Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


21.3.2020 |

Raitamekko kesään ja kotoiluun

Raitamekko kesään ja kotoiluun

Kiitos ihanista etätyöpäivä kommenteistanne eilisen postauksen johdosta:) Kuulosti siltä, että moni siellä peitteli kameroita tietokoneelta ettei tule palavereissa nähdyksi. Mutta löytyy myös samanlaisia kuin minä eli fixaa itsensä aamulla. Mitä pidemmälle kevättä nämä etätyöpäivät menevät, sen tärkeämpää on huolehtia itsestään. Lupaan, että se auttaa jaksamiseen.

 

Raitamekko kesään ja kotoiluun

Raitamekko kesään ja kotoiluun

Raitamekko

Raitamekko on samaa sarjaa tämän sinivalkoisen raitapaidan kanssa. Jos miettii nyt etätyöntekijänä kotona olemista, niin haluaa että vaatteet ovat mukavia, mutta siistejä. Minusta tämä mekko kävisi hyvin kotimekoksi, mutta se kävisi myös loistavasti kesä/lomamekoksi. Malliltaan mekko on suora ja se ylettyy noin polveen. Mekon sivuissa on taskut ja helman sivusaumoissa on halkiot. Jalassani minulla on beiget ballerinat.

Minulla on päälläni mekosta koko M, koska kaikki S koot olivat mekosta jo loppu. Koko M on minulle hieman väljä eli mekko vastaa normaalia kokoa. (Olen kooltani 36/S).

 

Raitamekko kesään ja kotoiluun

Olen luonteeltani positiivinen ja iloinen. En vaivu helposti epätoivoon enkä maalaile piruja seinille, mutta nyt joudun toteamaan, että kulunut viikko on ollut henkisesti hyvin raskas. Mieliala on vaihdellut ilosta itkuun. Täytyy rehellisesti todeta, että kyyneleitä on tullut tirauteltua monta kertaa. Iltaisin olen ollut todella väsynyt, koska yöt ovat menneet valvoen. Tiedän, että tämän hetkinen tilanne koskee kaikkia ja moni sanookin, että sen tiedon pitäisi lohduttaa…

Päätin aloittaa huomenna viikon kestävän väriviikon. Toivon sen tuovan ilo teidän päiviinne!

Olen niin kiitollinen jokaisesta teistä siellä ruudun takana. Ja suurkiitos jos näinä aikoina asioitte verkkokaupassamme!

 

Raitamekko kesään ja kotoiluun

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Toimitamme verkkokauppa tilaukset veloituksetta.


12 kommenttia

 1. Petra Anttila sanoo:

  Onko tästä mekosta tulossa kokoa L? Tai lisää M kokoa?

  • Kata sanoo:

   Hei Petra ja kiitos kommentistasi:) Ei valitettavasti tule, mutta meiltä löytyy nyt ainakin yksi kiva raitamekko, joka kuvataan mahdollisimman pian. Aurinkoista sunnuntaita, Kata

 2. Kati sanoo:

  Menen heti huomenna Doppin nettikauppaan ja ostan sieltä jotain. Tarvitsenkin muutaman hyvän työpaidan – tai sitten etätyöpaidan. Tsemppiä ja jaksamista meille kaikille <3

  • Kata sanoo:

   Hei Kati ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihana kuulla, me vastaamme takaisin tilaukseesi. Kiitos paljon ja pidetään tsemppi yllä! Aurinkoista viikonloppua, Kata

 3. Sirpa sanoo:

  Hei! Aivan kerrassaan ihana mekko! Mutta kyselen myös pienemmän koon perään, eli onko S-kokoja tulossa lisää?

  • Annika Wallin sanoo:

   Går det att få den randiga klänningen i storlek L ?

   • Kata sanoo:

    Hej Annika! Tyvärr inte, men det kommer mera snygga klänningar:) häls. Kata

  • Kata sanoo:

   Kiitos Sirpa ja kiitos kommentistasi! Voi ei valitettavasti tule, mutta kuvaamme lisää kivoja mekkoja. Kiitos kun seuraat ja laita viestiä jos joku niistä iskee:) Mukavaa päivää, Kata

 4. Marja sanoo:

  Hei tuleeko noita raitamekkoja lisää koossa s?

  • Kata sanoo:

   Hei Marja ja kiitos kommentistasi:) Voi ei valitettavasti tule. Meillä on ainakin yksi toinenkin raitamekko, laitamme siitä kuvaa kun säät hieman lämpenevät, koska se on lyhythihainen. Mukavaa päivää, Kata

 5. Jaana sanoo:

  Tänään ei etätyöpäivä vaan vapaa mutta laitan läppärin laulamaan Doppiin ja sitten shoppaan verkosta.

  Päivän asu on niin sopiva etätyöpäiviin ja jos etäilyt jatkuvat pitkään koko m on kohta minunkin koko. Ihana mekko, joka huokuu kesää, hyvää mieltä ja tuo toivoa tulevaan. Kohta toivottavasti on korona potkittu maan rakoon ja arki palaa sekä Doppailut voivat jatkua normisti. Hope so.

  Iso ikävä nähdä livenä Kata ja muut Doppin enkelit. Doppin tunnelmaa on myös valtava ikävä.

  Doppiin astuessa tulee tunne, että astuu satuun. Väsymys katoaa, hymy ja ilo tarttuu sekä saa aina niin hyvää sekä henkilökohtaista palvelua puhumattakaan niistä ihanista juuri sinulle sopivista vaatteista. Iso kiitos Katalle ja Doppin enkeleille. Kiitos, että olette olemassa meitä varten ja jaksamisia. Voima hali.

  Ilo ja nauru kuuluu elämään samoin kuin suru ja itkukin. Jos molemmat tunnet, niin olet elossa ja sinulla on suuri, hyvä sydän, Kata. Don’t worry, be happy. Täällä myös itkuja sekä röhönauruja että hetkittäkn unettomuutta poteva kanelipulla.

  Katalle iso kiitos etäpäivän happihyppely vinkistä. Eilen tein ja kroppa kiittää. Kuuluu ensi viikon ohjelmaan joka päivä. Lupaan näin julkisesti.

  Eilen mutustelin vaaleansinistä väriä ja sitten totesin, että miks ei.

  Tänään luvassa vaatekaappien siivous ja vaatteiden Voice of Finland kotona koko perheen voimin. Näin saa turhat vaatteet kiertoon, kun pidämme pudotuspeliä ja laulamme, siivoamme vaatekaappeja. Samalla saamme nauraa ehkä niille joskus tehtyihin hutiostoksille, ei Doppista tehtyjä.

  Täytyy laittaa verhot varmaan eteen ettei naapurit kuole nauruun. Mieheni mielestä naurakooon, koska nauru pidentää ikää.

  Energistä väriviikoa odotellen. Tuskin maltan odottaa huomiseen.
  Ihanaa viikonloppua ja tänään pistän meilissä muutamat kysymykset yhdestä jos toisesta jutusta sinulle Kata. Anteeksi, jos häiritsen viikonloppuasi Kata, mutta luotan niin makuusi sekä taitoosi. You are simply the Best. Halaus ja voimia.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit:) Täällä kyyneleet silmissä luen sinun kommentiasi! Olet kyllä niin tsemppari ja jaksat aina kommentoida ja rakastan juttujasi! Niissä on hauskaa huumoria rivien välissä:) Et tiedä kuinka ikävä minulla on teitä asiakkaita, koska rakastan vuorovaikutusta ihmisten kanssa, rakastan pukea naisia ja saan niin paljon energiaa juuri teistä ystävällisista ja ihanista naisista. Ilahdun aina kun tulette liikkeeseen, tietään tehneensä asioita oikein ja sydämellä. Olen onnellinen, että se välittyy myös teille asiakkaille. Mahtavaa, vaatetta kiertoon niin silloin näkee sieltä ne helmetkin ja voi keksiä jopa uusia asukokonaisuuksia. Miehesi on oikeassa, anna naapurin katsoa sinun showta, koska nyt jos koskaan tarvitaan myös naurua ja iloa! Laitat viestiä niin paljon kun haluat, minä vastailen! Mukavaa päivää, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *