Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


4.9.2019 |

Leomekkoa just sopivasti!

Leomekkoa just sopivasti!

Tässä tulee leomekko, jonka voi eri asusteilla pukea töihin ja juhlaan. Leo mekko on näyttävä, mutta sen väritys on hillitty ja tyylikäs. Mekossa on helppo olla ja liikkua, se on kevyt ja ilmava.

Muistatko Leo paidan, joka minulla oli mustan hameen ja maxineuletakin kanssa täällä blogissa viikko sitten? Moni jäi ilman omaa leopaitaa, mutta nyt niitä on taas saatavilla. Löydät leopaita postauksen täältä ja leopaita löytyy myös Doppshopista täältä.

 

Leomekkoa just sopivasti!

Leomekkoa just sopivasti!

Mekon alle: Leo mekon sisällä on irroitettava luonnonvalkoinen vuorimekko. Vaalea vuorimekko tekee mekon olemuksesta vaalean. Mekon alle voi pukea myös irrallisen mustan alusmekon, niin mekon sävytys muuttuu tummemmaksi. Kun mekon sävytys muuttuu tummemmaksi, soveltuu se myös loistavasti juhlatilanteisiin. Tummat sävyt koetaan juhlavampina kuin vaaleat sävyt.

 

Leomekkoa just sopivasti!

Mekon päälle: Mekon päälle sopii pitkä liivi joko beigenä tai mustana. Myös tarpeeksi pitkä neuletakki sopii midi mekkojen päälle, samoin lyhyt ja laatikkomainen. Midimekon päälle voi pukea pienen jakun, mutta se ei saa olla liian pitkä. Pieni nahkatakki on midimekkojen päälle ihana, kuten tässä postauksessa.

Ainut mitä en tykkää pukea midimekkojen päälle on puolipitkä neuletakki eli neuletakin pituus on silloin pepun alle-puoleen reiteen. Joten sääntönä pidän, joko lyhyttä tai pitkää, ei siltä väliltä. Sama sääntö koskee ulkotakkeja. Jos tätä sääntöä noudattaa, ei asukokonaisuus mene pieleen.

 

Leomekkoa just sopivasti!

Tässä kuvassa näet vyötäröllä oleva fyrrykantin

 

Leomekkoa just sopivasti!

Leo mekko

Leomekko on malliltaan suorahko. Sen kuuluu ”roikkua” vapaana vartalon ympärillä. Sen ei kuulu olla vartalonmyötäinen vaan löysähkö. Mekossa on pyöreä kaula-aukko ja niskassa on pieni nappi. Hihat ylettyvät reippaasti kyynervarsien alapuolelle. Vyötärön kohdalla on pieni fyrrykantti. Sitä ei paljoa huomaa tai ainakaan se ei ole sellainen kohta, joka olisi häiritsevä. Fyrrykantti laskeutuu kankaan päälle kauniisti. Fyrrykantti tulee juuri massukan päälle, löysästi. Voisi myös luulla, että kyseessä on kaksiosainen asu, paita ja hame erikseen. Mutta ei, tämä on mekko. Pituus ylettyy reippaasti pohkeen alle, mutta se ei ole midimittainen.

Minulla on mekosta päälläni koko 36 eli mekko vastaa kokoaan. Merinovilla liivistä minulla on päälläni koko S/M.

 

Leomekkoa just sopivasti!

Mekon alle: Kylmemmällä säällä mekon alle voi myös pukea mustan tai luonnonvalkoisen ohuen viskosipoolon. Tällöin vuorimekko jätetään mekon alta kokonaan pois. Mekon alaosaan puetaan puolipituinen alushame, tällöin alaosa ei ole läpikuultava.

Mekko näyttää talvella puetulta, kun sen alta näkyy poolokaulus ja poolopaidan hihat saavat tulla esiin mekon puolipitkien hihojen alta. 

 

Leomekkoa just sopivasti!

Konjakit asusteet eivät petä koskaan. Mutta leomekkoon voi yhdistää myös mustat kengät ja mustan laukun. Toisin sanoen kumpikin käy.

Rakastuin täysin tähän pieneen mokkalaukkuun. Yritin ja yritin änkeä sinne puhelintani, mutta se ei mahdu sinne. No höh, pitäisikö hankkia pienempi kännykkä joka mahtuisi sinne…

 

Leomekkoa just sopivasti!

HUOM! Olethan muistanut osallistua arvontaan, jossa arvomme kaksi lahjakorttia liikkeeseemme. Sinulla on vielä reilut kaksi vuorokautta aikaa kommentoida mikä on sinun syksysi ”Must have” tuote!
Arpaonnea!

 

Leomekkoa just sopivasti!

Juhlaan mekkoon puetaan korkkarit ja pikkulaukku napataan käteen. Muuta rekvisiitta mekko ei kaipaa. Hauskaa päivää!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.


8 kommenttia

 1. Mari sanoo:

  Syksyn must have: tummansininen neuletakki töihin ja jonkinlainen mekko. Jospa uskaltautuisi kokeilemaan pidempää mekkoa, Leokin oli yllätyävän hyvä, vaikka en kyseisten kuosien ystävä olekaan!

 2. Pirjo Valkasmaa sanoo:

  Aivan ihana mekko ja upeat asusteet! Nuo takkivinkit ovat oivallisia, väliin joutuu pohtimaan mitä panee minkin päälle.

  • Kata sanoo:

   Hei Pirjo ja kiitos kommentistasi:) Kiitos, mekko on ihana ja kiva kun pidät vinkeistä! Mukavaa loppuviikkoa, Kata

 3. Vuokko sanoo:

  Syksyn paras: mustat farkut ja maiharit :-)!

 4. Sisko sanoo:

  Olen niin samaa mieltä Jaanan kanssa, että olisin voinut kirjoittaa samoin. Katan stailaukset ovat niin kauniita ja yhteensopivia, että ei voi kuin ihailla ja aina löytyy hyviä vinkkejä omaan käyttöön. Täältä pohjoisesta kun lähtee pääkaupunkiseudulle, niin joka kerta täytyy poiketa liikkeessä, sinne on vaan niin mukava mennä, päivän kohokohta käydä Doppissa. Dopp on ainutlaatuinen ja ihana naisten oma vaatekauppa.

  • Kata sanoo:

   Hei Sisko ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihana kuulla ja on aina niin kiva nähdä sinua 🙂 Tervetuloa taas, kata

 5. Jaana sanoo:

  Voi Kata, sinä se osaat stailata asun kuin asun kauniiksi ja asusteilla erilaiseksi. Upea taito ja kaikilla ei ole sitä taitoa edes, vaikka työskentelevät vaatetteiden ja muodin parissa.Wau!
  Tänä aamuna poikkesin tavoistani enkä lukenut blogiasi ensin vaan päädyin seikkailemaan Dopp shopin puolelle. Kurkkasin mekkoja ja huomasin tämän Leo mekon. Hailakka ajattelin ja jatkoin selailuani, kunnes päädyin lukemaan postauksen. Wau, mekko pääsi heti oikeuksiinsa kuvissa. Liivi, laukku sekä kengät saivat siihen heti uutta ilmettä.
  Montaa kertaa on kohdalleni käynyt myös niin, että hengarissa roikkuessa joku asia ei ole sytyttänyt, mutta päällä se onkin näyttänyt aivan loistavalta. Joskus sovittelun jälkeenkin olen sulatellut tovin, tuskissani pistänyt viestiä Katalle, että pistä varaukseen sittenkin ja rynninyt kauppaan hakemaan.Näin kävi kuuluisien ruutuhousujen kanssa, ensin luulin näyttäväni klovnilta, sitten sulattelin ja lopulta ne ovat yhdet luottohousuni.
  Ihanaa, että Kata jaksaa kirjoittaa vielä blogiinsa vinkkejä miten voi yhdistellä asua, vaikkei niistä ole aina kuviakaan eikä pidäkkään. Eihän Katan aika riittäisikään, jos pitäisi kuvata jokainen asu ja niksi kaiken muun rumban keskellä.
  Itselläni alkaa oma kovalevyni päässäni työsketelemään lukiessan blogin vinkkejä, mistä ei ole välttämättä kuvia. Käyn mielessäni vaatekaapini, löytyisikö sieltä asustetta ja veivaan mielessäni asusteita vaatteen päälle. Suljen silmäni ja näen eri vaihtoehtoja. Näin sujuvat työmatkani rattoisasti, kun sulattelen aamiasta sekä Kata blogin postauksen vinkkejä. Usein niistä myös tarttuu jotain mukaan ja silloin on pakko poiketa Doppissa kotiuttamassa vaate kotiin. Kaupan päälle saa iloista palvelua, vinkkejä sekä iloisen mielen ostoksiensa kanssa mukaansa. Dopp on vaan niin ihana vaatekauppa.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos Jaana, ihan mahtava kommentti :))) Niin mahtavaa, että postauksista saa vinkkejä ja että se laittaa kaivelemaan vaatekaappia ja miettimään uusia asukomboja! Ihanaa kun pidät liikkeestämme! Nähdään Jaana taas ja mukavaa loppuviikkoa, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *