Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hoikka scottivekkari ja yläosaehdotuksia

Hoikka scottivekkari ja yläosaehdotuksia

Minulla on tapana antaa tuotteille omia nimiä ja kuvauksia, koska siitä saa parhaiten mielikuvan millainen tuote on. Tuotteet voivat olla laihoja, muffinsseja eli isohkoja tai hoikkia, kuten tämä vekkari.

Leventääkö tämä vekkari kovasti? kysyy asiakas. Ei levennä, koska se on hoikka vekkari,  vastaan hänelle. Yksi sana kertoo asiakkaalle, millaisesta tuotteesta on kyse

 

Hoikka scottivekkari ja yläosaehdotuksia

Hoikka scottivekkari ja yläosaehdotuksia

Syksyn vihreät sävyt ovat hienostuneita ja tyylikkäitä. Vihreä väri tulee upeasti esille silkissä ja satiinissa. Vihreä väri sopii kummankin perusvärin eli tummansinisen ja mustan kanssa.

 

Hoikka scottivekkari ja yläosaehdotuksia

Scottivekkari

Scottivekkarissa on vihreän lisäksi keltaista ja mustaa. Pidän vekkarin vyöstä. Se on neulottu kiinni hameen vyötärönauhaan. Näin se pysyy paikoillaan eikä karkaile vyötärökaistaleen yli. Hame on loistavan mittainen, pidän siitä kun nilkkurin ja hameen väliin jää jalkaa näkyville. Koossa 38 hameen mitta on 82 cm. Minulla on päälläni hameesta koko 36 eli hame vastaa normaalia kokoa. Doppshopissa on hameen vyötärön mitat.

 

Morrison paita

Meillä on jo hetken ollut mallistossa Wee toppia. Wee toppi on silkkiä edestä ja takaosa on viskoosi/elastania. Toppi on loistava yksistään, koska siinä on pienet holkkihihat mutta se toimii loistavasti myös neuletakkien ja jakkujen alla. Wee toppi löytyy Doppshopista.

Morrison paita on Wee topin isosisko. Siinä on sama idea kuin Wee topissa eli etuosa, kaulukset ja rannekkeet ovat silkkiä, muut osat ovat viskoosielastania. Morrisonin voi pukea hameen/housujen sisälle tai se näyttää ihanan rennolta, kun sen jättää roikkumaan vapaasti housujen päälle.

Morrison paita on reiluhkoa kokoa, minulla on päälläni siitä koko XS. Tästä syystä suosittelen ottamaan siitä yhden koon pienemmän kuin normaalisti.

Morrison paitaa löytyy myös mustana täältä.

 

Gil nilkkurit

Rakastan näiden nilkkureiden sisäpohjia. Ne ovat pehmoiset ja samettiset. Vaikka korko on 7 cm, tuntuvat nilkkurit sellaisilta, että niillä jaksaa kävellä koko päivän. Se auttaa myös asiaa, että edessä on korotus. Nilkkureiden varsi on hyvän korkuinen, ne eivät tule liian ylös. Näissä jää nilkkaa vielä näkyville, mikä tekee nilkkureista sirommat.

 

Tässä vielä muutama kiva yläosa, jonka voi yhdistää scottivekkariin.

 • Keltainen ja musta neule: Viskoosi/elastinen neule on klassisen mallinen. Neule on vartalonmyötäinen eli sen voi pukea hameeen sisälle. Sovitin sitä scottihameen kanssa ja se näytti hyvältä. Tämä neule on loistava, mikäli ei pidä leveistä ja löysähköistä neuleista. Kauluksessa on pieni fyrrykantti, mutta kaulus ei ole korkea eikä kiristävä. Keltainen neule löytyy täältä ja musta täältä.
 • Metsänvihreässä satiinipaidassa vihreä väri tulee upeasti esille! Paidassa on kaunis kaulus, se on löysähkö puolipoolo. Kaulus ei nappaa kaulaan kiinni vaan laskeutuu kauniisti solisluiden päälle. Paita soveltuu myös juhlaan. Satiinipaita löytyy täältä.
 • Alimmaisena on Wee toppi, josta jo kerroinkin teille. Toppi löytyy täältä.

 

Tekokarvakaulus

Söpö tekokarvakaulus on näyttävä! Karvakaulus tuo lisää actionia asuun kuin asuun 🙂

Viime sunnuntai postauksen konjakin värinen karvakaulus oli jo loppu ennen postauksen ulostuloa, mutta saamme konjakin väristä karvakaulusta lisää syyskuun puolivälissä. Ennakkotilauksen voi tehdä Doppshopista tai shop@dopp.fi, niin ilmoitamme kun konjakki karvakaulus on saapunut.

 

Vielä tämä päivä on aikaa osallistua arvontaan! Katso arvonnan säännöt täältä ja kommentoi!

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Konjakkinilkkurit ja villatakki pitkänä. Kyllä sinulla Kata on silmää, tässä vekkarin esittelyssäkin niin hyvin tyylin sopiva tausta 🙂 Sinun postauksia ja hyviäpukeutumisvinkkejä odotan päivittäin. Olen koukussa blogiisi!

 2. Kaunis vihreä asukokonaisuus. Kiva kun vihreän eri sävyjä löytyy?

 3. Hei,

  Ihanan vihreä asukokonaisuus ja jälleen iloinen Kata. Vihreä on kaunis väri, mutta kuitenkin olen niin sinisen värin ystävä, että tämä väri taitaa jäädä vain ihailtavaksi muiden päällä. Minä kartan myös näitä vekkarihameita, ehkä traumat sieltä lapuudesta ja tunne, että näyttää entistä pyöreämmältä. Näissä kuvissa tämä vekkari ja asusteet näyttävät tosi hyvältä ja tuo keltainen huivi on todellakin raikas yksityiskohta, mutta se konjakki on enemmän minua. Mustat nilkkurit ovat todellakin ihanat jalassa, viime syksynä ostamani kengät pääsevät säiden viilentyessä taas käyttööni.
  Kiitos taas päivän piristyksestä!

 4. Jäi sanomatta, että Kata on ns. tyylien kuningatar!!!

 5. En ole koskaan erityisemmin pitänyt scottivekkareista johtuen lapsuusajan traumasta: äitini minulle ompelemasta scottivekkarista, joka levensi ja paksunsi minut palloksi.
  Tosin scottimiesten päällä ne ovat aina mielestäni näyttäneet upeilta.

  Tämän päivän postauksen hoikentava scottivekkari ensin säikäytti, mutta kun katselin sitä hetken, niin hameen malli, pituus, ruudut, vekit ja värit lumosivat minut. Suljin silmäni ja mielessäni näin sen jo päälläni. Olen tainnut saada ruutukuviosta kuumen, kun tänä syksynä innostun niin niistä.

  Tuo syksyn vihreä väri on aivan lumoava. Morrison paita hehkuu kuin jalokivi.
  Neuleiden fyrrykantit kauluksissa ovat ihana ekstra. Metsänvihreä puolipoolo unohtamatta Wee toppia ovat molemmat upeita syksyn värejä, mitkä todellakkn sopivat vaikka juhliin.

  Tekokarvakaulus keltainen sekä konjakki ovat molemmat upeita. Täytynee laittaa tilaukseen ettei jää ilman.

  Feels laukku on ihana tätilaukku. Pieni ja napakka, mutta toivottavasti myös tilava.

  Gil nilkkurit ovat käsittääkseni mokkaa ja mietityttää miten näin syksyllä ne kestävät sadetta ilman että ne menevät pilalle. No onhan kaikenaisia suojasuihkeita. Niiden malli on niin kauniin naisellinen.

  Ihana, ihana Kata virtaa ja iloa päiviisi, kun jaksat päivästä toiseen kirjoittaa ja kuvata blogiisi neuvoja meille lukijoillesi. Lisäksi pyörität liikettäsi ja perhettäsi säteleivänä ja aina niin iloisena. Olet oikea supernainen.

 6. Minun ”must have” tuotteita voisi olla kaikki värimaailmaani sopivat tuotteet Doppista, mutta jos jotkut pitää valita juuri nyt, niin ne olisivat: ruskeat farkut, vihreä Papina neule ja army lenkkarit! Perusteluina se, kun pitkästä aikaa on saatavana juuri noita omia värejäni!!! Kiitos myös päivieni virkistäjälle Katalle!