Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Eden top ja sophia hame yhdessä sekä erikseen

Eden top ja sophia hame yhdessä sekä erikseen

Matkustin Espanjaan käsimatkatavaroilla. Muistin, että olin jättänyt sinne muutamia mekkoja, jumppavaatteet, uikkareita, farkkutakin, kenkiä jne. Itseasiassa vedettävä lentolaukkunikin oli niin tyhjä, että mieheni jopa ihmetteli asiaa. Olin pakannut mukaan Eden kanelipallo topin ja sophia hameen sekä valkoiset farkut ja muutaman kuvauspaidan, jotka näettekin tässä postauksessa.

Aina jos on mahdollista, matkustan pelkillä käsimatkatavaroilla. Minusta on ihanaa kävellä lentokoneesta tullin läpi suoraan autolle eikä aikaa tarvitse tuhrata matkatavaroiden odotteluun

 

Eden top ja sophia hame yhdessä sekä erikseen

Eden top ja valkoiset bootcut farkut

Minulla on jalassani Dream bootcut farkut. Housut ovat ylhäältä ihan saman malliset kuin tutut perus Dream farkut, mutta farkkujen lahje on erilainen. Polven jälkeen lahje on suora ja se levenee alaspäin. Bootcut farkuissa on 32″ pituus. Se mitta on itselleni liian pitkä, joten lyhensin farkkuja kantin verran eli noin 2,5 cm. Jos käyttäisin farkkujen kanssa korkkareita, niin lyhennystarvetta ei olisi ollut. Mutta olen nykyään arkisin lenkkarinaisia, joten farkkuja piti lyhentää, jotta ne eivät olisi laahanneet maata. Myös näistä farkuista otetaan 1-2 kokoa pienemmät kuin normaalisti.

Eden top on klassinen kietaisupaita. Paidassa on pussihihat ja poikkileikkaus vyötärön kapeimmalla kohdalla. Minulla on päälläni koko S ja se menee loistavasti kiinni edestä. Itse en tarvitse toppia Doppwoman kietaisutuotteiden alle. Eden top on loistava housujen kanssa, mutta myös hameiden kanssa. Se korostaa juuri vartalon parhaita puolia.

 

Eden top ja sophia hame yhdessä sekä erikseen

Sophia hame

Käytin koko matkamme ajan tätä Sophia hametta. Vaihtelin ainoastaan yläosaa meidän menojen mukaan.

Sophia hameessa on leveä kuminauhavyötärö. Se on hyvän tuntuinen, yhtään se ei paina massukkaa. Hame on kietaisumallinen eli alakappale tulee reippaasti oikean reiden päälle. Minulla on hameesta päälläni koko S eli 36. Hameen malli on sama kuin Sophia mekon alaosa. Hameeseen voi yhdistellä erilaisia yläosia ja kenkiä menojen mukaan sekä myös ylläolevan Eden topin. Näet kuvan ”mekosta” postauksen lopussa.

Sophia hameesta löytyy kanelipallon lisäksi sinipallonen.

 

Eden top ja sophia hame yhdessä sekä erikseen

Eden top ja sophia hame yhdessä sekä erikseen

Petrona pellavaneule

Nolona neule on 100% pellavaa. Neule on sellainen, että sen voi pukea päällensä myös ihan keskikesällä, vaikka ilma olisi lämmin. Neuleessa on V-kaula-aukko, joka on sopivan kokoinen. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja malliltaan neule on ihan suora ja se ylettyy lantiolle.

Minulla on neuleesta päälläni koko S. Pellavaneule on reiluhkoa kokoa ja sovitin neuleesta myös kokoa XS vaaleansinisenä, jonka näet täältä. Suurin kokoero oli neuleen leveydessä ja hihojen leveydessä eli näistä kahdesta koosta valitsisin itselleni koon XS.

Nolona pellavaneuletta löytyy valkoinen, vaaleansininen, luonnonvalkoinen ja kaneli. Löydät kaikista väreistä kuvat Doppshop verkkokaupastamme.

 

Eden top ja sophia hame yhdessä sekä erikseen

Tällä asulla voi mennä joko kylään tai osallistua pieneen juhlaan. Minun korkkarit ja villahuivi ovat viime kevään mallistoa eli ne ovat loppu

 

Eden top ja sophia hame yhdessä sekä erikseen

Hihaton solmuketoppi

Hihaton solmuketoppi sopii käytettäväksi yksistään tai se sopii myös neuletakkien ja jakkujen alle. Topissa on solmuke edessä eli toppi on valekietaisumallinen ja se ylettyy lantiolle. Se sopii kaikkien alaosien kanssa! Kangas on joustavaa elastania eli se on mukava päällä. Tällaiselle topille on aina käyttöä.

Minulla on topista päälläni koko 36.

 

Eden top ja sophia hame yhdessä sekä erikseen

Eden top ja sophia hame yhdessä sekä erikseen

Lulas paita

Lulas paita on päässyt moneen asuun mukaan viimeisen vuoden aikana. Lulas on helppo paita koska se menee kaikkeen. Sehän on malliltaan pitkä, mutta se on myös helppo kietaista solmulle vyötärölle. Tykkään jättää alhaalta yksi-kaksi nappia auki, jotta se näyttää kevyemmältä.

Nyt on käynyt niin, että Lulas paitaa ei valmisteta enään jatkossa. Meiltä löytyy sitä vielä koosta 36 ylöspäin. Eli jos kaipaat omaa Lulas paitaa, niin suosittelen hankkimaan sen nyt. Sama asia on vaaleansinisen, mustan ja siniraitasen paidan kanssa.

Farkkutakkini on viime kesän mallistosta. Meillä oli myös tänä keväänä tätä samaista farkkutakkia mallistossa, vielä löytyy yksi koko 36. Saamme uuden erän farkkutakkia maaliskuun puolivälissä.

Sekä Lulas paidasta että Elna farkkutakista voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti.

 

Eden top ja sophia hame yhdessä sekä erikseen

Piparilasit

Myönnän, että olen aurinkolasi hullu 🙂 Kysyin mieheltäni, että huomaatko että minulla on uudet aurinkolasit? Vastaus oli ” en huomannut, sullahan on noita niin monet. Noi näyttää ihan fammun vanhoilta aurinkolaseilta”. Otin lauseen ihan kohteliaisuutena, fammu oli tyylikäs ja näyttävä nainen.

Piparilasit ovat kuulemma ”aamiaislasit”. Ne ovat hieman tummennettu ja kun aurinko porottaa, niin ne muuttuvat ihan tummiksi. Ne ovat superkevyet ja merkiltään Chloe. Hankin ne meitä vastapäätä olevasta Walter Optiikasta.

Näihin laseihin en aio laittaa vahvuuksia, koska harkitsen parhaillaan jos uskaltautuisin ikänäköleikkaukseen

 

Tässä asussa on yhdistetty lempparituotteeni eli Eden top, Sophia hame, Lulas paita ja Elna farkkutakki 🙂

Ps. Kun pakkaa systemaattisesti ja miettii asukokonaisuudet valmiiksi, niin pukeutuminen reissussa on mutkatonta! Ja ennen kaikkea olet nopeasti valmis kun miehesi massukka rupeaa kurnimaan ja ruokaa on pakko saada just nyt!

 

Eden top ja sophia hame yhdessä sekä erikseen

Jos olet menossa Benalmádenaan, niin suosittelen täydestä sydämestä Lime&Lemon ravintolaa. Olimme siellä ensimmäisen kerran koko perheen voimin joulun jälkeen ja nyt kävimme siellä uudestaan. Ruoka oli vielä parempaa kuin muistin ja sangria ihanan makuista!

 

Eden top ja sophia hame yhdessä sekä erikseen

Kaksiosaiset asut ovat mieleeni. Niistä saa rajattoman määrän erilaisia asukokonaisuuksia. Minulla oli mukana kanelipallo asu, mutta yhtä hyvin minulla olisi voinut olla mukana sinipalloinen asu. Sekin olisi sopinut jokaiseen settiin kanelipallon tilalle!

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

10 kommenttia

 1. Hei,
  Ihanat loma-asut! Täytyypä tulla sovittamaan.
  Olisiko sinulla hotellivinkkejä sieltä? Suunnitteilla on lomailla parin kuukauden päästä Benalmadenassa, mutta kivan, siistin ja aikuisille sopivan hotellin löytäminen on yllättävän haastavaa.

  • Hei ja kiitos kommentistasi 🙂 Olemme olleet Benalmadenassa hotellissa kaksi kertaa. Toinen oli Vinci hotelli, ihan keskeisellä paikalla. Hotelli lähinnä aikuisille, hienostunut ja rauhallinen. Hotellista pääsee suoraan rantaan. Toinen oli huoneistohotelli, mutta en muista sen nimeä. Se ei ollut kävelyetäisyydellä Benalmadenan ranta-alueesta tai keskustasta. Se oli siisti ja tykkäsimme siitäkin, mutta siellä olo vaatii autoa. Muista hotelleista en valitettavasti tiedä mitään. Toivottavasti löydätte kivan hotellin 🙂 Mukavaa loppu viikkoa, kata

   • Tarkoittanet tätä hotellia, tosi kivalta näyttää.
    Hotel Vincci Selección Aleysa Boutique&Spa

    • Hei taas ja kyllä:) Tuo hotelli se on. Se on enemmän aikuisten hotell ja ainakin silloin heinäkuun lopussa oli rauhallista, mistä pidin. Huoneiden edessä parvekkeella uima-altaaseen päin oli omat lepotuolit, joka oli minusta kiva idea. Olimme siellä myös Uutena Vuotena illallisella. Tulla on muutama kuva hotellista -> https://www.dopp.fi/2019/08/terveiset-espanjasta/ Mukavaa viikonloppua, Kata

 2. Matkustamista todellakin helpottaa, kun suunnittelee asukokonaisuudet etukäteen niin ei tarvitse turhia pakkailla mukaan. Sama pätee myös vaateostoksia tehdessä. Tämän olen Katalta oppinut ja siitä mieheni kiittää. Enää ei löydy vaatekapista asuja, missä roikkuu hintalappu, kun on ostettu hetken huumassa ja hutiin meni.
  Kanelipulla asu on niin ihana. Nolona pellavaneule menee varmaan hankintaan. Viime kesänä Doppista ostettu pellavainen neuletakki on ollut kovassa käytössä. Ei kuuma, mutta suojaa ja lämmittää sopivasti.
  Nuo piparilasit ovat upeat. Ei lainkaan mummomaiset vain tyylikkäät.
  Lenkkareista on tullut minunkin suosikkejani. Onneksi niitä löytyy nykyään joka lähtöön. Enää ei tarvitse korkkareissa kärvistellä koko päivää ja jalatkin kiittävät.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Niin totta, kannattaa suunnitella niin pääsee paljon helpommalla niin kotona kun matkoillakin. Ihanaa kun olet tykännyt pellavaneuletakista, se on ihana matsku. Olen niin kiitollinen, että lenkkarit ja tennarit ovat tulleet mallistoihin. Miten sitä ennen jaksoikaan korkkareilla koko päivän? Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Ikänäköleikkauksessa en kadu muuta kuin, että mietin sitä liiankin kauan. Onneksi olen saanut nauttia tuloksista jo melkein kymmenen vuotta. Vahva suositus oman kokemuksen perusteella.

  • Hei Maija ja kiitos kommentistasi:) Ihana kuulla, tuon tyyppistä kommenttia olen kuullut monelta joka on käynyt leikkauksessa. Kertakaikkiaan nämä silmälasit rupeavat ottamaan nyt pannuun…unelmoin tosiaan silmälasittomasta elämästä ja mitä todennäköisemmin huomenna varaan ajan, kun lääkärikin palaa hiihtolomalta. Ihanaa sunnuntaita, Kata

 4. Tuo kaneliväri on todella kaunis ja vielä palloja niin johan on täydellinen yhdistelmä 🙂 Viikon päästä Benalmadenaan pariksi viikoksi lomailemaan, joten kiitos ravintolavinkistä!

  • Hei Jaana ja kiitos viestistäsi:) Ihanaa kun tykkäät, kanelipallo on minunkin suosikkini 🙂 Oooooo, ihanaa! niin suosittelen paikkaa, siellä voi ottaa pieniä annoksia ja myös jakaa kaverin kanssa jos haluaa. Mun mies on huono jakamaan ruokaa, joten otimme omat annokset eli 3 kpl/pää. Ja se riitti hyvin. Paikka ei ole sisältä mikään huippu ihmeellinen mutta ruoka on hyvää. Ja käykää Yucaksessa myös jos ehditte. Vuohenjuustosalaatti siinä yläkahvilassa on loistava ja näköalat ihanat. Ihanaa matkaa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *