Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ruohonvihreää arkeen ja juhlaan

Huppista keikkaa, mikä energiaruiske tulikaan viime viikon punaisista farkuista ja yläosista! Oli ihana kuulla, miten ihastuitte punaiseen. Nyt esittelemme yhden kevään uusista väreistä eli vihreän. Vihreitäkin on useita eri sävyjä ja vivahteita, mutta nyt on kyseessä ruohonvihreä.

Ruohonvihreää väriä ei ole nähty hetkeen. Ruohonvihreä väri on kaunis kevät- ja kesäväri ja kuten tässä postauksessa huomataan, sopii se arkiasuksi, mutta myös juhla-asuksi

 

Huivit

On siitä ainakin kymmenen vuotta kun huivit tulivat mallistoihin isolla rytinällä. Nyt muutaman viimeisen vuoden aikana ovat sisähuivit jääneet suurilta osin pois mallistoista. Ehkä se johtuu siitä, että yläosat ovat yleensä kuviollisia viskoosipaitoja, joten sellaisen kanssa on vaikeata pukea kuviollista huivia kaulaan. Värit ja kuviot eivät soinnu yhteen. Ennen oli enemmän trikoopaitoja, joihin saatiin pukevuutta huiveilla. Nyt trikoopaitoja, muita kun t-paitoja, ei enään löydy.

Yksivärisiin asuihin huivilla saa enemmän mielenkiintoa ja kontrastia. Huivi on myös pukeva ja täyteläinen varsinkin kun hiukset ovat kiinni tai ne ovat lyhkäiset

 

Abel mekko

On mekkoja, jotka jo henkarilla näyttävät mielenkiintoisilta ja on mekkoja, jotka henkarilla eivät näytä miltään. Tyypillisiä tällaisia ”ei miltään näyttäviä mekkoja” ovat henkareilla roikkuvat kietaisumekot. Niitä on mahdoton saada roikkumaan nätin näköisesti,

Tämä mekko on tyypillinen esimerkki siitä, että se näyttää henkarilla ehkä jopa tylsältä mutta kun sen pukee päällensä, se puhkeaa kukkaan!

Mekosta tulee esille sen kaunis kaula-aukko sievällä kuminauhakujalla olkapäällä, kauniit kellomaiset hihat ja loistava vyötärörypytys niin edessä kuin takana. Helma levenee maltillisesti alaspäin kätkien lantion ja mekko ylettyy polven alapuolelle.

Abel mekko on X- ja A-vartaloisen naisen mekkomalli

 

Abel mekkoa löytyy myös tummansinisenä. Kaulassani oleva huivi sopisi tähän tummansiniseenkin mekkoon kauniisti, mutta meiltä löytyy vastaavia huiveja, joissa on enemmän sinistä ja rosaa. Jos olet kiinnostunut niistä, niin laita meiliä osoitteeseen shop@dopp.fi

 

Minulla on mekoista päälläni koko S. Se tuntuu hyvältä koolta ja istuu kauniisti. Vihreätä mekkoa löytyy koot XS-XL ja tummansinistä koot XS-XXL.

 

Kevään juhla-aika lähestyy. Paljon jo kysellään, koska juhla-asu kannattaa hankkia? Meiltä löytyy jo kevään juhlamekkoja, mutta jos haluaa laajan valikoiman mistä valita, niin parasta juhla-aikaa eletään huhtikuun puolivälistä eteenpäin.

Huhtikuussa täällä blogissa on ollut perinteinen ”Mekkoviikko”. Mekkoviikolla esittelemme teille joka päivä uuden juhla-asun asusteineen. Mekkoviikko pidetään tänäkin vuonna, sitten huhtikuun puolella. Jos haluat kurkata edellisten vuosien mekkoviikot, niin löydät ne seuraavista linkeistä. Vuoden 2019 mekkoviikko alkoi tästä postauksesta, vuoden 2018 tästä postauksesta, vuoden 2017 tästä postauksesta ja vuoden 2016 tästä postauksesta.

 

Mustat asusteet antoivat vihreälle Valentina mekolle upeasti kontrastia

 

Vihreä Valentina mekko

Valentina mekon erikoisuus on sen hihat! 

Jos vartalosi on suorahko eli H-mallinen, niin tämä mekkomalli on juuri sinun mallisi. Mekossa on kaikki mitä H-vartaloinen nainen tarvitsee.

 • V-kaula-aukko; Kaula saa pituutta avarasta pääntiestä ja v-kaula-aukko keventää rinnan kohtaa
 • Mekko on malliltaan suora; Mekko kätkee alleen vartalon keskikohdan eikä ole pelkoa, että lantio nappaa kankaaseen kiinni
 • Mekko ylettyy polven päälle; H-vartaloisella naisella on upeat sääret, joten otetaan ne esille! Samoin lyhempi helma tasapainottaa mekon suoruutta

Myös Y-vartaloinen sekä X-vartaloinen kapeahkolla lanteenmitalla, voi pukea mekon päälleen.

Minulla on mekosta päälläni koko M. Se on hieman isohko minulle ylhäältä, mutta koko S olisi jäänyt itselleni hieman liian lyhyeksi.

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Ruohonvihreä Abel-mekko bongattu tämän illan pääuutislähetyksen uutisankkurin päällä ;)!

  • Hei Sanna ja kiitos kommentistasi! Oih! voi en nähnyt, mutta heillä on usein meidän merkkejä päällä:) Mukavaa illan jatkoa, Kata

 2. Minun suosikkini on Valentina ? Kaunis malli ja raikas väri. Persoonalliset hihat ? Nyt kun saisi vielä kutsun kesän juhliin, niin voisi laittaa mekon tilaukseen.

  • Hei Sari ja kiitos kommentistasi 🙂 Odotellaan kutsua, niitä voi tulla! Ihanaa viikonloppua sinulle, Kata

 3. Wau, miten upea viher postaus.
  Olen pitkään kaivannut vihreän värin tuloa ja nyt juuri oikea sävy näyttäytyy. Abel mekko on kuin karamelli ja kellomaiset hihat tekevät viimeisen silauksen. Upea!!!

  Valentina mekko on taas katseet kääntävä juhlamekko. Ainoa mikä mietittyttää on mekon pituus. Jättääkö se polvet näkyviin?

  Huivit tekevät myös nähtävästi paluuta ja niitähän ei naisilla voi koskaan olla liikaa.

  Nyt odotan jo innolla kevään mekkoviikko postauksia..

  • Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit:) Eikö vain, se on upea! Kyllä valentina jättää polvet esille, jos ei ole alle 160 cm pitkä. Toivotaan, että huivien käyttö lisääntyisi, ne ovat pukevia ja niillä saa asuun actionia. Odotellaan huhtikuuta ja mukavaa viikonloppua, Kata