ilman vyötä!

 

Mekkoviikko 7/7: Camilles mekko

Tästä kuvasta näkee hyvin mekon mallin, kun sidoin vyön taakse. Mekko on kapeampi yläosasta ja alaosa levenee himpun verran alaspäin. Etuosan pystysauma takaa sen, että mekosta on saatu linjakkaampi eli mekko on tehty neljästä eri kappaleesta. Jos mekko olisi tehty kahdesta kappaleesta, olisi mekko suoremman mallinen. Liputan aina tällaisille neljäosaisille mekoille. Mekon hihat ovat puolipitkät ja hihansuissa on kuminauha. Hihat voi jättää näin suoraksi, josta itse pidän tai ne voi nostaa ylöspäin jolloin kuminauha nappaa käsivarteen kiinni ja hihoista saa pussimaiset.

 

Mekkoviikko 7/7: Camilles mekko

Me olimme vuosi sitten mieheni kanssa Japanissa katsomassa kirsikan kukkia. Ihana reissu ja muutenkin pidin Japanista. Jos et ole lukenut Japanin postauksiani, niin löydät niitä täältä ja täältä.

 

Mekkoviikko 7/7: Camilles mekko

Camilles mekossa on V-kaula-aukko edessä ja takana. Mekossa on erillinen vuorimekko eli ainoastaan hihat ovat läpikuultavat. Jalassani minulla on Hanna remmiavokkaat, jotka sopivat asuun kuin asuun. Minulla on päälläni mekosta koko 34. Mekon mittataulukko löytyy verkkokaupastamme.

 

Mekkoviikko 7/7: Camilles mekko

Mekkoviikko 7/7: Camilles mekko

Häät

Jos tätä ”koronahelvettiä” ei tänään olisi, niin aikaisin aamusta olisin istunut Ninan kampaamotuoliin ja hän olisi taikonut minusta kauniin morsiamen äidin. Sen jälkeen olisin ottanut lautan Suomenlinnaan, katsonut että Tenalji von Fersenissä olisi koristeet olleet paikalla, pitopalvelu olisi kattanut pöydät, laittanut buffet pöydät ja baarin kuntoon. Iltapäivällä olisimme kävelleet mieheni kanssa jännittynein mielin Suomenlinnan kirkkoon, jossa olisimme olleet todistamassa muiden häävieraiden kanssa tyttäremme Gabin ja hänen tulevan puolisonsa vihkitilaisuutta. Tämän jälkeen olisimme nauttineet kauniista hääparista ja ihanista häävieraista ja tottakai hyvästä ruoasta ja juomasta. Olisimme nauraneet ja itkeneet onnesta ja tanssineet jalkamme puuduksiin yön pikkutunneille asti.

Tänään tämä ei toteutunut, kuten ei valitettavasti monella muullakaan hääparilla, mutta toivotaan että saamme juhlia nuoren parin häitä kahta riemukkaammin sitten kun se on mahdollista! Jos tästä vallitsevasta tilanteesta pitää löytää jotain hyvää, niin kaikkea vanhaa ja tuttua tulee arvostamaan, mitä ennen on pitänyt itsestään selvyytenä, ainakin hetken.

Onko sinun perheesi hääjuhlia jouduttu siirtämään vallitsevan tilanteen takia?

 

Mekkoviikko 7/7: Camilles mekko

Camilles mekon kuosista on valmistettu myös Caras paita. Koska paidassa on chili red väriä, niin halusin yhdistää sen chili red capri housujen kanssa.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Liikkeessä palvelemme ma-pe 12-17 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme tilauksiinne päivittäin ma-su.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Ihana mekkoviikko, mikä huipentui tämän aamun postaukseen. Kata höyhenen kevyessä kukkamekossa kirsikkapuiden alla. Wau! Pakko lisätä vielä, että myös Kata näyttää höyhenen kevyeltä.

  Tämän aamun harmauteen postaus oli piristysruiske. Vettä satoi kaatamalla ja meri myllersi vaaahtopäitä. Mekkopostaus piristi.

  Lukiessani tajusin, että tänään olisi todellakin ollut Gabin häät. Korona iski ja muutti kaiken. Gabin suhde puolisoonsa on vahva ja kestää odottaa sitä oikeaa hetkeä milloin koko hääväki tanssii aamuauringon nousuun asti. Usko pois Kata sekä Gabi. Se oikea h-hetki koittaa vielä ja silloin nauratte, itkette ilon kyyneleitä sekä tansitte tanssilattian liekkeihin.

  Voi postauksen toivoisin häistä tai edes kuvan Katan sekä Gabin juhlalookista. Postaus olisi liikaa, koska tuntisin itseni silloin kuokkavieraaksi tirkistelemässä upean parin häitä. Häät kuuluvat vain lähipiirille.

  Postauksen mekko pääsee oikeuksiin juuri kuten Kata sanoi eli vasta päälle puettuna. Tykkäsin mekon värimaailmasta ja puseronakin se oli huippu ihastuttava. Pusero käy siis molempien caprejen kanssa. Eikö niin Kata?

  Pakko yrittää purjehtia paikalle Doppiin. Mekkoja haluan sovittaa ja samoin jakkuja. Puseroita ja housuja olen tilannut Doppin verkkokaupan kautta. Kaikki ovat olleet täydellisiä.

  Olen ihastunut niin moneen Doppin mekkoon, joten siksi vierailu Doppissa on helpoin tapa valita se oikea mekko. Lisäksi kaipaan jo livenä Doppin tunnelmaa, Kataa, Gabia ja muita Doppin enkeleitä.

  Kun ovesta astuu sisään Doppiin, niin pää menee hiukan pyörälle. Onneksi henkilökunta auttaa aina oikeisin valintoihin, niin ettei tule hutiostoksia. Oikeaa henkilökohtaista palvelua ja ilolla sekä huumorintajulla höystettynä. Kaupungin paras putiikki.

  Mahtavaa viikonloppua ja ensi viikolla teen lounasretken Doppiin. Ihanaa, tuskin maltan odottaa…

  • Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit:) Ihanaa kun pidit mekosta ja postauksen maisemista:) Jep, häät olis ollu, mutta onneksi ilma oli ihan kamala täällä Helsingissä. Katsoin kellosta että juuri kun häävieraat olisivat kävelleet Suomenlinnan kirkosta hääpaikkaan, niin olisi satanut kaatamalla! Ja muutenkin meidän vilukissa morsian olis jäätynyt pystyyn! No häät tulevat vielä joku päivä 🙂 Pusero on ihana ja käy moneen! Ihanaa kun olet tyytyväinen verkkokauppa ostoksiisi ja varsinkin housuostoksiin! Ihanaa, tule käymään kun ehdit ja aurinkoista sunnuntaita, Kata