Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


27.10.2019 |

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 1/7; Pitkähihaiset pitsimekot

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 1/7; Pitkähihaiset pitsimekot

Niin paljon on kyselty asuvinkkejä tuleviin pikkujouluihin, jouluun, hääjuhliin sekä tummapuku-koodilla oleviin juhliin että päätimme Gabin kanssa tehdä viikon kestävän postaussarjan ” 7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin”. Teemaviikko alkaa upeilla pitkähihaisilla pitsimekoilla, jotka olemme stailanneet kahdella eri tavalla.

Kyselin teiltä vuosi sitten, millaisia blogijulkaisuja luette mieluiten? Moni vastasi, että  juuri nämä ”Teemaviikot” ovat kivoimpia ja niitä saisi olla useammin:)

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 1/7; Pitkähihaiset pitsimekot

Kuvausaamuna sää oli muuten loistava mutta tuuli puhalsi melkoisesti. Tuuli nosteli mekon helmoja ja joissakin kuvassa minun mekkoni näyttääkin aika lyhkäiseltä. Älä kuitenkaan anna tuulen hämätä, sillä mekkoni ylettyy juuri polveni yläpuolelle.

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 1/7; Pitkähihaiset pitsimekot

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 1/7; Pitkähihaiset pitsimekot

Rosetta pitkähihainen pitsimekko

Minun ja mekon kohtaaminen oli rakkautta ensi silmäyksellä. Sinähän tiedät, että r-a-k-a-s-t-a-n rusetteja kauluksessa, rakastan beigen eri sävyjä ja rakastan pitsiä. Nykyään rakastan myös pliseerausta eli plisehameet ovat suosikkejani.  Tästä mekosta ja kuvasta löytyvät kaikki rakastamani elementit sekä eläimet 🙂

Plisehameita on luvassa myös ensi kevään mallistoissa. Mutta sitä ennen saamme pukea päällemme Doppwomanin 100% merinovillaisen ja midimittaisen plisehameen, joka saapuu liikkeeseemme ensi kuussa

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 1/7; Pitkähihaiset pitsimekot

Mekon malli

Mekko on malliltaan löysähkö ja suorahko. Sen ei kuulu napata vartaloon kiinni. Varsinkin suoralle vartalotyypille eli H-vartalolle tämä mekko on loistavan mallinen. Se peittää vartalon keskikohdan ja mekon pituuden ansiosta H-vartaloinen saa upeat säärensä esille. Itse en ole H-vartaloinen enkä omista sen vartalotyypin upeita sääriä, mutta X-vartaloisena puen mielelläni myös löysempää siluettia päälleni, koska kyseessä ei kuitenkaan ole säkkimäinen mekko.

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 1/7; Pitkähihaiset pitsimekot

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 1/7; Pitkähihaiset pitsimekot

Moni teistä on hakenut asun hääjuhliin tänä syksynä. Olemme puettaneet useita morsiamen ja sulhasten äitejä. Minusta jopa enemmän kuin aikaisempina vuosina. Voisiko se johtua siitä, että hääjuhlia järjestetään suhteessa enemmän syksyisin kuin ennen? Me olimme syyskuun loppupuolella häissä ja niissä oli ihana tunnelma, kun ilta pimeni ja kynttilät loistivat pöydillä.

Tulikin mieleeni, että mekin menimme mieheni kanssa naimisiin talvella, kaksi päivää ennen joulua. Silloin oli ihana fiilis, ihmiset olivat jo rauhoittuneet joulun viettoon. Häistämme tulee kuluneeksi tänä vuonna jo 29 vuotta 🙂

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 1/7; Pitkähihaiset pitsimekot

Tämä ihanuus on menossa naimisiin ensi vuonna. Olen jo puntaroinut, mitä ihmeen silmämeikkiä voin laittaa, koska tiedän että tulen olemaan onnesta liikuttunut koko päivän 

 

Meillä kummallakin on päällämme pitkähihaisesta pitsimekosta koko M. Meillä on myös yhtä korkeat korot jaloissamme, joten kuvasta huomaa selvästi miten paljon lyhkäisempi M koon mekko on Gabille, joka on 170 cm pitkä, kun itse olen 163 cm (perheeni mielestä sekin on yläkanttiin hmm..).

Kun kaksikymmentä vuotta sitten kävin Finnairin lentoemäntä kurssin, niin pituusvaatimus kurssille oli 163 cm. Läpäisin ennen haastattelua pituustestin, josta olin hyvin onnellinen ja pääsinkin haastattelujen jälkeen kurssille. Töihin en kuitenkaan mennyt, koska vuosien pohtimisten jälkeen oli vihdoinkin aika avata oma vaateliike! Jos haluat lukea postaukseni aiheesta ”Olinpa kerran melkein lentoemäntä” niin löydät sen täältä.

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 1/7; Pitkähihaiset pitsimekot

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 1/7; Pitkähihaiset pitsimekot

Gabi puki kapeat stretch housut pitkähihaisen pitsimekon alle, koska mekko olisi jäänyt hänelle liian lyhkäiseksi. Mustat 66 den sukkahousut olisivat käyneet myös mekon alle

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 1/7; Pitkähihaiset pitsimekot

Rosetta pitsimekossa on loistavat hihat. Ne ovat täyspitkät, mutta kevyet koska ne ovat läpikuultavat. Hihojen ranteissa on kuminauha ja kuminauhan jälkeen on vielä pitsiä, mikä näyttää kauniilta ja juhlavalta. Mekossa on kaksi kerrosta. Vuorimekko on sileä ja sen helmaosa, joka näkyy pitsin alta on pliseerattu. Päälliosa on läpikuultavaa pitsiä.

 • Rosetta pitkähihihainen pitsimekko € 149,00 beige ja musta

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 1/7; Pitkähihaiset pitsimekot

Patti housut

Patti housut ovat ihan kapeat ja täyspitkät housut. Housut istuvat kuin hansikas käteen eli niiden kuuluu olla timmit. Housuissa on vetoketju toisella sivulla ja takana on kuminauha vyötärön kohdalla. Housut ylettyvät napaan. Housujen edessä ja takana on saumat, mikä on loistava säärelle.

Patti housut ovat samaa materiaalia kuin Beck housut. Se on hieman kiiltävää, joustavaa ja ”pese ja pidä” matskua

 

Gabilla on jalassaan housuista koko 38, mikä oli hänelle liian iso koko. Koko 36 olisi ollut napakka ylhäältä vyötäröstä ja parempi polven kohdalta. Tämä 38 kokoinen housu jättää hieman liikaa löysää sääreen kohtaa ja vyötärölle. Olemme myyneet Patti housusta yleensä sitä housukokoa, mitä normaalistikin käyttää. Housujen mitat löytyy täältä.

Patti housuja löytyy myös tummansinisinä. Liikkeestämme löytyy koot 32, 34, 36 ja 44. Lisää tummansinisiä Patti housuja saamme tammikuussa.

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 1/7; Pitkähihaiset pitsimekot

Olisiko Rosetta pitkähihainen pitsimekko sinun mekkosi? Huomenna jatketaan toisella juhla-asu vinkillä. Pysythän meidän mukana 🙂

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Muistahan, että toimitamme tuotteet veloituksetta!


6 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Kauniit mekot sekä mallit. Gabista tulee häikäisevä morsian.
  Tämä on kuin joulukalenterin luukkujen avausta, kun seuraa Katan juhlamekoista tekemää postausta.
  Tuskin maltan odottaa seuraavaa postausta…

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos:) Kyllä, Gabista tulee kaunis morsian, en epäile yhtään:) Ihanaa kun seuraat ja ihana vertaus, joulukalenterin avaus:) Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Soili Karinen sanoo:

  Tosi kauniita mekkoja?. Itse olen kokoa 44 eli luulisin xl. Mustaako ei löydy xl kokoa?

  • Kata sanoo:

   Hei Soili ja kiitos kommentistasi:) Löytyi, mutta ne koot myytiin valitettavasti jo. Ja lisää emme enään saa. Mukavaa alkavaa viikkoa, kata

 3. Eilamari sanoo:

  Tuo beige on ihana (itse en käytä mustaa väriä kasvojen lähellä). Ei taida kuitenkaan olla päärynävartalolle paras malli??? Onko teiltä tulossa vinkkejä myös voimakkaasti alapainotteiselle vartalotyypille ?

  • Kata sanoo:

   Hei Eilamari ja kiitos kun kommentoit:) Ei ole paras malli, koska voi napata lantiosta kiinni. Ihan varmasti, kaikkia ei ole vielä kuvattu. Katson asuja ”sillä silmällä”. Kiitos kun seuraat, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *