Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


3.11.2019 |

Tulevan talven juhlaviikon huipennus: Arvonta!

Tulevan talven juhlaviikon huipennus: Arvonta!

Toivottavasti olet pitänyt menneen viikon teemaviikosta ”7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin”. Ihania kommentteja olemme teiltä saaneet niin kirjallisesti kuin suullisesti, kiitos niistä! Moni pitää ”teemaviikoista”, koska silloin postaus tulee joka päivä. Tätä teemaviikkoa oli ihana tehdä, koska saimme Gabin kanssa loistavia kuvia, kiitos suotuisan sään. Stailauksia oli ihana tehdä, ne syntyivät helpolla koska mallisto on minun mielestäni ajaton, kaunis ja monelle sopiva, niin mittojen kuin mallienkin puolesta.

Mielestäni teemaviikko oli onnistunut. Saimme esiteltyä teille erilaisia tuotteita, joista jokainen voi poimia jotain omaan vaatekaappiinsa ja saada ideoita talven juhlapukeutumiseen

 

Tulevan talven juhlaviikon huipennus: Arvonta!

Tulevan talven juhlaviikon huipennus: Arvonta!

1. Pitkähihaiset pitsimekot

Teemaviikko alkoi upeilla ja täysin erilaisilla pitsimekoilla. Uskallan väittää, että vastaavanlaisia pitsimekkoja ei ole ennen tullut vastaan. Nauhat kauluksessa, pitsinen päälliosa ja pliseerattu helma tuovat Rosetta pitsimekkoihin omaa charmia. Gabi puki kapeat Patti housut pitsimekon alle, koska muuten mekko olisi jäänyt hänelle liian lyhkäiseksi. Lue postaus pitkähihaisista pitsimekoista täältä.

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin: Kultainen vekkari

2. Kultainen vekkari

Kultaisessa vekkari postauksessa kaikki tuotteet ovat ns. ikuisuustuotteita. Kultainen vekkari, musta juhlapaita rusetilla sekä klassisilla palloilla ja musta shaali ovat sellaisia tuotteita, joita ei pueta päälle joka päivä. Mutta miten kauniisti ne voi yhdistellä yhteen tai sitten erikseen. Vekkariin voi yhdistää rennon neuleen, mustaan pallorusettipaitaan mustat farkut/housut ja shaalin voi pukea mihinkä tahansa päälle. Lue postaus kultaisesta vekkarista ja sen ikuisuustuotteista  täältä. 

 

Tulevan talven juhlaviikon huipennus: Arvonta!

3. Punainen pikkumekko

Punainen pikkumekko on näyttävä. Punainen väri kerää katseita ja vaatii kantajaltaan hyvää itseluottamusta. Punainen mekko on pikkusievä ja naisellinen. Yhdistin punaiseen mekkoon myös punaiset korkkarit, korvakorut ja huulipunan. Punainen pikkumekko postaus löytyy täältä.

 

Tulevan talven juhlaviikon huipennus: Arvonta!

Tulevan talven juhlaviikon huipennus: Arvonta!

4. Hopeinen toppi, mekko ja bootcut housut

Jos ei halua pukeutua mekkoon tai hameeseen, voi pukeutua housuihin. Bootcut housut korkkareilla ovat loistava valinta juhlaan. Housuasu näyttää upealta ja juhlavalta tilaisuuteen sopivalla yläosalla. Hopeinen mekko on pehmoinen päällä ja se imartelee kauniisti vartaloa olematta kuitenkaan makkarankuori. Lue postaus hopeisesta topista, mekosta ja bootcut housuista  täältä.

 

Tulevan talven juhlaviikon huipennus: Arvonta!

Tulevan talven juhlaviikon huipennus: Arvonta!

5. Kultahippuinen tyllihame

Tässä taas yksi ns. ikuisuustuote eli tyllihame. Kun löydät sopivan tyllihameen, hanki se koska se ei tule sinua vastaan joka päivä. Tässä postauksessa tyllihame sai yläosakseen juhlavia paitoja, mutta siihen on helppo yhdistää monenlaisia yläosia. Löydät postauksen kultahippuisesta tyllihameesta täältä.

 

Tulevan talven juhlaviikon huipennus: Arvonta!

Tulevan talven juhlaviikon huipennus: Arvonta!

Tulevan talven juhlaviikon huipennus: Arvonta!

6. Velurimekot

Velurimekkoja löytyy midi- ja polvimittaisina. Upeaan sammalen vihreään midimekkoon yhdistin kultaiset sukkikset ja mustaan midimekkoon hopeanväriset sukkikset. Sukkikset tuovat särmää klassisen mallisiin mekkoihin. Upea tekoturkki ja keeppi kruunaavat juhlalookit. Lue postaus velurimekoista  täältä.

 

Tulevan talven juhlaviikon huipennus: Arvonta!

Tulevan talven juhlaviikon huipennus: Arvonta!

7. Valentina pitsimekot

Valentina pitsimekoissa on Hollywood glamouria. Mekot istuvat loistavasti ja niissä on kauniit yksityiskohdat. Mekko on loistavan mittainen, se ylettyy polven alle. Valentina pitsimekkoa löytyy musta ja upea syksyinen kurpitsa. Lue postaus Valentina pitsimekoista  täältä.

Teemaviikon päätteeksi haluamme järjestää teille arvonnan! Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

Kommentoi tähän postaukseen, mistä asukokonaisuudesta pidit eniten ja miksi.

Arvonta päättyy ensi sunnuntaina 9.11. klo. 20.00. Julkaisemme voittajan seuraavassa blogitekstissä ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Palkintona on 3 kpl € 150,00 lahjakorttia DOPP vaateliikkeeseemme. Arpaonnea kaikille!


356 kommenttia

 1. Nipsu sanoo:

  Ihania vaihtoehtoja! Alan lämmetä vekkihameelle – se on kaunis, mutta uskaltaisinko itsekin…?

 2. Tuula sanoo:

  Huikean kauniita asuja kaikki. Jos joku pitää valita, niin musta tyllihame punaisen paidan kanssa on kaikkein ihanin.

 3. Pirjo Räihä sanoo:

  Vihreä mekko ihanan erilainen 👍

 4. Heidi R sanoo:

  Suosikkini on numero 2 kultainen vekkari. Hame on kaunis sekä monikäyttöinen ja sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaankin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *