Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 5/7; Kultahippuinen tyllihame

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 5/7; Kultahippuinen tyllihame

Pari postausta taaksepäin totesin kolmen tuotteen kohdalla, että ne ovat ajattomia ikuisuustuotteita. Nyt totean saman asian tämän kultahippuisen tyllihameen kohdalla. Tyllihame on ikoninen tuote, jota ei pue päällensä suinkaan joka päivä. Jos tyllihame tuntuu oman näköiseltä tuotteelta, kannattaa sellainen hankkia ns. ikuisuustuotteeksi, kun loistava tyllihame löytyy.

Kultahippuinen tyllihame on ikoninen tuote, jolle ei ole joka päivä käyttöä

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 5/7; Kultahippuinen tyllihame

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 5/7; Kultahippuinen tyllihame

Charlotte tyllihame

Tyllihameessa on kolme kerrosta. Päällimmäinen kangas on mustapohjainen tyllikangas, jossa on kultaisia hippuja. Seuraavana on musta yksivärinen tyllikangas ja alimmaisena on musta yksivärinen alushame. Alimmainen musta yksivärinen alushame on hieman lyhkäisempi kuin päälliosan tyllihameet. Hame näyttää kevyemmältä kun vuori on lyhkäisempi ja jalat kuultavat tyllin läpi. Tämä tyllihame on midimittainen.

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 5/7; Kultahippuinen tyllihame

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 5/7; Kultahippuinen tyllihame

Tyllihameesta ja vastaavista hameista kannattaa aina sovittaa yhtä kokoa pienempää kokoa kuin normaalisti käyttää. Tällaisissa hameissa kangasta on paljon ja vyötäröllä on kuminauha, jotta pienemmän koon saa helposti puettua päällensä. Jos kangasta on vartalon ympärillä liikaa, ei sutjakkaa asua saa aikaiseksi vaan kokonaisuudesta tulee tönkkö.

Parhaimman asukokonaisuuden tyllihameen kanssa saa, kun yläosan pukee hameen sisälle. Jos paidan haluaa pukea hameen päälle, niin sen on oltava lyhyt ja mielellään vartalonmyötäinen. Arkeen kannattaa sovittaa tyllihameen kanssa neuletta. Jos neule ei ole timmi ja pieni, niin neuletta kannattaa ainakin hieman pukea hameen sisälle.

Niin housuissa kuin hameessa, kokonaisuudesta tulee sievä kun lantion kaaren saa esille

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 5/7; Kultahippuinen tyllihame

Gabissa on vanhanajan glamouria punaisella huulipunalla, helmillä ja tyllihameella

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 5/7; Kultahippuinen tyllihame

Clara paita

Clara paita sopii arkeen ja juhlaan. Paidan erikoisuutena on sen hihat, muuten paita on perusmallinen. Paidassa on v-kaula-aukko, joka on juuri sopivan syvä. Toppia paidan alle ei tarvitse pukea, koska luonnonvalkoinenkaan ei ole läpinäkyvä. Paita on malliltaan suora ja se ylettyy lantiolle. V-kaula-aukon alapuolella on poikkivekki, joka antaa tilaa paidan eteen.

Clara paitaa löytyy punaisen ja luonnonvalkoisen lisäksi mustana. Gabilla on paidasta päällään koko 36 eli paita vastaa normaalia kokoa. Jos paita on liian iso, jäävät hihat liian pitkiksi.

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 5/7; Kultahippuinen tyllihame

Gabilla on jalassa kultasolkiset avokkaat, jotka tukevat ja ovat loistavat jalkaan. Nämä kuuluvat minun suosikkeihini, koska korko on tukeva ja musta kiiltonahka kullalla on niin upea.

 

Kun näin tämän Clara paidan, niin minulla tuli paidan hihasta mieleen Verner Pantonin Onion eli sipulilamppu. Minusta paidan ranneke on juuri saman näköinen kuin lamppu. Lamppu kuuluu lempivalaisimiini, mutta meillä ei sitä ole. Olemme sitä joskus harkinneet, en muista mihin asuntoon, mutta se on ollut liian kookas. Se on kuitenkin 70 cm pitkä, joten kattokorkeus on oltava varmastikin kolmen metrin hujakoilla, jotta sillä on tarpeeksi tilaa.

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 5/7; Kultahippuinen tyllihame

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 5/7; Kultahippuinen tyllihame

Onko sinulla tyllihame? Millaisia yläosia olet yhdistänyt hameesi?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *