Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


29.10.2019 |

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 3/7: Punainen pikkumekko

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 3/7: Punainen pikkumekko

Punainen pikkumekko ei jätä ketään kylmäksi, se herättää tunteita. Punainen mekko päällä et jää juhlissa seinäruusuksi. Punainen mekko on klassikko, näyttävä ja joka toimii melkein aina, mutta yhteen juhlaan en itse pukeutuisi punaiseen päästä varpaisiin.

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 3/7: Punainen pikkumekko

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 3/7: Punainen pikkumekko

Punainen pikkumekko

Punainen pikkumekko on pikkusievä. Mekossa on kaunis klassinen malli ja siinä on muutama katseenvangitsija elementti. Kaula-aukko on pyöreä, hihat 3/4 osa mittaiset ja mekko ylettyy polveen. Hihansuissa ja mekon helmassa on fyrrykantit.
Koska mekko on italialainen, ovat mekon koot hieman pienempiä kuin normaalisti. Minulla on mekosta päälläni koko M. Löydät mekon mitat täältä.

Pidän siitä, kun juhla-asu on päästä varpaisiin samaa väriä eli myös kengät ovat mekon väriset. Tämä asia toistui myös sunnuntain postauksessa. 

Jalassani minulla on 9 den sukkahousut, väri on gobi. Sukkahousut ovat samettimaiset ja tekevät sääristä tasaiset ja sileät. Myös eilisessä postauksessa minulla oli 9 den sukkahousut mustina. Sukkahousut koot S-XL ja hinta € 25,00. Tilaukset/tiedustelut shop@dopp.fi.

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 3/7: Punainen pikkumekko

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 3/7: Punainen pikkumekko

Mekon yksityiskohtana toimii pieni rusetti vyötäröllä

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 3/7: Punainen pikkumekko

Miten upeasti punainen mekko sopikaan Laura Lepistön ja Markon Paso doble esitykseen sunnuntain ”Tanssii tähtien kanssa”. Punainen mekko kruunasi heidän tanssiesityksen.

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 3/7: Punainen pikkumekko

Sulkakorvakorut

Meidän ihanan pehmeissä poronnahkaisissa sulkakorviksissa on upea punainen sävy. Mehän olemme teettäneet nämä korvakorut naisyrittäjällä, joka asuu Inarissa. Korvakoruja löytyy sekä kullatulla että hopeisella koukulla. Korvakoruja löytyy useita eri värejä, löydät ne täältä.

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 3/7: Punainen pikkumekko

Voiko hääjuhlaan pukeutua punaiseen?

Hyvä kysymys, johon ei liity oikeaa vastausta, ainoastaan mielipiteitä. Toiset värit ovat valkoinen ja musta, jotka aiheuttavat keskustelua. Itse en pukeutuisi hääjuhliin täysin punaiseen asuun enkä myöskään valkoiseen. Talvihäihin voisin pukeutua mustaan mekkoon vaaleilla sukkahousuilla, mutta en koko mustaan päästä varpaisiin. Minusta musta ei ole niin ”vaarallista” hääjuhlissa, mutta valkoinen on. Valkoinen väri on morsiamelle varattu, ei muille.

Vanha sanonta on, että jos nainen on pukeutunut punaiseen asuun hääjuhlassa, on hänellä ollut vipinää sulhasen kanssa. 

Itse en tuota sanontaa ottaisi kirjaimellisesti, mutta olisin silti varovainen kokopunaisen asun pukemisesta häihin. Pinkki ja rosa ovat eri asioita. Itse olen hieman ”vanhoollinen” pukeutumiskoodien kanssa ja pidän perinteiden kunnioittamisesta.

 

7 asuvinkkiä tulevan talven juhliin 3/7: Punainen pikkumekko

Voisiko punainen pikkumekko olla sinun juhlamekkosi talven juhliin?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

 


4 kommenttia

 1. Sisko sanoo:

  Voi kuinka kaunis punainen mekko. Itselläni ei ole koskaan ollut punaista mekkoa, vierastan sitä väriä ja se todellakin vaatii kantajaltaan rohkeutta. Olen niin klassinen pukeutuja, että ennemmin turvaudun mustaan tai tummansiniseen. Olen myös itse hyvin ”vanhoillinen” pukeutumissäännöissä ja tietyt värit juhliin kuuluvat myös minun pukeutumisessani. Näihin kuuluvat hautajaiset ja häät. Ehkä tämäkin on perintöä, miten äiti on opettanut pukeutumaan. Ihanan pirteä postaus ja Kata sinun päälläsi kaikki näyttää vaan niin hyvältä. Tämä kokonaisuus on todella raikas ja pirteä, tuo aurinkoa syksyn pimeyteen.

  • Kata sanoo:

   Hei Sisko ja kiitos kommentistasi 🙂 Totta, me olemme saaneet perintönä juuri tarkat pukeutunmissäännöt ja minusta se on hyvä asia. Oikein pukeutumalla kunnioittaa myös vastapuolta ja esim. juhlien järjestäjää. Se, että säännöt laittaa roskakoppaan, ei ole hyvä asia. Kiitos Sisko, ihanasti sanottu ja mukavaa päivää sinulle, Kata

 2. Jaana sanoo:

  Punainen väri jakaa ihmsiä. Toiset pitävät, toiset eivät, mutta itse pidän punaisesta.
  Mekon malli on upea puhumattakaan väristä. Tuo mekko päällä aiheuttaa varmasti suuria tunteita ja siihen on punaisen mekkoon pukeutuvan vaan rohkeasti suhtauduttava.
  Ulkomailla punaiseen väriin on totuttu, mutta me suomalaiset emme niinkään. Punainen väri vaatii kantajaltaan varmuutta ja asennetta.
  I like it.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 I like it too:) Punainen väri on kerrassaan upea yleisestikin. Mekko on pikkusievä ja naisellinen. Totta, me olemme arempia värien kanssa, mutta kesällä tykkäämme pukeutua värikkäästi:) Mukavaa päivää, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *