Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


12.4.2018 |

Korkkarit kattoon: Höglit ovat rantautuneet DOPPiin!

Halusimme valikoimiimme uudet korkkarit kevään juhliin. Kriteerinä oli hyvä lesti ja korkkarit saivat hieman poiketa Gaborin korkkareista, joita olemme myyneet jo muutaman vuoden. Päädyimme kenkämerkkiin Högl, joiden korkkareissa on hyvä saksalainen lesti eli se sopii meidän suomalaisten jalkaan. Höglin mallistosta löytyy myös teräväkärkisiä ja sirokorkoisia korkkareita, joita otimmekin mallistoomme.

Olimme erittäin innostuneita, kun heiltä löytyi juhlalaukkuja korkkareiden väreihin ja matskuihin. Kauniita ja pieniä laukkuja juhlavampiin tilaisuuksiin on ollut huippuvaikeata löytää. Laukut ovat joko liian ”glitterisiä” tai sitten liian arkisia. Mutta nämä lakerilaukut ovat juuri oikeita ja täysin ajattomia!

Höglin korkkareista löytyy myös puolikoot!

 

Näissä korkkareissa on 7 cm korko. Musta korkkari on pintanahkainen ja beige on lakeria. Beigessä korkkarissa on hieman sydämenmuotoinen etuosa. Korko on tukeva, kun se on suoraan kantapään alla.

 • Musta pintanahka € 139,00 koot 4-7
 • Beige teräväkärkinen lakerikorkkari € 129,00 koot 4-7

 

Tämä beige platopohjainen korkkari oli valittu parhaaksi korkkariksi kävellä. Tässä korkkarissa on 9 cm korko, mutta etupohja tekee sen, että korkkari ei tunnu niin korkealta.

Mustassa lakerikorkkarissa on hieman pyöreämpi kärki ja korko on 7 cm.

 • Beige platopohjainen korkkari € 159,00 koot 3,5-6,5 (reilumpaa kokoa)
 • Musta lakerikorkkari € 129,00 koot 4-7

 

7 cm korkkarit soveltuvat myös leveämpilestiselle jalalle!

 

Voiko kauniimpia korkkareita olla kuin nämä? Oih, minusta ne ovat niin upeita. Näissä korkkareissa on 9 cm korko ja korko on kapea. Miettikää nämä korkkarit juhlamekon kanssa tai jopa farkkujen kanssa! Tiedän, että kaikki naiset eivät pysty näin korkeilla kävelemään, mutta sinulle joka pystyt, nämä ovat u-p-e-a-t !

 • Lakerikorkkarit 9 cm korolla € 159,00 koot 3-6 (reilumpaa mallia)
 • Lakerilaukut € 199,00 beige, punainen ja musta

Tervetuloa sovittelemaan Höglin korkkareita DOPP Helsinkiin!  (Toistaiseksi Höglit eivät kuulu DOPP Vaasan valikoimaan). 

Tiedustelut DOPP Helsinki 040-195 2113.

 


8 kommenttia

 1. Kati sanoo:

  Onko tuo nudenvärinen laukku samaa sävyä kuin Gaborin lakeeriavokkaat, joita teillä on ollut myynnissä? Minulla on kyseiset kengät ja olisi mahtavaa löytää laukku sävy sävyyn 🙂

  • Kata sanoo:

   Hei Kati ja kiitos viestistäsi:) On suht´samansävyinen kuin Gaborin lakerikorkkarit, kun vertasin laukun sävyä minun Gaborin korkkareihin. Hieman laukku on beigempi, mutta ei musta haittaa yhtään. Laukut ovat jo loppu, saamme niitä viikon päästä lisää, jos niitä vielä Saksassa on. Jos haluat niin voin laittaa sinulle meilin, jos saamme niitä lisää tai voit halutessasi laittaa meille tekstarin/soittaa 040-1952113 tai store@dopp.fi. Terkuin Kata

 2. Vakkarilukija sanoo:

  Ihania kenkiä! Pakko tulla sovittamaan🙂

  Nyt kaivataan apuja. Sain kutsun vappujuhliin, joissa ohjelmassa on grillausta ja shampanjaa aamutunneille saakka. Miten pukeutua rennon juhlavasti??? Lukijoissa on varmaan muitakin, jotka pähkäilevät vappujuhliin pukeutumista.

  • Kata sanoo:

   Hei vakkarilukija ja kiitos viestistäsi:) Tule ihmeessä! onpa kivat juhlat sinulla tiedossa! Tiedät kutsujat, minkätyylisiä he ovat? Sekin vaikuttaa vieraiden pukeutumiseen. Voisin päätellä grillauksesta juhlien olevan rennot eli valkoiset farkut ja jokin kaunis laskeutuva paita siihen vaikkapa punaisten nilkkaremmikenkien kanssa sopisi loistavasti. Jos olet mekkonaisia, niin rennohko mekko ja samantyyliset kengät. Jos tiedät, että emännällä on aina korkkarit jalassa, niin voisin harkita korkkareitakin. Mukaan pakkaisin ison huivin, jakun tai kevytvanutakin yms. Voisin ottaa myös ohkaiset nahkahanskat mukaani, sellaiset kuin minulla oli väripostauksissa. Siis, jos oleilette ulkona, kun ohjelmassa on grillausta. Mutta lämmintä vaatetta myös mukaan, se on tylsää kun palelee. Ihania juhlia, Kata

 3. Liisa Ollikainen sanoo:

  Sydämenmuotoinen kärkiaukko on sydämellinen vaivaisenluusta kärsivälle. Saako tätä kenkää muun värisenä, ei-kiiltonahkaisena?

  • Kata sanoo:

   Hei Liisa ja kiitos viestistäsi! Meidän esitteiden mukaan tätä saa ainoastaan lakerina ja värit ovat beige, punainen ja musta. Mutta tätä on vielä niin uutta, joten en tiedä mitä mallistosta löytyy. Katsotaan! Kiva kuulla, että se toimii vaivasenluun kanssa. Monella on se ongelmana. Mukavaa viikonloppua, Kata

 4. Teija sanoo:

  Yhyy! Nyt kyllä harmittaa, etten voi käyttää korkkareita! Hirmu kauniita kenkiä ja laukkuja.

  • Kata sanoo:

   Hei Teija ja voi ei! Monikaan ei voi, mutta ketkä voi, niin saavat kauniita korkkareita:) Kivaa viikonloppua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *