Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


22.4.2018 |

Mekkoviikko nro 1: Pikkukukkainen unikkomekko

Mekkoviikko nro 1: Pikkukukkainen unikkomekko

Nyt alkaa kauan odotettu ja suosion jo kahtena peräkkäisenä vuonna saavuttanut mekkoviikko! Mekkoviikolla esittelemme teille joka päivä uuden mekon. Annamme ideoita asukokonaisuuksien rakentamiseen silmälläpitäen tulevia kevään ja kesän juhlia.

 

Mekkoviikko nro 1:Pikkukukkainen unikkomekko

Aloitetaan mekkoviikko näyttävästi kauniilla kukkamekolla. Uskon, että tämä mekko nousee mekkoviikolla monen naisen suosikkimekoksi.

Kukkamekot ovat tämän kevään iso trendi!

 

Mekkoviikko nro 1: Pikkukukkainen unikkomekko

Platokorkkarit

Kerroin innoissani  tässä postauksessa meidän uudesta kenkämerkistä nimeltä Högl. Högl on vanha saksalainen kenkämerkki, joka on jo meille suomalaisille naisille tuttu merkki, eikä sen enempää esittelyjä kaipaa.

Yhdistin tummansinipohjaiseen mekkoon beiget platopohjaiset korkkarit ja beigen kiiltonahkalaukun. Laukku ja sirot korkkarit ovat ihania yhdessä, niin naisellisen kauniita ja ylellisen tuntuisia.  Nämä korkkarit 9 cm korolla eivät tunnu missään! Ne ovat uskomattoman mukavat jalkaan. Tiedän, että et välttämättä usko mitä kirjoitan, mutta tule sovittamaan. Uskon, että yllätyt positiivisesti.

Kengän korko määrittelee kengän tyylin. Muistahan, että väärä kenkä voi pilata koko asun. Se voi tehdä asusta liian arkisen tai liian tätimäisen. Muista panostaa kauniisiin juhlakenkiin. 

 

Mekkoviikko nro 1: Pikkukukkainen unikkomekko

Mekkoviikko nro 1: Pikkukukkainen unikkomekko

Jakku

Hihattomissa mekoissa seuraava asia mitä mietimme on se, mitä puemme mekkojen päälle. Jos meillä olisi Suomessa upea ja takuuvarma lämpö, voisimme hieman hellittää ainaista miettimistä, että tarvitsemme käsivärsille jotain lämmikettä. Toki käsivarret eivät aina ole myöskään edustuskunnossa, joten siksi on itselle paljon mukavampaa kun ne saa verhoiltua piiloon.

Luonnonvalkoinen jakku on kevyt jerseyjakku. Siinä on ohut vuori ja malliltaan se on kauniisti leikattu, jotta se imartelee vyötäröä. Jakku on pukeva mekon päällä ja tämähän jakku sopii läpi koko kesän monen asun seuraksi.

Vinkki: Ennen juhlia levitä käsivarsillesi pari kertaa itsestäänruskettavaa voidetta. Käsivarret ovat kauniimmat hieman päivittyneinä kuin kalmankalpeina ja kuivina talven jälkeen.

 

Mekkoviikko nro 1: Pikkukukkainen unikkomekko

Pikkukukkainen unikkomekko

Mekko on malliltaan klassinen kotelomekko. Mekossa on poikkileikkaus vyötärön kapeimmalla kohdalla. Lantionkohta on hieman pyöristetty. Tämän vuorellisen mekon malli on loistava A- ja X-vartaloiselle naiselle, myös H- ja Y-mallisen naisen kannattaa sovittaa tätä mekkoa. Uskon, että se ei jää liian isoksi lantiosta.

Mekon alaosassa on erilliset saumat edessä ja takana. Näilla saumoilla on vartalolle edullinen vaikutus, ne kaventavat alavartaloa ja tekevät hameosasta paremmin istuvan. Mekko ylettyy minulla polveen. Minulla on päälläni mekosta koko 36 ja se on juuri sopivan kokoinen. Mekossa ei ole halkiota takana, mutta kävely ei tuottanut mitään vaikeuksia, onhan mekossa reilut 10 % elastania.

Mekkoa löytyy

 • Tummansinipohjainen, jossa unikkokukat ovat rosa/valko/beigejä
 • Beigepohjainen, joissa unikkokukat ovat punamustia

 

Mekkoviikko nro 1: Pikkukukkainen unikkomekko

Mekkoviikko nro 1: Pikkukukkainen unikkomekko

Piikkikorkkarit

Siis, ovathan nämä kauniit! Vaikka pyöreäpäisiä kenkiä ja korkkareita on ollut viime vuosina paljon, niin olen henkeen ja vereen piikkarinainen. Rakastan korkeita korkoja ja ennenkaikkea piikkikärkisiä korkkareita. Mutta sitä mitä en rakasta, on kenkien huono lesti. Minulla on muutamia arvokkaita merkkikenkiä ja voin todeta, että ne ovat kauniita, mutta järkyttävän huonolestisiä jalkaan. Se tunne on kurja, kun olet pitänyt niitä koko illan ja kun saat ne vihdoinkin pois jaloista, jalat sykkivät kipua. En ole joskus pystynyt nukkumaan koko yönä, ilman buranan apua, kun päkiät ja varpaat ovat olleet ihan tulessa. Ne korkkarit olen siirtänyt koristeiksi vaatehuoneeni hyllyille.

Minulla ei ole vielä kokemusta näistä piikkareista, miten tulen toimeen niiden kanssa pidemmän ajan. Mielenkiintoista, koska meillä on muutamat juhlat tulossa ja aion pukea nämä jalkaani. Testaan nämä piikkarit sekä platopohjaiset korkkarit  ja kerron sitten teille rehellisesti fiilikset näistä korkkareista.

Punainen kiiltonahkalaukku ja silkkihuivi ovat asussa piste i:n päälle.

 

Mekkoviikko nro 1: Pikkukukkainen unikkomekko

Kumpiko näistä mekoista on sinun suosikkisi? Minua kiehtoo tämä beigepohjainen mekko punaisilla asusteilla.

 • Pikkukukkainen unikkomekko € 129,95 koot 34-44
 • Valkoinen jakku € 149,00 koot XS-XL
 • Korkkarit € 159,00
 • Silkkihuivi € 59,00 useita värejä
 • Laukku 199,00

 


8 kommenttia

 1. Anne sanoo:

  Ja ihana Valora poseeraa yhdessä kuvassa jalka ojennettuna sivulle niin kuin emännälläänkin 😀

  • Kata sanoo:

   Hei Anne ja kiitos viestistäsi:) hah, hah! Mitä isot edellä, sitä pienet perässä, eikö?:)) Mukavaa päivää, Kata

 2. Kirsi sanoo:

  Onpa jälleen kivat mekot. Ja molemmat värit miellyttävät. Tulipas mieleeni myös, että liikkeelläsi on varmasti paljon kauniita erilaisia valkoisia puseroita.. Pitäisitkö myös joskus niistä esittelyn..ihana idea tämä mekkoviikko.

  • Kata sanoo:

   Hei Kirsi ja kiitos viestistäsi:) Kiitos ideasta, voin pitääkin! Kiva, kun seuraat meitä, Kata

 3. Laura sanoo:

  Kyllä ihanat 😍 minäkin ottaisin nuo punaiset asusteet ja tuon beigepunaisen mekon.

  • Kata sanoo:

   Hei Laura, kiitos viestistäsi:) Hyvä maku sinulla:)) mukavaa päivää, Kata

 4. Heleen sanoo:

  Pirtsakka aloitus mekkoviikolle. Punainen ehdottomasti oli enemmän minun mieleeni; todella kaunis ja istuva malli, ja hauskasti kuvissa nuo ”poijut” meressä samanvärisinä somisteina.

  • Kata sanoo:

   Hei Heleen, kiitos viestistäsi:) Punainen on niin kaunis:) Eikö ollutkin, itsekin huomasin ne kuvasta! Mukavaa tiistaita sinulle, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *