Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Bryan Adamsin konserttiin paikkafarkuilla

Ensi lauantaina on Bryan Adamsin konsertti, johon olemme menossa. Konsertti ja varsinkin Bryan Adamsin konsertti vaatii päällensä jotain hieman rokahtavaa ja coolia. Särmää asussa saa ja pitääkin olla, mutta kohtuudella.

Minusta konserttiasu paikkafarkuilla, siistillä bleiserillä ja naisellisella sifonkipaidalla voisi olla se juuri oikea asu. Mitä mieltä sinä olet?

 

Bryan Adamsin konserttiin paikkafarkuilla

Bryan Adamsin konserttiin paikkafarkuilla

Berethes paita

Onko tämä läpinäkyvyys nyt muotia? kysyi mieheni kun näki nämä kuvat. Kyllä ohkaisia viskoosipaitoja on ollut jo kauan, ei tämä ole siinä sarjassa poikkeus. Tämä toppi on läpikuultava, mutta sen alle voi pukea luonnonvalkoisen Hydda topin jos haluaa. Toppi löytyy täältä. Paidassa on jotain vanhanaikaisuutta rypytyksillä ja vyötärökujalla. Minulla on paidasta päälläni koko 34.

 

Bryan Adamsin konserttiin paikkafarkuilla

Dream Slim lumipesu

Niin muistan lumipesun 80-luvulta, muistatko sinä? Minulla oli lumipestyt farkut ja miehelläni oli myös. Näin jälkikäteen mietin, että olihan ne järkyt…No kaikki palaa ja niin palasivat nämäkin. Itse rakastuin näihin farkkuihin, koska pidän siitä, että niissä on hieman paikattuja kohtia säären etuosassa. Ja nämä ovat maltillisesti lumipestyt ja muutenkin farkkujen väri on raikas.

Slim malli on kuten Dream mallit yleensäkin eli ne ylettyvät navan kohdalle. Näissä farkuissa on V-mallinen etuleikkaus, mikä on aina pukeva lantiolle. Lahkeet ovat kapeat, mutta lahkeessa on muutama sentti tilaa, farkut eivät ole ihan sukkahousumaiset nilkasta. Farkkujen pituus on 28″. Näistä lumipestyistä farkuista otetaan sama koko kuin Dreameistä yleensäkin eli 1-2 numeroa pienemmät kuin normaalisti. Minulla on aina Dreameistä koko 32 ja se koko minulla on näistäkin farkuista.

 

Bryan Adamsin konserttiin paikkafarkuilla

Crombie jakku

Jakku on asuun täysi kymppi. Se tuo asuun jämäkkyyttä ja pukevuutta. Jakussa on herkulliset kultanapit ja jakku on kaksirivinen. Itse en pidä yleensä jakkuja kiinni, mutta tämän jakun saa laitettua kiinni, jolloin se muuttuu selkeäksi ja ryhdikkääksi.

Minusta jakku on suht reipasta kokoa, koska sain päälleni koon 34.

 

Bryan Adamsin konserttiin paikkafarkuilla

Bryan Adamsin konserttiin paikkafarkuilla

Olisiko tämä sinusta hyvä konserttiasu?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Aiva mahtava asu Bryan Adamsin konserttiin!
  Läpikuultavuus on nyt pinnalla, mutta Berethes-paita on nuorekas ja tyylikäs. Paidan sävy, rypytykset sekä vyötärökuja viimeistevät sen. Se ei näytä läpinäkyvältä nakinkuorelta vaan hienostuneelta ja nuorekkaalta paidalta. Pukee Kataa todella hyvin.
  80- luvun järkyttävät lumipestyt farkut muistan, mutta nämä Dream Slim lumipesu farkut ovat hienostuneen rokkaavat.
  Crombie jakku on rento, mutta kun napit laittaa kiinni, niin siihen tulee ryhtiä.
  Korkkarit, laukku ja aurinkolasit viimeistelevät konserttiasun. Itse laittaisin varmaan tyylikkäät lenkkarit, niin jalat jaksaisivat. Pipari aurinkolasit Katankin nenän päälle keikkumaan, niin konsertti voi alkaa.
  Kuvista näkyy hää-dietin vaikutukset. Katan iho hehkuu ja olemus on perhosen kevyt. Upeita kuvia taas jälleen kerran.

  • Kiitos Jaana kommentistasi:) Ihanaa kun tykkäsit asusta. Muistan niin hyvin ne 80-luvun farkut. Ne olivat siis järkyttäviä ja niiden kangas oli paksua ja jämäkkää. Silloin ei stretchistä ollut tietoakaan. Rakastan korkkareita, mutta sama täällä, pukisin lenkkarit jalkaani ja ne puenkin:) Oho, näkyy häädiettini tulos! Kiloja ei ole kyllä karissut kuin pari, mutta ehkä se sokerin pois jättäminen tosiaan näkyy ihossa. Kiitos:)
   Mukavaa sunnuntaita sinulle, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *